Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της ταινίας "After Earth" Will Smith! Θέλω να τα μάθω ΌΛΑ!!

της Ξένιας Κουσινιώρη

Will Smith
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "After EarthWill Smith ανήκει στο νούμερο 4 της λίστας του περιοδικού Forbes και στο νούμερο 11 της λίστας του περιοδικού Vanity Fair με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Hollywood ενώ το 2011 υπολογίστηκε ότι οι ταινίες του έχουν κάνει τζίρο $5.7 δισεκατομμύρια δολάρια στα παγκόσμια box office.

Ο ηθοποιός νοίκιασε ένα διώροφο λεωφορείο για να ξεκουράζεται στα διαλείμματα των γυρισμάτων της ταινίας «Οι Άντρες με τα Μαύρα 3». Λέει ότι δεν μπορούσε να μπει στη νοοτροπία του χαρακτήρα του στην ταινία «MEN IN BLACK 2» μέχρι που ο Tommy Lee Jones ήρθε στα γυρίσματα. Μάλιστα o χαρακτήρας του πράκτορα Jay που υποδύεται στην ταινία, αρχικά δεν προοριζόταν να είναι μαύρος. Έτσι υποψήφιοι για το ρόλο ήταν οι Chris O'Donnell και David Schwimmer. Αργότερα ωστόσο άλλαξε κι έτσι ο Will Smith πήρε το ρόλο. Μάλιστα όταν διάβασε το σενάριο δεν ήθελε να δεχτεί το ρόλο στην πρώτη ταινία «MEN IN BLACK» αλλά λέει ότι η γυναίκα του ήταν αυτή που τελικά τον έπεισε να τον υποδυθεί. Η Janet Hubert, η οποία υποδύθηκε την θεία Vivian στη σειρά «The Fresh Prince of Bel-Air» έχει πει ότι ο ηθοποιός είναι εγωιστής και ότι δεν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του σε ένα πιθανό reunion της σειράς. Η ηθοποιός μάλιστα έφυγε ξαφνικά από τη σειρά το 1993 μετά από 6 μήνες προβολής, κατηγορώντας τον Will Smith για την αποχώρησή της λέγοντας ότι αρνείται να υποκύψει άλλο στον εγωισμό του. Ο Will αργότερα διέψευσε τους ισχυρισμούς της ενώ δήλωσε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ατλάντα ότι η Hubert είχε πολύ άσχημη συμπεριφορά στα γυρίσματα. Η μάχη του για να σώσει τον κόσμο από τους εξωγήινους στην ταινία «INDEPENDENCE DAY» το 1996 ψηφίστηκε η πιο αγαπημένη στιγμή Αμερικάνικης ταινίας σε μια online ψηφοφορία. Μάλιστα λέει ότι βάσισε το χαρακτήρα του Captain Steven Hiller που υποδύθηκε στον αγαπημένο του ηθοποιό, Harrison Ford και συγκεκριμένα στην ερμηνεία του ως Han Solo στην τριλογία «STAR WARS». Ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Detective James Carter στην ταινία δράσης «Αλεξίσφαιροι Ντετέκτιβ» το 1998, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Chris Tucker. Λέει ότι η ταινία για την οποία μετανιώνει περισσότερο που τη γύρισε είναι το «WILD WILD WEST» το 1999. Έριξε κατά λάθος μπουνιά στο πρόσωπο της συμπρωταγωνίστριάς του Charlize Theron στην ταινία φαντασίας «The Legend of Bagger Vance» του Robert Redford το 2000, στην οποία οι δυο τους συνεργάστηκαν για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, εκείνη την περίοδο ο ηθοποιός προετοιμαζόταν για να υποδυθεί τον θρυλικό boxer Muhammad Ali στην ταινία «Ali» και πάνω στον ενθουσιασμό του παρασύρθηκε δείχνοντας στην Charlize τα προσόντα του στην πάλη. Μάλιστα λέει ότι το να υποδύεται τον Mohammad Ali τον ενέπνευσε να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Τέλος, πήρε 35 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου του στο «ALI». Λέει ότι ζήτησε συμβουλές από τη γυναίκα του για να γυρίσει τις σκηνές sex με τη συμπρωταγωνίστριά του Rosario Dawson στην ταινία «SEVEN POUNDS» το 2008.


Will Smith και Martin Lawrence στο "BAD BOYS"
Ήθελε απεγνωσμένα να γυρίσει ένα ακόμα sequel της ταινίας «BAD BOYS» και κυριολεκτικά ικέτεψε δημόσια το σκηνοθέτη Michael Bay στα MTV Movie Awards να τον ενώσει ξανά με το συμπρωταγωνιστή του Martin Lawrence για μια ακόμα ταινία και τελικά τα κατάφερε καθώς ο σκηνοθέτης δέχτηκε. Λέει επίσης ότι η σκηνή έναρξης της ταινίας «BAD BOYS» με αυτόν να τρέχει στο δρόμο με ανοιχτό πουκάμισο, ήταν ο λόγος που τον έκανε sex symbol. «Πριν από αυτό κανένας δε με κοιτούσε. Με θεωρούσαν χαζό», λέει χαρακτηριστικά. Με την ταινία «HANCOCK» το 2008 ο Will κρατά το ρεκόρ του ηθοποιού που έχει πρωταγωνιστήσει διαδοχικά σε ταινίες με τζίρο πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια. Ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Mr. Smith στην ταινία δράσης «MR. & MRS. SMITH» το 2005 τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Brad Pitt. Ήταν από τους επικρατέστερους υποψήφιους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Django στο «DJANGO UNCHAINED» το 2012, το πολυβραβευμένο γουέστερν του σκηνοθέτη Quentin Tarantino, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Jamie Foxx. Τέλος, από τον Jamie Foxx ο Will Smith έχασε και το ρόλο του Curtis Taylor Jr στο μιούζικαλ "Dreamgirls" το 2006.

Trivia

Ο Will Smith στο "MEN IN BLACK"
Τι δεν ξέρετε για τον Will Smith; Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Barack Obama έχει δηλώσει ότι αν ποτέ η ζωή του γίνει ταινία, θα ήθελε ο Will Smith να τον υποδυθεί, γιατί έχει τα αυτιά του, όπως λέει χαρακτηριστικά. Ο Obama μάλιστα δήλωσε ότι οι δυο τους έχουν συζητήσει την πιθανότητα μιας ταινίας βασισμένης στις εκλογές του 2008, αλλά αυτό δεν θα συμβεί πριν το τέλος της θητείας του. Ο ηθοποιός προσέφερε $4,600 στον Barack Obama για την προεκλογική του καμπάνια. Στις προεδρικές εκλογές του 2012 επίσης ήταν ένας από τους κορυφαίους χορηγούς της προεκλογικής εκστρατείας του Obama καθώς σε μια συγκέντρωση που διοργάνωσε στο σπίτι του για να μαζευτούν χρήματα για το σκοπό αυτό κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 500.000 δολάρια. Η γυναίκα του έχει πει ότι ο Will σκέφτεται σοβαρά να μεταπηδήσει από τη μεγάλη οθόνη στην πολιτική και ονειρεύεται τη μέρα που θα εμφανιστεί στον Λευκό Οίκο. Συχνά τα media τον αποκαλούν Mr. July γιατί τα περισσότερα καλοκαιρινά blockbusters του κάνουν πρεμιέρα τον Ιούλιο. Ο ηθοποιός έχει δική του εταιρεία παραγωγής, την Overbrook Entertainment, την οποία ονόμασε έτσι από το λύκειο Philly's legendary Overbrook High School, προς τιμήν των σχολικών του χρόνων εκεί. Είναι συνιδιοκτήτης της εταιρείας real- estate Treyball Development Inc. μαζί με τον αδερφό του, Harry Smith, η οποία βρίσκεται στο Beverly Hills και πήρε το όνομά της από τον πρωτότοκο γιο του ηθοποιού Trey. Ο Will Smith έχει μελετήσει πολλές θρησκείες. Αν και είναι υποστηρικτής της Σαϊεντολογίας έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του ότι ακόμα θεωρεί ότι πολλές από τις ιδέες της Σαϊεντολογίας είναι λαμπρές και επαναστατικές αλλά σε καμία περίπτωση θρησκευτικές. Ωστόσο έχει ιδρύσει μαζί με τη σύζυγό του το ιδιωτικό σχολείο New Village Academy στο Calabasas της California ξοδεύοντας $1 εκατομμύριο. Το σχολείο βασίζει μέρος της εκπαίδευσής του στις θεωρίες της Σαϊεντολογίας. Ο Will Smith παρ’ όλα αυτά προσέφερε $1.3 εκατομμύρια σε φιλανθρωπίες το 2007, τα οποία μοιράστηκαν σε Χριστιανικές κοινότητες, σε Σαϊεντολογικές οργανώσεις, στην κατασκευή ενός τζαμιού στο Λος Άντζελες και στην ίδρυση του μουσείου Γιτζάκ Ράμπιν Memorial Center στο Ισραήλ. Τέλος, ο Will Smith έχει αρνηθεί τις φήμες ότι έχει γίνει μέλος της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας λέγοντας: «Είμαι Χριστιανός. Έχω μελετήσει όλες τις θρησκείες και σέβομαι όλους τους ανθρώπους και όλα τα έθιμα». Ο Will Smith και η σύζυγός του έχουν ιδρύσει την Will and Jada Smith Family Foundation στη Βαλτιμόρη, μια φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία επικεντρώνεται στη βοήθεια και στήριξη των νέων αλλά και των οικογενειών της περιοχής που έχουν ανάγκη.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με την Sheree Zampino
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Will Smith αποδίδει το ενδιαφέρον και την διαρκή ενασχόλησή του με τα 3 παιδιά του στην αφοσίωση του δικού του πατέρα. «Σκέφτομαι τον πατέρα μου και το πώς κατάφερνε να ταΐζει και να ντύνει 4 παιδιά ενώ παράλληλα έβρισκε πάντα το χρόνο να ασχολείται μαζί μας», λέει χαρακτηριστικά. Ο Will γνώρισε την πρώτη του γυναίκα, Sheree Zampino, σε ένα γύρισμα της ταινίας «A Different World» το 1987 και παντρεύτηκαν το 1992 ενώ έχουν ένα γιο, τον Willard Christopher Smith III, γνωστό και ως Trey. Ο Trey μάλιστα εμφανίστηκε στο videoclip του πατέρα του για το τραγούδι "Just the Two of Us" το 1998.


Με τη σύζυγό του, Jada Pinkett- Smith
 Ο ηθοποιός γνώρισε τη σημερινή γυναίκα του Jada Pinkett - Smith σε μια οντισιόν όπου η Pinkett είχε έρθει ως υποψήφια για το ρόλο της Lisa Wilkes, της κοπέλας του Will Smith στη σειρά «THE FRESH PRINCE OF BEL-AIR» το 1990. Ωστόσο επειδή θεωρήθηκε πολύ κοντή, το ρόλο πήρε η Nia Long. Παρόλα αυτά οι δυο τους έγιναν πολύ καλοί φίλοι και ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1995. Στις 31 Δεκεμβρίου του 1997 παντρεύτηκαν με μια τελετή με 100 καλεσμένους στην περιοχή The Cloisters, κοντά στο πατρικό τους στη Βαλτιμόρη. Η Jada δήλωσε σε συνέντευξή της εκείνη την περίοδο: «Θα αφήσω την καριέρα μου στην άκρη πριν την αφήσω να καταστρέψει το γάμο μας. Το ξεκαθάρισα αυτό στον Will. Θα την εγκαταλείψω ολοκληρωτικά».



Η οικογένεια Smith
Το ζευγάρι σήμερα έχει 2 παιδιά τα οποία έχουν κληρονομήσει το ταλέντο και την αγάπη των γονιών τους για την υποκριτική και τη μουσική: τον 15χρονο Jaden Christopher Syre, με τον οποίο μάλιστα ο Will συμπρωταγωνίστησε στις ταινίες «Το Κυνήγι της Ευτυχίας» και «After Earth», όπου ο μικρός υποδύθηκε το γιο του και την 13χρονη Willow Camille Reign, η οποία υποδύθηκε επίσης την κόρη του στην ταινία «I Am Legend». Ο Jaden ασχολείται επαγγελματικά με τη rap μουσική και πρόσφατα τον είδαμε να ερμηνεύει μαζί με τον Justin Bieber το τραγούδι «Never Say Never» ενώ έχει και την δική του σειρά ρούχων. Η Willow σε ηλικία μόλις 9 ετών το 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο της CD single με τίτλο «Whip my hair». Τέλος, το 2011, η οικογένεια του Will Smith πούλησε τη βίλα της στη Χαβάη για 20 εκατομμύρια δολάρια, 6,5 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα απ’ ότι την αγόρασε το 2009 στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος πρόσφατα αγόρασε από την Αθηνά Ωνάση το νησί του Σκορπιού.


Δείτε όλα τα gossip για τον Will Smith, φωτογραφίες, videos, videoclips και trailers από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS 116  εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου