Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Όλα τα gossip για την πρωταγωνίστρια του ερωτικού θρίλερ του Brian De Palma "Passion" Rachel McAdams!

της Ξένιας Κουσινιώρη


Είναι όμορφη, είναι γλυκιά, είναι ταλαντούχα, είναι ακτιβίστρια και προπαντός είναι πολύ επικίνδυνη όπως αποδεικνύεται από το ρόλο της ως η φιλόδοξη και αριβίστρια businesswoman Κριστίν στην ταινία "Passion" που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στις οθόνες μας. Ποια είναι τελικά η Rachel McAdams;


Η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Passion - ΠάθοςRachel McAdams ανήκει στη λίστα του περιοδικού Empire με τις 100 πιο sexy stars στην ιστορία του κινηματογράφου και στη λίστα των περιοδικών FHM και Maxim με τις 100 πιο sexy γυναίκες του κόσμου. Ανήκει στο νούμερο 35 της λίστας του Ask Men με τις 99 πιο επιθυμητές γυναίκες του 2011. Επίσης, ανήκει στο νούμερο 3 της λίστας του περιοδικού Forbes με τις 10 πιο κερδοφόρες ηθοποιούς του Hollywood μιας και οι ταινίες της αποφέρουν $30 για κάθε $1 που η ηθοποιός κερδίζει. Τέλος, κάθε χρόνο ψηφίζεται στη λίστα με τα πιο sexy διάσημα πρόσωπα. Η Rachel McAdams σπούδασε θέατρο στο York University του Toronto, όπου εμφανίστηκε σε πολλές θεατρικές και μαθητικές παραστάσεις. Το 1995 έλαβε ένα βραβείο υποκριτικής για το ρόλο της στη σχολική θεατρική παράσταση «I Live in a Little Town» το οποίο παρουσιάστηκε στο φημισμένο Ontario Showcase στο Sears Drama Festival. Στο τελευταίο έτος της φοίτησής της, υποδύθηκε ένα κοριτσάκι στο "The Piper", ένα αυτοσχεδιαστικό έργο που πραγματοποίησε το δημιουργικό τμήμα του Necessary Angel Theatre Company του Toronto.

Η ηθοποιός ήταν υποψήφια για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Sue Storm στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «FANTASTIC FOUR» το 2005 τον οποίο υποδύθηκε η Jessica Alba. Αρνήθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Jenna στη ρομαντική κομεντί «THE LAST KISS» το 2006 λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κι έτσι το ρόλο υποδύθηκε η Jacinda Barrett. Ήταν υποψήφια για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του κοριτσιού του James Bond, Vesper Lynd στην ταινία «CASINO ROYALE» το 2006, τον οποίο τελικά υποδύθηκε η Eva Green. Ήταν η πρώτη επιλογή του σκηνοθέτη Jon Favreau για το ρόλο της Pepper Potts στο «IRON MAN» το 2008. Ωστόσο, η Rachel αρνήθηκε το ρόλο, τον οποίο και ενσάρκωσε η Gwyneth Paltrow. Ήταν υποψήφια για το ρόλο της Rachel Dawes στην ταινία "The Dark Knight" του Christopher Nolan το 2008 αλλά τον έχασε από την Maggie Gyllenhaal. Ήταν υποψήφια για το ρόλο της Sophie στο μιούζικαλ «MAMMA MIA!» το 2008, τον οποίο υποδύθηκε η Amanda Seyfried. Η Amanda Seyfried ωστόσο έχασε από τη Rachel το ρόλο της Regina στην ταινία «Τα Κακά Κορίτσια» στην οποία οι δυο τους πρωταγωνίστησαν το 2004. Στην ίδια ταινία ήταν αρχικά υποψήφια για το ρόλο της Cady τον οποίο υποδύθηκε η Lindsay Lohan. Χρειάστηκε να κάνει πολλή yoga για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία «SHERLOCK HOLMES» το 2009. Τέλος, ήταν υποψήφια για το ρόλο της Daisy Buchanan στο ρομαντικό δράμα "The Great Gatsby" που θα δούμε στις οθόνες μας στις 16 Μαΐου του 2013. Ωστόσο, τον ρόλο τελικά θα υποδυθεί η Carey Mulligan.

Trivia

Τι δεν ξέρετε για την Rachel McAdams; Ο πατέρας της, Lance είναι οδηγός νταλίκας και η μητέρα της Sandy είναι νοσοκόμα. Έχει μια μικρότερη αδερφή, την Kayleen McAdams και ένα μικρότερο αδερφό, τον Daniel. Πριν γίνει ηθοποιός δούλευε για 3 καλοκαίρια στα McDonalds μαζί με τα αδέρφια της. Η ηθοποιός μένει στη γειτονιά Harbord Village του Toronto στην ίδια πολυκατοικία με τον αδερφό της. Ωστόσο, έχει πράσινη κάρτα για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και έχει πει: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα το πω αυτό αλλά πάντα μου λείπει το Los Angeles όταν δεν είμαι εκεί». Στο Los Angeles η Rachel μένει στη διάσημη γειτονιά Silverlake και έχει γείτονες τους Bo Barrett, Christina Ricci, Jason Lee και τον πρώην αρραβωνιαστικό της Ryan Gosling. Ονειρεύεται να κάνει οικογένεια και να ζήσει σε μια φάρμα στην εξοχή γιατί θεωρεί ότι τα παιδιά μπορούν να πάρουν σημαντικά μαθήματα ζωής από μια τέτοια εμπειρία. Οι αγαπημένες της ηθοποιοί είναι οι Joan Cusack, Juliette Lewis, Kate Winslet, Laura Dern, Renée Zellweger και Samantha Morton ενώ λέει ότι οι Elizabeth Taylor και Audrey Hepburn είναι τα πρότυπά της για τους ρόλους που υποδύεται. Ο αγαπημένος της ηθοποιός όλων των εποχών είναι ο Philip Seymour Hoffman. Λέει ότι θα ήθελε πολύ να δουλέψει μαζί με τους Daniel Day-Lewis, James Franco και Sam Rockwell. Έσπασε το ρεκόρ κερδίζοντας 5 υποψηφιότητες για MTV Movie Award μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Τον ελεύθερο χρόνο της της αρέσει να φροντίζει τον κήπο και να μαγειρεύει ενώ έχει πει ότι θα άνοιγε το δικό της εστιατόριο αν δεν ήταν ηθοποιός. Λέει ότι ο Russell Crowe την έκανε να εκτιμήσει το rugby. Κάνει κάθε μέρα yoga αλλά αρνείται να ξοδεύει πολλές ώρες στο γυμναστήριο καθώς λέει ότι είναι ευχαριστημένη με το σώμα της όπως είναι. Παλιά ήταν χορτοφάγος. Λέει ότι φοβόταν να πετάει με αεροπλάνο και δεν ταξίδεψε ποτέ μ’ αυτό πριν τα 22 της χρόνια ενώ έμαθε να οδηγεί μετά από ένα ατύχημα που είχε με το ποδήλατο.


Με τις φίλες της ιδρυτές του Greenissexy.org
Η ηθοποιός ασχολείται πολύ ενεργά με το περιβάλλον. Δεν έχει δικό της αυτοκίνητο και λέει ότι χρησιμοποιεί το λεωφορείο ή το ποδήλατο για τις καθημερινές της μετακινήσεις για να βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Ωστόσο, έχει δηλώσει ότι χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις της όταν βρίσκεται στο Los Angeles, γιατί εκεί η κυκλοφορία με το ποδήλατο είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Επίσης, το σπίτι που μένει είναι οικολογικό. Από το 2007 η Rachel είναι συνιδρύτρια μαζί με 2 φίλες της του website www.greenissexy.org το οποίο έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την προστασία του περιβάλλοντος. Ταξίδεψε στο Biloxi του Mississippi, ως εθελόντρια της προσπάθειας καθαρισμού της περιοχής από τις καταστροφικές συνέπειες του τυφώνα Κατρίνα. Πήρε μέρος στην προσπάθεια να βρεθούν δωρεές στον τηλεμαραθώνιο που διοργανώθηκε στον Καναδά το 2010 για βοήθεια στην Αϊτή. Επίσης, η Rachel υποστηρίζει ενεργά την οργάνωση BluePlanetNetwork.org, μια πρωτοβουλία για κυκλοφορία καθαρού πόσιμου νερού στις υπανάπτυκτες χώρες. Έδωσε σε δημοπρασία, η οποία διοργανώθηκε στα πλαίσια της Toy Mountain Campaign, υπογεγραμμένα αυτόγραφα για να μαζευτούν χρήματα και να αγοραστούν παιχνίδια για τα φτωχά παιδιά. Το 2006 η ηθοποιός έλαβε μέρος στην διαμαρτυρία "Day Without Immigrants" που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles, διαμαρτυρόμενη για τις προσπάθειες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να επιβάλλει περαιτέρω ποινικοποίηση στους παράνομους αλλοδαπούς που μένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Τέλος, η ηθοποιός έχει συνεργαστεί ενεργά με πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις συμπεριλαμβανομένων των Sunshine Foundation of Canada, μιας οργάνωσης που κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών του Καναδά που πάσχουν από σοβαρές διανοητικές και σωματικές ασθένειες, του Elephant Project, μιας προσπάθειας για να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες της Alzheimer’s Association,  της READ Campaign, μιας εκστρατείας για την τόνωση και την υποστήριξη του διαβάσματος και της United Way of Canada, μιας οργάνωσης για την εθελοντική συμμετοχή στην προσπάθεια βελτίωσης της ζωής και της εικόνας των πολιτειών του Καναδά.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με τον Ryan Gosling
Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Rachel McAdams είναι περισσότερο γνωστή για την on-off σχέση της με τον Καναδό ηθοποιό Ryan Gosling που διήρκησε 3 χρόνια, από το 2005 έως το 2008. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 όταν συμπρωταγωνιστούσαν στη ρομαντική κομεντί «The Notebook» και είχαν μια πολύ έντονη σχέση καθώς καβγάδιζαν συνέχεια. Ο Ryan Gosling λέει χαρακτηριστικά: «Βγάζαμε το χειρότερό μας εαυτό ο ένας στον άλλο στα γυρίσματα. Ήταν πολύ παράξενη εμπειρία, το να κάνεις μια ιστορία αγάπης και να μην τα βρίσκεις με κανέναν τρόπο με τη συμπρωταγωνίστριά σου. 2 χρόνια αργότερα την είδα στη Νέα Υόρκη και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε την ιδέα ότι ίσως να κάναμε λάθος ο ένας για τον άλλο». Οι δυο τους τελικά αρραβωνιάστηκαν και ήταν να παντρευτούν αλλά η Rachel αρνήθηκε και αυτός ήταν και ο λόγος που χώρισαν. Μάλιστα o Ryan Gosling έχει χαρακτηρίσει τη Rachel ως μια από τις μεγαλύτερες αγάπες της ζωής του.


Josh Lucas
Έπειτα η Rachel McAdams είχε σχέση με τον ηθοποιό Josh Lucas για 4 μήνες το 2009. Το 2010 άρχισε να βγαίνει με τον ηθοποιό και πρωταγωνιστή του «Tron: Legacy» Michael Sheen, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε στην ταινία του Woody Allen «Midnight in Paris».




Με τον Michael Sheen
Ο ηθοποιός που έχει μια κόρη 11 χρονών με την Kate Beckinsale έχει πει για τη Rachel ότι έχει το πακέτο. Είναι αξιαγάπητη, απίστευτα όμορφη και πολύ ταλαντούχα. Το ζευγάρι χώρισε το Φεβρουάριο του 2013.





Δείτε όλα τα gossip για την Rachel McAdams, φωτογραφίες, videos και trailers από τις ταινίες της στην εκπομπή CINELOVERS 105  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου