Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της ταινίας "The Snitch" Dwayne Johnson! Θέλω να τα μάθω ΌΛΑ!!

της Ξένιας Κουσινιώρη

Dwayne Johnson
 Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "The Snitch - Το ΚαρφίDwayne Johnson ανήκει στο νούμερο 61 της λίστας του VH με τους 100 πιο sexy άντρες ενώ ψηφίστηκε από το περιοδικό E! ως ένας από τους 20 κορυφαίους καλλιτέχνες του 2001. Τα 5,5 εκατομμύρια δολάρια αμοιβή που πήρε για την πρώτη του ταινία «THE SCORPION KING» το 2002 του έδωσαν μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες με τον υψηλότερο μισθό που έχει λάβει ποτέ πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός. Κατά λάθος χτύπησε μια Porsche κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας δράσης "Walking Tall" του Kevin Bray το 2004. Λέει ότι η μεταφορά σε ταινία του "Doom" το 2005, στην οποία εμφανίστηκε ως Sarge, ήταν μια τεράστια αποτυχία, η οποία μάλιστα προκάλεσε μεγάλη ζημιά στους οπαδούς του video game. Υποδύθηκε τον πατέρα του σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς "That '70s Show", που προβλήθηκε την περίοδο 1998-2006. Ο ηθοποιός έχασε 30 κιλά για το ρόλο του στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «SOUTHLAND TALES» το 2006. Ήταν από τους επικρατέστερους υποψηφίους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του WILLY WONKA στην ταινία «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο της Σοκολάτας» το 2005, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Johnny Depp. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην κωμωδία του Adam McKay με τίτλο «The Others Guys» υποδυόμενος έναν επιτυχημένο αστυνομικό της Νέας Υόρκης στο πλευρό των Samuel Jackson, Mark Wahlberg και Will Ferrell αλλά και στα sequels των ταινιών «Fast and Furious» «Fast Five» και «Fast and Furious 6», υποδυόμενος τον αστυνόμο Luke Hobbs στο πλευρό των Vin Diesel, Paul Walker και Michelle Rodriguez. Το 2012 τον είδαμε επίσης στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Journey 2: The Mysterious Island» μαζί με τους Michael Caine και Josh Hutcherson. Προσεχώς, ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει ως Roadblock στην ταινία επιστημονικής φαντασίας του Jon Chu με τίτλο «G.I. Joe: Retaliation» που θα δούμε στις οθόνες μας μέσα στο 2013 αλλά και στην πολυαναμενόμενη περιπέτεια του Brett Ratner με τίτλο «Hercules: The Thracian Wars», όπου θα υποδυθεί τον Ηρακλή δίπλα στους Joseph Fiennes και Ian McShane. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2014. Τέλος, ο Dwayne Johnson  θα υποδυθεί ξανά τον καθιερωμένο του ρόλο ως ο αστυνόμος Luke Hobbs στο επόμενο sequel της ταινίας «Fast and Furious» «Fast and Furious 7» αυτήν τη φορά σε σκηνοθεσία James Wan που θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στις 11 Ιουλίου του 2014.

Και για πες...

Ο Dwayne Johnson στην ταινία "The Other Guys"
Τι δεν ξέρετε για τον Dwayne Johnson; Είναι μέλος της elite των παλαιστών, όπως οι Hulk Hogan και Ric Flair που κρατούν τους παγκόσμιους τίτλους WWF και WCW. Μάλιστα όταν πρωτοήρθε στο WWF, ο Dwayne είχε εκπαιδευτή τον Bret Hart, γνωστό και ως «The Hitman». Όλη του η οικογένεια ασχολήθηκε επαγγελματικά με την πάλη, όπως ο πατέρας του, Rocky Johnson, ο παππούς του, 3 θείοι του και 6 ξαδέρφια του. Το 1991 ήταν μέλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου NCAA του Miami. Ζύγιζε 290 κιλά κατά την διάρκεια της καριέρας του στο ποδόσφαιρο στο κολλέγιο αλλά μείωσε τα κιλά του στα 265 όταν ήταν παλαιστής. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Entertainment” είπε ότι επειδή αποσύρθηκε από την καριέρα του ως παλαιστής δεν θέλει πλέον να τον φωνάζουν «The Rock» και βλέπει τον εαυτό του πιο πολύ ως ηθοποιό. «Δεν είμαι πλέον παλαιστής, ακολουθώ μια καριέρα στην υποκριτική και κάποια μέρα θα γίνω σκηνοθέτης. Δεν είμαι ο The Rock. Είμαι ο Dwayne Johnson», λέει χαρακτηριστικά. Σε ένα επεισόδιο της εκπομπής "Saturday Night Live" του NBC το 2000 ο Dwayne επέδειξε τις υποκριτικές και φωνητικές του ικανότητες παίρνοντας μέρος σε διάφορα σατιρικά σκετς κατά την διάρκεια της εκπομπής. Ο ξάδερφός του, Tanoai Reed, είναι αυτός που τον ντουμπλάρει σε πολλές από τις ταινίες του. Ο Dwayne είχε εκφράσει ενδιαφέρον να υποδυθεί τον κακό σε μια ταινία του James Bond, μια επιθυμία του που δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα. Ο παππούς του ωστόσο, Peter Fanene Maivia, υποδύθηκε έναν κακό στην ταινία του James Bond "You Only Live Twice" το 1967 με πρωταγωνιστή τον Sean Connery στο ρόλο του πράκτορα 007.

Πριν ασχοληθεί σοβαρά με την υποκριτική, ο Dwayne είχε δημιουργήσει μια λίστα με πράγματα που ήθελε να κάνει κατά προτεραιότητα όταν αποκτούσε πολλά χρήματα. Έτσι όταν άρχισε να κάνει επιτυχία στη βιομηχανία του κινηματογράφου, ο ηθοποιός πρώτα απ’ όλα αγόρασε ένα υπερπολυτελές σπίτι στους γονείς του ενώ για τον εαυτό του αγόρασε ένα ρολόι Rolex. Η εταιρεία "Dunkin' Donuts" του πρότεινε να δώσει σε ένα donut της εταιρείας το όνομά του για διαφημιστικούς λόγους. Ωστόσο ο Dwayne επειδή θεώρησε ότι κάτι τέτοιο θα τον έκανε να φαίνεται γελοίος, απέρριψε την πρόταση. Το hobby του είναι το ψάρεμα και μάλιστα είναι άριστος ψαράς. Λέει ότι φοβάται πολύ τις αράχνες. Έχει το δικό του κέρινο ομοίωμα στο μουσείο Madame Tussaud's. Ο Dwayne Johnson συμμετείχε στη συγγραφή μιας αυτοβιογραφίας μαζί με τον Joe Layden με τίτλο «The Rock Says…». Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 2000 και από την αρχή έφτασε στο νούμερο 1 της best seller λίστας των New York Times, όπου και έμεινε για αρκετές εβδομάδες. Ο ηθοποιός είναι πολύ καλός φίλος με τον ηθοποιό και πρώην κυβερνήτη της California, Arnold Schwarzenegger.

Ως ο αστυνόμος Luke Hobbs στο "Fast and Furious 6"
Το 2006, ο ηθοποιός ίδρυσε την "The Dwayne Johnson Rock Foundation", μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά τα παιδιά που είναι πολύ άρρωστα ή που κινδυνεύουν να πεθάνουν. Ο ηθοποιός σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Miami όπου μάλιστα αρίστευσε στην εγκληματολογία. Μαζί με την πρώην σύζυγό του έχουν δωρίσει $2 εκατομμύρια στο Πανεπιστήμιο του Miami για την δημιουργία ενός καινούριου χώρου αναψυχής των σπουδαστών με όνομα "The Dany and Dwayne 'The Rock' Johnson Living Room". Η δωρεά ανακοινώθηκε στην πρεμιέρα της δραματικής ταινίας "Gridiron Gang", στην οποία ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε και η οποία πραγματοποιήθηκε στο Miami το 2006. Στις 2 Οκτωβρίου του 2007, ο Dwayne και η πρώην σύζυγός του δώρισαν επίσης $1 εκατομμύριο δολάριο στο Πανεπιστήμιο για να βοηθήσουν στην ανακαίνιση των εγκαταστάσεων της ομάδας ποδοσφαίρου. Η δωρεά αυτή θεωρήθηκε από τις μεγαλύτερες δωρεές που έχουν ποτέ δοθεί στο αθλητικό τμήμα του πανεπιστημίου από παλιούς μαθητές. Μάλιστα το τμήμα μετονομάστηκε σε Hurricanes' locker room προς τιμήν του ηθοποιού.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με την πρώην σύζυγο, Dany Garcia
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Dwayne Johnson ήταν παντρεμένος για 10 χρόνια με την παραγωγό ταινιών και πρόεδρο της εταιρείας “The Garcia Companies” Dany Garcia, την οποία γνώρισε στο Πανεπιστήμιο του Miami όταν ήταν 22 ετών και την παντρεύτηκε μια μέρα μετά τα 25α γενέθλιά του, στις 3 Μαΐου του 1997.



Με την κόρη του, Simone Alexandra
Η κόρη τους, Simone - Alexandra Johnson, γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου του 2001. Τέλος, την 1η Ιουνίου του 2007 οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν φιλικά και ότι αποφάσισαν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί ως καλοί φίλοι.






Δείτε όλα τα gossip για τον Dwayne Johnson, φωτογραφίες, videos και trailers από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS 117  εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου