Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Πρωταγωνιστής της εβδομάδας 14-20 Ιουνίου: Seann William Scott- Θέλω να τα μάθω όλα!!!


 της Ξένιας Κουσινιώρη

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "American Pie 4: Reunion" Seann William Scott ήταν υποψήφιος στην κατηγορία καλύτερης χορευτικής σκηνής για την ταινία «AMERICAN WEDDING» στα MTV Movie Awards του 2004. Ήταν υποψήφιος στην κατηγορία καλύτερης κωμικής ερμηνείας για την ταινία «AMERICAN PIE 2» στα MTV Movie Awards του 2002. Ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Evan Treborn στην ταινία «Το Φαινόμενο της Πεταλούδας» το 2004, τον οποίο υποδύθηκε ο Ashton Kutcher. Υποδύθηκε το ρόλο του Kar στην ταινία «BULLETPROOF MONK» το 2003, καθώς ο Heath Ledger, που ήταν να υποδυθεί το ρόλο, έφυγε από τα γυρίσματα. Το μπράτσο του τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «THE RUNDOWN» όταν ένα κόλπο έγινε τελείως λάθος. Ήταν υποψήφιος για ένα ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «ALL MY CHILDREN». Ήταν υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Drew Baylor στην ταινία του σκηνοθέτη Cameron Crowe με τίτλο «ELIZABETHTOWN» το 2005, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Orlando Bloom.

Trivia

Τι δεν ξέρετε για τον Seann William Scott; Είναι ο μικρότερος από 7 αδέρφια και παραδέχεται ότι είναι πολύ κακομαθημένος. Όταν πήγαινε στο Λύκειο, ήταν πολύ καλός μαθητής και πήγαινε στην εκκλησία 3 φορές την εβδομάδα. Μάλιστα δηλώνει πολύ φανατικός χριστιανός. Τότε ήταν γνωστός ως 'Church Boy' καθώς η οικογένειά του είχε υιοθετήσει έναν πολύ φιλάρετο και χριστιανικό τρόπο ζωής. Οι άνθρωποι που τον ξέρουν, έχουν συνεργαστεί μαζί του και του έχουν πάρει συνέντευξη λένε ότι ο ηθοποιός είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Έκανε πρώτη φορά sex σε ηλικία 19 ετών. Λέει ότι δεν έπινε ποτέ αλκοόλ πριν τα 21 του. Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει πυροσβέστης ή επαγγελματίας αθλητής όταν μεγάλωνε. Στον ελεύθερο χρόνο του ο Seann έκανε μάθημα σε παιδιά με ειδικές ανάγκες στο λύκειο που φοιτούσε. Του αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Πριν γίνει ηθοποιός φρόντιζε τα ζώα στον ζωολογικό κήπο του Los Angeles και ως πωλητής που προωθούσε φωσφορίζοντα sticks για την εταιρεία Science Revolutions. Δεν ξέρει να κολυμπάει. Του αρέσουν οι μηχανές αλλά φοβάται πολύ να τις οδηγεί κι έτσι κυκλοφορεί με ένα σκουτεράκι. Λατρεύει τον Micheal Jordan. Λέει ότι οι ταινίες «THE DUKES OF HAZZARD» και «MR. WOODCOCK» είναι οι χειρότερες ταινίες που έχει κάνει. Το Μάρτιο του 2011 μπήκε σε μια κλινική αποκατάστασης για προσωπικούς λόγους και για λόγους υγείας, όπως δήλωσε στα media. Παρουσίασε τα MTV Movie Awards το 2003 μαζί με τον Justin Timberlake. Λέει ότι τον λήστεψε μια συμμορία καθώς περίμενε να λάβει μέρος στην οντισιόν για την ταινία «BAYWATCH». Τον ελεύθερο χρόνο του παίζει κιθάρα. Τα αγαπημένα του συγκροτήματα είναι οι Radiohead, Weezer, Dave Matthews, Pink Floyd και Rolling stones. Έχει παίξει στο videoclip των Aerosmith για το τραγούδι «A Hole In My Soul». Η αγαπημένη του τηλεοπτική σειρά είναι το X-Files και η αγαπημένη του ταινία το «THE AMERICAN STORY». Λέει ότι η γυναίκα των ονείρων του είναι η Natalite Portman. Λέει ότι φιλήθηκε πρώτη φορά με κοπέλα στην τελευταία τάξη του Λυκείου με τη Laura, μια γειτόνισσά του. Λέει ότι θέλει πάρα πολύ να συμπρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με τον Jim Carrey.

Ο αγαπημένος του δίσκος είναι το The Wall των Pink Floyd. Η αγαπημένη του ταινία όλων των εποχών είναι το «THE GODFATHER». Έχει 4 τατουάζ: μια σπασμένη καρδιά στο γοφό του, το σύμβολο του άπειρου στον καρπό του, μια αστραπή στο μηρό του και την ισπανική λέξη «Amo», η οποία σημαίνει Σ’ αγαπώ χαμηλά στην πλάτη του. Η λέξη αυτή είναι το moto της οικογένειάς του. Όταν ήταν διακοπές στην Ibiza, ο Seann ήπιε ένα κοκτέιλ, το οποίο τον έκανε να αρρωστήσει πολύ σοβαρά και να πάει στο νοσοκομείο. Πήγε μαζί σχολείο και έπαιζε και στην ίδια ομάδα μπάσκετ με το αστέρι των LA Lakers Sam Jacobson. Έχει δική του εταιρεία παραγωγής, την Identity Films. Τα είδωλά του είναι οι Sean Penn, Tom Hanks, Jim Carrey και Edward Norton.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Η αρραβωνιαστικιά του, Lindsay Frimodt
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Seann William Scott λέει ότι έχει κάνει μόνο μία σοβαρή σχέση στη ζωή του. Είχε σχέση με το μοντέλο από την Αυστραλία Jacqui Smith ενώ αρραβωνιάστηκε με το μοντέλο Lindsay Frimodt το Μάρτιο του 2012.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου