Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Όλα τα gossip για την πρωταγωνίστρια της ταινίας "Upside Down" Kirsten Dunst!

                                               της Ξένιας Κουσινιώρη

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Upside Down Kirsten Dunst ανήκει στο νούμερο 24 της λίστας του περιοδικού Entertainment με τις 30 καλύτερες ηθοποιούς κάτω των 30, στη λίστα του περιοδικού People με τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου και στη λίστα του περιοδικού Teen People με τις 25 πιο sexy stars κάτω των 25. Η ηθοποιός πληρώθηκε 5 εκατομμύρια δολάρια για να γυμνάσει το σώμα της με σκοπό να προετοιμαστεί για την ταινία “WIMBLEDON” το 2004, όπου πρωταγωνίστησε δίπλα στον Paul Bettany. Το 2007 βρέθηκε στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας "How to Lose Friends & Alienate People", μαζί με τους Simon Pegg και Megan Fox. Έβαψε τα μαλλιά της καστανά για το ρόλο της στην ταινία «Το χαμόγελο της Μόνα Λίζα» το 2003 ενώ το 2007 τα έβαψε κόκκινα για το sequel “SPIDER-MAN 3”. Αναγκάστηκε να επιστρέψει στην ταινία "Get Over It" για να γυρίσει ξανά κάποιες σκηνές ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας "Spider-Man", γεγονός που εξηγεί γιατί ο χαρακτήρας που υποδύεται ξαφνικά από ξανθιά μετατρέπεται σε κοκκινομάλλα σε κάποιες σκηνές της ταινίας. Υποδύθηκε το ρόλο της Mary Jane Watson στο "Spider-Man" μόνο και μόνο επειδή οι Kate Hudson και Alicia Witt τον απέρριψαν. Ήταν υποψήφια για το ρόλο της Clear Rivers στην ταινία «Βλέπω τον θάνατό σου: Final Destination» το 2000, τον οποίο τελικά υποδύθηκε η Ali Larter. Απέρριψε το ρόλο της Angela στην ταινία "American Beauty" το 1999, τον οποίο τελικά υποδύθηκε η Mena Suvari. Πήγε στην οντισιόν μαζί με την Kate Hudson ως αντικαταστάτρια της Sarah Polley στο ρόλο της Penny Lane στην ταινία "Almost Famous". Η ηθοποιός δεν πήρε το ρόλο παρόλο που ο σκηνοθέτης Cameron Crowe είπε αργότερα ότι ήταν πολύ πολύ κοντά. Της προτάθηκε ο ρόλος της Chrissy στο κωμικό δράμα "Now and Then" το 1995 αλλά τον απέρριψε καθώς απαιτούσε να παχύνει. Σύμφωνα με τον παραγωγό Mark Gordon η ηθοποιός επισκέφτηκε τον τότε σύντροφό της Jake Gyllenhaal στα γυρίσματα της ταινίας "The Day After Tomorrow" με αποτέλεσμα να κερδίσει ένα μικρό ρόλο στην ταινία. Τέλος, αντικατέστησε την Penelope Cruz στην ταινία "Melancholia" όταν η Cruz έφυγε από τα γυρίσματα για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά" και λέει ότι είναι τιμή της που έπαιξε στην ταινία του Lars von Trier.

Trivia

Τι δεν ξέρετε για την Kirsten Dunst; Η καταγωγή της είναι από τη Γερμανία και τη Σουηδία. Είναι μοναχοκόρη των Klaus και Inez Dunst. Οι γονείς της ωστόσο, χώρισαν το 1991 και η ηθοποιός έμενε με τη μητέρα της και τον μικρότερο αδερφό της, Christian Dunst, στη Νότια Καλιφόρνια. Αποφοίτησε από το
Notre Dame High School, ένα ιδιωτικό καθολικό λύκειο στο Los Angeles, τον Ιούνιο του 2000. Η Rachel Bilson και η Katharine McPhee αποφοίτησαν επίσης, από αυτό το σχολείο. Όταν ήταν μικρή ήταν μοντέλο της εταιρείας Ford. Κέρδισε την επίσης υποψήφια για τους ρόλους Christina Ricci στις ταινίες "Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles" και "Little Women". Έχει την δική της εταιρεία παραγωγής μαζί με τη μητέρα της με όνομα "Wooden Spoon Productions". Το όνομα αυτό λέει ότι συμβολίζει τη γυναίκα και την δημιουργικότητα ενώ προέκυψε από τη γιαγιά της, η οποία χρησιμοποιούσε ξύλινα κουτάλια για να διατηρεί την ισορροπία στη ζωή της όταν ήταν μικρή. Λέει μάλιστα ότι ένας από τους μελλοντικούς της στόχους είναι η σκηνοθεσία. Παρουσίασε τα MTV Movie Awards το 2001 μαζί με τον Jimmy Fallon. Λέει ότι κάνει ακόμα μαθήματα χορού. Όπως ο χαρακτήρας της στην ταινία "Bring It On" Torrance Shipman, η Kirsten ήταν και στην πραγματικότητα μαζορέτα στο σχολείο. Έκανε το ντεμπούτο της στο τραγούδι ερμηνεύοντας το "Dream Of Me" στην ταινία "Get Over It" το 2001. Οι αγαπημένες της ταινίες είναι οι "Annie Hall" και "Edward Scissorhands", ενώ οι αγαπημένες της τηλεοπτικές σειρές είναι οι "Friends", "Curb Your Enthusiasm" και "Da Ali G Show". Είναι θαυμάστρια της τηλεοπτικής σειράς «The Office» και μάλιστα παραδέχεται ότι είναι μεγάλη θαυμάστρια του Ricky Gervais. Είναι πολύ φίλη με τους Sofia Coppola, Jason Schwartzman, Bryce Dallas Howard και Michelle Williams. Λέει ότι μετανιώνει που έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία σε τόσο μικρή ηλικία. Λέει ότι δεν θα βάλει ποτέ σιδεράκια για να φτιάξει τα δόντια της γιατί πιστεύει ότι οι stars που δεν φαίνονται τέλειοι είναι πιο sexy. Το 2008 μπήκε σε κέντρο αποκατάστασης στη Γιούτα. Αρνήθηκε ωστόσο, τις φήμες ότι ο περιορισμός της στην απομόνωση έγινε για να αποτοξινωθεί από την κατάχρηση ουσιών και λέει ότι έγινε για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη από την οποία υπέφερε τους τελευταίους 6 μήνες. Τέλος, σκέφτεται να ακολουθήσει τα χνάρια της Jennifer Lopez και να δημιουργήσει τη δική της γραμμή ρούχων. Τέλος, ήταν το νέο πρόσωπο του αρώματος της εταιρείας Bulgari Mon Jasmin Noir για το 2011.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή η Kirsten Dunst δεν είχε ποτέ μακροχρόνια σχέση ωστόσο έβγαινε με το σεναριογράφο Jeff Smeenge και με τον ηθοποιό Jake Gyllenhaal, τον οποίο της γνώρισε η αδερφή του, Maggie Gyllenhaal, με την οποία η Kirsten συμπρωταγωνιστούσε στην ταινία «Το Χαμόγελο της Μόνα Λίζα». Ο ηθοποιός φημολογείται ότι τη χώρισε το 2008 εξαιτίας της διαρκούς κατάχρησης ουσιών από την οποία η ηθοποιός υπέφερε. Είχε επίσης, σχέση με τον ηθοποιό Josh Hartnett με τον οποίο μάλιστα φιλήθηκε δημόσια στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Sundance και με τον ροκ σταρ των Razorlight Johnny Borrell, ο οποίος όμως τη χώρισε για να γυρίσει στην πρώην του. Είχε κρυφή σχέση με τον Andy Samberg, η οποία ξεκίνησε στα γυρίσματα του sequel “SPIDER MAN 3” που πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη και με τον αποθανόντα ηθοποιό Heath Ledger. Αρνήθηκε τις φήμες ότι φλέρταρε με τον συμπρωταγωνιστή της στο “ELIZABETHTOWN” Orlando Bloom. Τέλος, λέει ότι το πρώτο της φιλί μπροστά στην κάμερα το έδωσε σε ηλικία 11 ετών με τον Brad Pitt στην ταινία "INTERVIEW WITH THE VAMPIRE: THE VAMPIRE CHRONICLES” το 1994.

Δείτε όλα τα gossip για τον Jim Sturgess, φωτογραφίες και trailers στην εκπομπή CINELOVERS 95 εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου