Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της ταινίας "RED 2" Bruce Willis! Θέλω να τα μάθω ΌΛΑ!!!

Bruce Willis
της Ξένιας Κουσινιώρη


O πρωταγωνιστής της ταινίας "RED 2Bruce Willis ανήκει στο νούμερο 22 της λίστας του αγγλικού περιοδικού Empire με τους 11 μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες όλων των εποχών και στο νούμερο 6 της λίστας του περιοδικού Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Hollywood. Η ερμηνεία του ως John McClane στην τριλογία «Die Hard» τον ανέβασε στο νούμερο 46 της λίστας του περιοδικού Premiere με τους 100 καλύτερους κινηματογραφικούς χαρακτήρες όλων των εποχών. Τέλος, το περιοδικό Maxim, οι κριτικοί και γενικότερα τα media κατάταξαν τις σκηνές sex που γύρισε με την συμπρωταγωνίστριά του Jane March στο θρίλερ «COLOR OF NIGHT» το 1994 στις καλύτερες ερωτικές σκηνές που έχουν γυριστεί ποτέ στον κινηματογράφο.

Ο Bruce Willis είπε ότι το κοινό που θα δει την ταινία «RED» το 2010 θα ενθουσιαστεί από την ερμηνεία του εκπληκτικού cast και ότι η σκηνή της πάλης του στην ταινία με τον κατά 17 χρόνια μικρότερό του Karl Urban είναι μία από τις πιο έντονες σκηνές μάχης που έχει υποδυθεί σε ολόκληρη την καριέρα του. Ήταν υποψήφιος για ένα ρόλο στην ταινία "Ocean's Eleven" το 2001 αλλά τον αρνήθηκε την τελευταία στιγμή. Στην ταινία «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», όπου πρωταγωνίστησε το 1988 πρότεινε προσωπικά την ηθοποιό Bonnie Bedelia για το ρόλο της αποξενωμένης συζύγου του Holly McClane. Ο ηθοποιός επελέγη για το ρόλο του John McClane στην ταινία καθώς οι παραγωγοί θεώρησαν ότι κατάφερε να δώσει ζεστασιά και χιούμορ σε έναν ομολογουμένως ψυχρό και χωρίς καθόλου χιούμορ χαρακτήρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Arnold Schwarzenegger και Sylvester Stallone είχαν προταθεί για το ρόλο αυτό αλλά αρνήθηκαν. Ήταν υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Sam Wheat στην ταινία "Ghost" το 1990 αλλά τον απέρριψε γιατί δεν πίστευε ότι η πλοκή θα βοηθούσε την ταινία αλλά και γιατί θεώρησε ότι το να υποδυθεί ένα φάντασμα θα ήταν επιζήμιο για την καριέρα του. Έτσι το ρόλο υποδύθηκε ο Patrick Swayze. Παρόλα αυτά, η ειρωνεία είναι ότι ο Bruce Willis υποδύθηκε ένα φάντασμα στο θρίλερ «Η 6η Αίσθηση» το 1999, το οποίο ήταν τεράστια επιτυχία, έλαβε διθυραμβικές κριτικές ενώ η ερμηνεία του θεωρήθηκε ευρέως ως μία από τις καλύτερες της καριέρας του. Είναι αριστερόχειρας κάτι που φαίνεται σε πολλές από τις ταινίες του. Ωστόσο, στην «Έκτη Αίσθηση» έμαθε να γράφει με το δεξί και γι’ αυτό ο χαρακτήρας του δε φοράει βέρα. Είχε την ευκαιρία στην καριέρα του να υποδυθεί 2 ψυχολόγους, οι οποίοι υπέφεραν από σοβαρά συναισθηματικά τραύματα, τα οποία σχετίζονταν με την δουλειά τους: Τον Dr. Bill Capa στην ταινία "Color of Night" και τον Dr. Malcolm Crowe στην ταινία "Η έκτη αίσθηση". Η ειρωνεία είναι ότι η πρώτη ταινία έσπασε τα ταμεία στα box- office αλλά κατακρίθηκε από τους κριτικούς ενώ η δεύτερη ήταν τεράστια εμπορική αποτυχία αλλά έλαβε πολύ καλές κριτικές και κέρδισε αρκετές υποψηφιότητες για Oscar, συμπεριλαμβανομένης αυτής της καλύτερης εικόνας. Είναι ο πρώτος ηθοποιός που έκανε μια guest εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» και μάλιστα κέρδισε και Emmy Award για την ερμηνεία του. Ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Kyle Reese στην ταινία "The Terminator" το 1984, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Michael Biehn.
Ήταν υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Lester Burnham στην ταινία "American Beauty" το 1999, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Kevin Spacey, ο οποίος και κέρδισε Oscar καλύτερου α’ αντρικού ρόλου για την ερμηνεία του. Γύρισε τις σκηνές για το ρόλο του στην ταινία "Mortal Thoughts" το 1991 σε μόλις 10 ημέρες.

Προσεχώς, ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον General Joseph Colton στην ταινία επιστημονικής φαντασίας του Jon Chu με τίτλο «G.I. Joe: Retaliation» που θα δούμε στις οθόνες μας μέσα στο 2013 ενώ θα τον δούμε και στο θρίλερ «Sin City: A Dame to kill for» στο ρόλο του John Hartigan που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2014. Τέλος, θα τον δούμε ξανά να υποδύεται τον καθιερωμένο του ρόλο ως Mr. Church στην ταινία δράσης «The Expendables 3» σε σκηνοθεσία Patrick Hughes, στο πλευρό ενός all-star cast που περιλαμβάνει τους Jason Statham, Silvester Stallone, Arnold Schwarzenegger και Nicolas Cage. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στις 15 Αυγούστου του 2014.


Και για πες...

Ο Bruce Willis στην ταινία "A Good Day to Die Hard"
Τι δεν ξέρετε για τον Bruce Willis; Γεννήθηκε σε μια στρατιωτική βάση στη Γερμανία. Είχε 3 μικρότερα αδέρφια, τους Florence, David και Robert. Ο αδερφός του Robert, πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας σε ηλικία 42 ετών. Πριν γίνει ηθοποιός, ο Bruce Willis δούλευε σε ένα εργοστάσιο κατασκευής χημικών πριν πάει στο κολλέγιο και ως μπάρμαν. Μάλιστα παραδέχεται ότι η αγενής συμπεριφορά του ως σερβιτόρος τον ώθησε να γίνει μπάρμαν. Ενώ δούλευε ως μπάρμαν στις αρχές της δεκαετίας του ’80 στο Kamikaze Club της Νέας Υόρκης. Λέει ότι όταν ήταν μικρός η προσωπικότητά του έμοιαζε πολύ μ’ αυτήν του χαρακτήρα που υποδύθηκε στην τηλεοπτική σειρά «Moonlighting», την περίοδο 1985- 1989 καθώς συνέχεια έμπλεκε σε καυγάδες ενώ οι οικοδεσπότες τον έδιωχναν από τα parties που πήγαινε λόγω απρεπούς συμπεριφοράς. Το 1987 συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης της κοινής ησυχίας και της επίθεσης σε αστυνομικό, ο οποίος του ζήτησε να κάνει ησυχία σε ένα party που διοργάνωσε στο σπίτι του. Ωστόσο, οι κατηγορίες εξαλείφτηκαν όταν ο ηθοποιός δέχτηκε να ζητήσει συγγνώμη από τους γείτονές του για την ενόχληση. Το 1996 έκανε στριπτίζ στην εκπομπή "Late Show with David Letterman" για να διαφημίσει την τότε νέα ταινία της Demi Moore με τίτλο "Striptease". Στις 26 Φεβρουαρίου του 2003 επελέγη ως παρουσιαστής της εκπομπής του David Letterman την τελευταία στιγμή, μιας και στην πραγματικότητα ήταν καλεσμένος καθώς ήταν η πρώτη φορά στα 20 χρόνια που ο David Letterman έλειψε από την εκπομπή λόγω ασθένειας. Ήταν ο πρώτος ηθοποιός που επέδειξε ποτέ υποκριτικές ικανότητες σε video game, συγκεκριμένα σ’ αυτό της ταινίας "Apocalypse", μιας και κανένας πριν δεν είχε δανείσει τη φωνή του σε κινήσεις που προστέθηκαν ψηφιακά στο παιχνίδι ενώ είχε εξέχουσα θέση και στο εξώφυλλο του παιχνιδιού. Λέει ότι δεν του γίνεται πια πρόταση να παίξει σε ρομαντικές ταινίες γιατί ο George Clooney του κλέβει όλες τις δουλειές.

Έχει δηλώσει ότι δεν θα ξανακάνει ποτέ στο εξής ταινίες με πολύ βία ή με θέμα τη σωτηρία του κόσμου. Φοράει πάντα το ρολόι του ανάποδα με το καντράν να κοιτάζει στην πλευρά του χεριού του. Αυτό είναι ορατό σε πολλές από τις ταινίες του, όπως οι "Die Hard: With a Vengeance" και "Mercury Rising", μιας και οι υπεύθυνοι των ταινιών δεν του ζήτησαν να το αλλάξει. Έχει τιμηθεί από τη γαλλική κυβέρνηση για τη συνεισφορά του στον κινηματογράφο σε μια τελετή που διεξήχθη στο Παρίσι. Το Νοέμβριο του 2000 πίεσε τους θαυμαστές του να ψηφίσουν τον George W. Bush στις προεδρικές εκλογές της Αμερικής. Το 2006 κέρδισε το δικό του αστέρι στη λεωφόρο Walk of Fame του Hollywood, σε μια τελετή την οποία παρακολούθησαν οι φίλοι του Don Johnson, Sylvester Stallone και Kevin Costner. Είναι πολύ καλός φίλος με την ηθοποιό Julia Roberts και ο μόνος διάσημος που παρακολούθησε το γάμο της με τον Daniel Moder. Έμενε στο Hailey του Idaho όπου έχει ένα μπαρ το The Mint καθώς και το Liberty Theater. Είναι συνιδρυτής του ομίλου εταιρειών "Planet Hollywood" μαζί με τους Demi Moore, Sylvester Stallone και Arnold Schwarzenegger. Μαζί με τον Arnold Schwarzenegger, ήταν ένας από τους ελάχιστους ηθοποιούς του Hollywood που υποστήριξαν δημόσια τον πόλεμο στο Ιράκ. Το 2003 μάλιστα πρόσφερε 1 εκατομμύριο δολάρια από την τσέπη του στον άνθρωπο που θα συλλάμβανε τον Saddam Hussein. Λέει ότι τα είδωλά του στην υποκριτική είναι οι Robert De Niro, Gary Cooper, Steve McQueen και John Wayne. Λέει ότι το μυστικό της νεότητάς του είναι το ότι δεν βλέπει ειδήσεις. Άρχισε να φαίνεται και να νιώθει νεότερος απ’ όταν σταμάτησε να βλέπει όλα αυτά τα αρνητικά γεγονότα που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο ηθοποιός αναφέρεται στο τραγούδι "Your Love" της Nicki Minaj. Ο ηθοποιός παίζει φυσαρμόνικα. Παλιά είχε κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με τίτλο «The Return of Bruno», το οποίο πούλησε 1.000.000 κομμάτια στην Αγγλία. Τέλος, το τραγούδι του "Respect Yourself" έφτασε στο νούμερο 5 τον Ιανουάριο του 1987.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με την Demi Moore, την κόρη τους και  τη σύζυγό του
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή ο Bruce Willis υπήρξε πολύ άτακτο παιδί του Hollywood. Έχει δηλώσει ότι πίστευε ότι θα πεθάνει εργένης γιατί δεν μπορεί να μείνει πιστός σε μια γυναίκα, ότι απολαμβάνει την εργένικη ζωή του και ότι παραιτήθηκε από το να ψάχνει την αγάπη γιατί τα στάνταρ του είναι πολύ υψηλά. Αρνήθηκε ότι είχε σχέση με την ηθοποιό Drew Barrymore παρότι φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται σε ένα πάρτι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλοι από παλιά. Παραδέχεται ότι φλέρταρε με την ηθοποιό Halle Berry όταν ήταν γείτονες. Επίσης, έβγαινε με την Brooke Burns για 10 χρόνια και τελικά όταν αρραβωνιάστηκαν αποφάσισαν να χωρίσουν εξαιτίας των δυσκολιών που είχαν να διατηρήσουν μια σχέση εξ’ αποστάσεως. Ο Bruce Willis είναι περισσότερος γνωστός για τη σχέση του με την ηθοποιό Demi Moore. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Stakeout" του Emilio Estevez το 1987 και παντρεύτηκαν 4 μήνες αργότερα αν και τότε η Demi έβγαινε με τον Emilio Estevez. Ο Bruce και η Demi ήταν παντρεμένοι για 11 χρόνια και μαζί έχουν 3 κόρες.


Με τις κόρες του
Λέει ότι υπέφερε να είναι μόνος του μετά το χωρισμό του από τη Demi το 1998. Ωστόσο οι δυο τους παρέμειναν φίλοι. Επίσης, ο Bruce τσακώθηκε πολύ άσχημα με τον τότε σύζυγο της Demi Moore, Ashton Kutcher, όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι την απάτησε. Μάλιστα λέγεται ότι ο Bruce τον προειδοποίησε να σέβεται τη Demi αλλιώς θα έχει να κάνει μαζί του. Τέλος, συχνά αποδίδει στη βοήθεια του Will Smith το γεγονός ότι κατάφερε να αντιμετωπίσει το διαζύγιό του με τη Demi Moore και να δεχτεί τον Ashton Kutcher ως το νέο της σύντροφο.


Με τη σύζυγό του, Emma Heming
Από τον Μάρτιο του 2009 ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με το 35χρονο μοντέλο Emma Heming. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο σπίτι του ηθοποιού στο Parrot Cay, στα νησιά Turks and Caicos της Καραϊβικής. Επειδή ωστόσο η τελετή δεν θεωρήθηκε νόμιμη, παντρεύτηκαν ξανά με πολιτικό γάμο στο Beverly Hills της California έξι μέρες αργότερα. Μάλιστα μαζί έκαναν τότε και την πολυσυζητημένη γυμνή φωτογράφιση στο περιοδικό W ως Mr. and Mrs. Willis. Την 1η Απριλίου του 2012 το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, την κόρη τους Mabel Ray Willis και ο Bruce Willis παραδέχτηκε ότι κοντά στη γυναίκα του βρήκε επιτέλους την ευτυχία.


Δείτε όλα τα gossip για τον Bruce Willis, φωτογραφίες, videos και trailers από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS 122  εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου