Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Όλα τα gossip για την πρωταγωνίστρια της ταινίας "Zero Dark Thirty" Jessica Chastain! Θέλω να τα μάθω ΌΛΑ!


της Ξένιας Κουσινιώρη

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Zero Dark Thirty Jessica Chastain ανήκει στη λίστα του περιοδικού Time με τους 100 πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου για το 2012 και στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Vanity Fair με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες παγκοσμίως για το 2012. Ψηφίστηκε στο νούμερο 86 της λίστας του Ask Men με τις 99 κορυφαίες γυναίκες για το 2012 και στο νούμερο 76 της ίδιας λίστας με τις κορυφαίες 99 γυναίκες του 2013. Ψηφίστηκε στο νούμερο 5 της λίστας του περιοδικού Forbes με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες για το 2012. Το 2012 μάλιστα ανακηρύχτηκε ένα από τα 25 Style Icons της εποχής από το Stylist Magazine της Αγγλίας. Είναι μία από τις 2 υποψήφιες για την κορυφή της λίστας του περιοδικού Esquire με τις πιο sexy γυναίκες εν ζωή για το 2012. Έχει ψηφιστεί το πιο sexy χαμόγελο στη λίστα "What Is Sexy" της Victoria Secret για το 2012. Τέλος, ψηφίστηκε από τη φιλοζωική οργάνωση PETA ως η πιο sexy χορτοφάγος του 2012.

Η Jessica Chastain αποφοίτησε από το El Camino Fundamental High School του Sacramento της California το 1995. Μάλιστα ήταν συμμαθήτρια με την Mandisa Hundley. Έπειτα σπούδασε υποκριτική στην δραματική σχολή του φημισμένου Juilliard School της Νέας Υόρκης και ήταν στην τάξη αποφοίτησης του καλύτερού της φίλου Jess Weixler. Μάλιστα στη σχολή ήταν συμμαθήτρια και με τον ηθοποιό Michael Urie, με τον οποίο είναι πολύ καλή φίλη μέχρι σήμερα. Ο πατέρας της είναι πυροσβέστης και η μητέρα της chef για χορτοφάγους, η οποία έχει την δική της καντίνα. Η ηθοποιός έχει 5 αδέρφια. Μάλιστα ήταν το πρώτο μέλος της οικογένειάς της που φοίτησε σε κολέγιο. Η γιαγιά της, Marilyn, την πήγε να δει την παράσταση Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat όταν ήταν μόλις 7 ετών, προκαλώντας έτσι το αρχικό της ενδιαφέρον για την υποκριτική. Η γιαγιά της μάλιστα τη συνόδεψε στην τελετή απονομής των βραβείων Oscar για το 2012. Πριν γίνει ηθοποιός, δούλευε σε έναν θίασο και έκανε περιοδείες στο θεατρικό έργο «Οθέλλος» του Shakespeare μαζί με τον Philip Seymour Hoffman.

Trivia

Τι δεν ξέρετε για την Jessica Chastain; Την επέλεξε προσωπικά ο Al Pacino για να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του στο θεατρικό έργο 'Salome'. Ο Pacino επίσης, αργότερα την πρότεινε στο σκηνοθέτη Terrence Malick, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τις υποκριτικές της ικανότητες και της έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Mrs. O’ Brien στο πλευρό του Brad Pitt στην δραματική ταινία «Tree of Life» που είδαμε στις οθόνες μας το 2011. Μάλιστα κέρδισε το πρώτο Gucci Award που απονέμεται στις ηθοποιούς του κινηματογράφου για την ταινία "The Tree of Life". Για τις ανάγκες του ρόλου της ως Celia Foote στην βραβευμένη με Oscar δραματική ταινία του Tate Taylor με τίτλο "The Help", που είδαμε στις οθόνες μας το 2011, η ηθοποιός έπρεπε να πάρει αρκετά κιλά. Για το λόγο αυτό και επειδή είναι αυστηρή χορτοφάγος έτρωγε συνέχεια παγωτό από σόγια λιωμένο στο φούρνο μικροκυμάτων. Για τις ανάγκες του ρόλου της ως Celia Foote στην ταινία "The Help", η ηθοποιός προσάρμοσε το χαρακτήρα της και τη φωνή της εμπνεόμενη από τη μητέρα της συγγραφέα του «The Help» Kathryn Stockett και επισκέφτηκε το Sugar Ditch του Τενεσί. Έμαθε γερμανικά και πολεμικές τέχνες Krav Maga για τις ανάγκες του ρόλου της ως η νεαρή Rachel στο θρίλερ του John Madden με τίτλο "The Debt" το 2010. Υποδύθηκε την Mrs. Williams στην δραματική ταινία "Tar" στο πλευρό των James Franco και Mila Kunis και λέει ότι πραγματοποίησε τα γυρίσματα των σκηνών της στην ταινία σε μόνο μία ημέρα. Ήταν υποψήφια για το ρόλο της Maya Hansen στην ταινία "Iron Man 3" του Shane Black, τον οποίο μάλιστα και κέρδισε αλλά αργότερα έφυγε από την παραγωγή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι στο ρόλο αυτό θα δούμε την Rebecca Hall. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στις 3 Μαΐου του 2013. Επίσης είχε καταφέρει να κερδίσει το ρόλο της Πριγκίπισσας Diana στην βιογραφική ταινία "Diana" αλλά έφυγε πριν τα γυρίσματα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι το ρόλο θα υποδυθεί η Naomi Watts. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου του 2013. Ήταν υποψήφια για το ρόλο της Julia στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Oblivion» στο πλευρό του Tom Cruise, τον οποίο μάλιστα και κέρδισε. Ωστόσο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αναγκάστηκε να φύγει από την ταινία κι έτσι στο ρόλο της Julia θα δούμε την Olga Kurylenko. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στις 19 Απριλίου του 2013. Ήταν υποψήφια για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Annabel Richter στο θρίλερ "A Most Wanted Man" στο πλευρό των Robin Wright, Philip Seymour Hoffman και Willem Dafoe, τον οποίο τελικά θα υποδυθεί η Rachel McAdams. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Νοεμβρίου του 2013. Γύρισε κάποιες σκηνές για ένα μικρό ρόλο στο ρομαντικό δράμα «To the Wonder» του Terrence Malick με πρωταγωνιστές τους Ben Affleck, Olga Kurylenko και Javier Bardem, που θα δούμε στις οθόνες μας στις 12 Απριλίου του 2013. Ωστόσο, οι σκηνές της κόπηκαν τελικά στο μοντάζ.

Λέει ότι τα είδωλά της είναι οι Isabelle Huppert, Tilda Swinton και Julianne Moore. Η αγαπημένη της τηλεοπτική σειρά είναι η "The Sopranos" και η αγαπημένη της ταινία είναι το «Άγγλος Ασθενής». Μάλιστα ο πρωταγωνιστής της ταινίας Ralph Fiennes είναι ο αγαπημένος της ηθοποιός. Παλιά ήταν συγκάτοικος με την ηθοποιό Michelle Williams, με την οποία μάλιστα είναι ακόμα πολύ καλές φίλες και μάλιστα το 2012 κέρδισαν και οι δύο υποψηφιότητες για Oscars. Ένα από τα hobby της είναι να παίζει κιθάρα. Είναι πολύ αφοσιωμένη μαθήτρια της yoga. Κέρδισε το βραβείο Next Future Icon στα Elle Style Awards που διοργάνωσε το περιοδικό Elle το 2012. Υπήρξε το πρόσωπο του αρώματος Manifesto του οίκου Yves Saint Laurent. Έγινε η πρώτη γυναίκα τα τελευταία 50 χρόνια που υποδύθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις δύο πιο επιτυχημένες ταινίες στα box office, το θρίλερ "Mama", το οποίο ανήκει στην πρώτη θέση και το "Zero Dark Thirty" που έρχεται δεύτερο. Αυτό σηματοδότησε την δεύτερη φορά που δύο ταινίες της αγγίζουν την κορυφή των box office: Η πρώτη ήταν το 2011 όπου τo δράμα "The Help" ήρθε πρώτο και ακολούθησε στην δεύτερη θέση το "The Debt". Προσεχώς θα την δούμε να υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Annabel στο θρίλερ μυστηρίου "Mama" του Andres Muschietti το οποίο θα δούμε στις οθόνες μας μέσα στο 2013. Μάλιστα η Jessica λέει ότι βάσισε την ερμηνεία της στην ταινία στην τραγουδίστρια των Crystal Castles, Alice Glass. Όσον αφορά στη χορτοφαγία, την οποία έχει επιλέξει ως τρόπο ζωής η ηθοποιός λέει: «Δεν θέλω τίποτα να βασανίζεται και να υποφέρει στον πλανήτη. Ήρθε η ώρα να προσπαθήσω να ζήσω μια ζωή χωρίς να συμβάλλω στην σκληρότητα που υπάρχει στον κόσμο. Για όσο είμαι σε αυτόν τον πλανήτη, θέλω ο καθένας και το καθετί που συναντώ στον δρόμο μου, να ξέρει ότι είμαι ευγνώμων που είναι και ζει εδώ». Η ηθοποιός σήμερα ζει στο NoHo, μια γειτονιά του Manhattan της Νέας Υόρκης μαζί με το σκύλο της Chaplin, ένα σκυλί με 3 πόδια, το οποίο είχε βρει στον δρόμο.

Κρεβατομουρμούρα και άλλα...

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Jessica Chastain σε συνέντευξή της στο περιοδικό Marie Claire τον Δεκέμβριο του 2012, στο οποίο ήταν και εξώφυλλο, δήλωσε ότι είναι πολύ ντροπαλή όταν συναναστρέφεται με τους άντρες. Μάλιστα λέει ότι από το κολέγιο δεν ενδιαφερόταν να είναι με κάποιο αγόρι και να κάνει σχέση. «Δεν ήθελα ποτέ να είμαι star του κινηματογράφου. Ήθελα να είμαι ηθοποιός. Δεν πίνω ποτέ μέχρι και σήμερα ούτε ξέδινα ποτέ στα club ουρλιάζοντας όταν ήμουν στο Juilliard. Πολλές φορές έκανα κοπάνα από το σχολείο για να διαβάσω Shakespeare, και όχι για να ερωτοτροπώ με τ’ αγόρια στα πάρκα», λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό. Επειδή η ηθοποιός δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά για την προσωπική της ζωή παρόλο που σε λίγο καιρό κλείνει τα 36, πολλοί την ήθελαν να είναι ομοφυλόφιλη.

Με τον Tom Hiddlestone
Ωστόσο, σήμερα οι φήμες λένε ότι η Jessica είναι μαζί με τον πρωταγωνιστή και κακό της ταινίας «The Avengers» Tom Hiddlestone. Μάλιστα φίλοι του ζευγαριού είπαν ότι η σχέση τους είναι σοβαρή και μάλιστα η ηθοποιός επισκέφτηκε πριν τα Χριστούγεννα την οικογένεια του Tom στην Αγγλία για πρώτη φορά. Ωστόσο, οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους.



Δείτε όλα τα gossip για την Jessica Chastain, φωτογραφίες, videos και trailers από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS 101  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου