Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

The Host - Το Σώμα


Η τελευταία ταινία που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στις οθόνες μας είναι η περιπέτεια φαντασίας με τίτλο «The Host» ή «Το Σώμα», όπως κυκλοφορεί στην Ελλάδα από το σκηνοθέτη των ταινιών «Gattaca» και «Simone» Andrew Niccol, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. «ΤΟ ΣΩΜΑ» μας μεταφέρει στο μέλλον, όπου ο πλανήτης Γη έχει καταληφθεί από έναν αθέατο εχθρό, φιλειρηνικά εξωγήινα όντα γνωστά ως Ψυχές, τα οποία καταλαμβάνουν το μυαλό των ανθρώπων. Η Μέλανι Στράιντερ, την οποία υποδύεται η υποψήφια για Oscar® Σαουάρς Ρόναν, ένας από τους τελευταίους ελεύθερους ανθρώπους, ξεκινά έναν αγώνα αντίστασης απέναντι στους εισβολείς, διακινδυνεύοντας τα πάντα με στόχο να σώσει τον εαυτό της και τους ανθρώπους που αγαπά – τον Τζάρεντ, τον Ίαν, τον αδελφό της Τζέιμι και τον θείο της Τζεμπ, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη επικρατεί όλων σε έναν επικίνδυνο νέο κόσμο. Στο cast θα δούμε τους ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΧΑΡΤ, ΝΤΑΙΑΝ ΚΡΟΥΓΚΕΡ, ΤΣΑΝΤΛΕΡ ΚΑΝΤΕΡΜΠΕΡΙ, ΜΑΞ ΑΪΡΟΝΣ, ΦΡΑΝΣΙΣ ΦΙΣΕΡ και ΜΠΟΪΝΤ ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ. Το Σώμα είναι η επόμενη επική ιστορία αγάπης από την δημιουργό της σειράς ταινιών «Twilight» διεθνώς επιτυχημένη μυθιστοριογράφο Στέφανι Μέγιερ. Η Στέφανι Μέγιερ διέσχιζε με το αυτοκίνητό της την αχανή έρημο που εκτείνεται από το Φίνιξ ως το Σολτ Λέικ Σίτι, όταν εμπνεύστηκε τη best- seller νουβέλα της, «ΤΟ ΣΩΜΑ».

Η Μέγιερ -η οποία με τη Σειρά του Λυκόφωτος έσπασε κάθε ρεκόρ δημιουργώντας ένα παγκόσμιο φαινόμενο- περνούσε ατελείωτες ώρες αφηγούμενη ιστορίες στον εαυτό της.
«Μου ήρθε η ιδέα δύο προσωπικοτήτων σε ένα σώμα. Είναι και οι δύο ερωτευμένες με διαφορετικούς άντρες, κάτι που δημιουργεί μεγάλη διαμάχη. Μ’ αρέσουν οι μπερδεμένες σχέσεις. Είναι αστείο να τις ξεδιαλύνεις», λέει χαρακτηριστικά η συγγραφέας. «ΤΟ ΣΩΜΑ» εκδόθηκε το 2008 και έμεινε στην πρώτη θέση της λίστας των best- seller του New York Times επί 26 εβδομάδες και επί 36 εβδομάδες στη λίστα των best- seller του Los Angeles Times. Διάλεξε να πιστέψεις. Διάλεξε να παλέψεις. Διάλεξε να ερωτευτείς!

Δείτε το trailer της ταινίας και όλα τα gossip στην εκπομπή CINELOVERS 108  εδώ

Αυτήν την εβδομάδα δείτε επίσης:


Scary Movie 5


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου