Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της ταινίας "The Lone Ranger" Johnny Depp! Θέλω να τα μάθω ΌΛΑ!!!

της Ξένιας Κουσινιώρη

Johnny Depp
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "The Lone Ranger - Ο Μοναχικός ΚαβαλάρηςJohnny Depp ανήκε στο νούμερο 6 της λίστας του περιοδικού Glamour με τους 20 πιο sexy άντρες για το 2010. Ανήκε στη λίστα του περιοδικού People με τους πιο sexy άντρες εν ζωή για το 2009 και στην κορυφή της ψηφοφορίας του περιοδικού Parade για τον πιο sexy άντρα. Μάλιστα, ψηφίστηκε ως ο πιο sexy άντρας του κόσμου από τις αναγνώστριες του βρετανικού Cosmopolitan. Επίσης, ανήκει στο νούμερο 10 της λίστας του περιοδικού Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Hollywood με τα έσοδά του να υπολογίζονται στα $27.8 εκατομμύρια. Η ερμηνεία του ως Captain Jack Sparrow στην ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού» το 2003 ανήκει στο νούμερο 87 της λίστας του περιοδικού Premiere με τους 100 καλύτερους κινηματογραφικούς χαρακτήρες όλων των εποχών, ενώ η ερμηνεία του ως «Edward ο Ψαλιδοχέρης» ανήκει στο νούμερο 65.
Ο ίδιος μάλιστα λέει ότι αυτοί οι δύο ρόλοι είναι οι καλύτεροι της ζωής του.

Ως Captain Jack Sparrow στους "Πειρατές της Καραϊβικής"
Το πορτραίτο του Jack Sparrow στους «Πειρατές της Καραϊβικής» δεν άρεσε αρχικά στους υπεύθυνους της Disney γιατί υπήρχαν υπόνοιες ότι ο Sparrow ήταν gay. Ξόδεψε $63,500 για να αγοράσει παλτά για να κρατήσει ζεστό όλο το προσωπικό της ταινίας ''Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides'' το 2011. Έβαλε επίσης, τηλεοράσεις στο χώρο των γυρισμάτων της ταινίας έτσι ώστε αυτός και οι συμπρωταγωνιστές του να μην χάσουν τους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου ενώ δούλευαν για την ταινία. Λέει ότι δεν θα σταματήσει ποτέ να παίζει στα sequels της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» γιατί του αρέσει πάρα πολύ ο ρόλος του Captain Jack ενώ πήρε $35 εκατομμύρια για να παίξει στο τελευταίο sequel της ταινίας. Του έγινε πρόταση να υποδυθεί τον Pancho Villa στη βιογραφική ταινία του Σέρβου σκηνοθέτη Emir Kusturica «SEVEN FRIENDS OF PANCHO VILLA AND THE WOMAN WITH SIX FINGERS» αλλά τον απέρριψε. Έκανε μαθήματα τραγουδιού για το ρόλο του στη μεταφορά σε ταινία του μιούζικαλ «SWEENEY TODD». Ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Neo στην ταινία «THE MATRIX» το 1999, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Keanu Reeves. Ήταν να υποδυθεί το ρόλο του Florentino Ariza στην ταινία «Ο Έρωτας στα χρόνια της Χολέρας» αλλά ο σκηνοθέτης αρνήθηκε να δουλέψει με μεγάλα ονόματα του Hollywood και έτσι το ρόλο υποδύθηκε ο Javier Bardem. Τέλος, ήταν να υποδυθεί το ρόλο του John Smith στην ταινία «MR. & MRS. SMITH» το 2005, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Brad Pitt καθώς ο ηθοποιός δεν προλάβαινε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Και για πες...

Στην ταινία "Sleepy Hollow"
Τι δεν ξέρετε για τον Johnny Depp; Βγαίνει σπάνια από το σπίτι καθώς μισεί τους παπαράτσι που τον παρακολουθούν συνεχώς. Λέει ότι του φαίνεται περίεργο που ο κόσμος των θεωρεί διάσημο και προτιμά να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παράτησε το σχολείο στα 16 για να γίνει μουσικός. Ξαναενώθηκε το 2008 με το παλιό του συγκρότημα, το «The Kids», για να παίξουν μπροστά σε 2500 άτομα σε έναν έρανο στη Florida. Επίσης, έπαιζε και σε ένα άλλο συγκρότημα με το όνομα ' P. ' Είναι μεγάλος θαυμαστής του Marlon Brando. Μάλιστα οι δυο τους είναι φίλοι και ο Brando χαρακτήρισε τον Depp ως έναν από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Ο ηθοποιός έχει ασχοληθεί ενεργά και με τις επιχειρήσεις. Έχει ένα δικό του club στο Tartu της Εσθονίας με όνομα «Who wouldn't like Johnny Depp?» ενώ το 2004 αγόρασε το δικό του ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες με το όνομα «Little Halls Pond Cay». Ξόδεψε μάλιστα $500,000 σε ένα σύστημα που δουλεύει με ηλιακή ενέργεια για το σπίτι του στο ιδιωτικό του νησί. Επίσης, μαζί με τους Sean Penn και John Malkovich είναι συνιδιοκτήτης ενός club- restaurant στο Παρίσι, του Man Ray, από το όνομα του γνωστού καλλιτέχνη της avant-garde που βρίσκεται σε ένα ανακαινισμένο θέατρο.

Έχει ένα τατουάζ με τη Betty Sue, ένα τατουάζ με το όνομα του γιου του Jack πάνω στο μπράτσο του καθώς και το σχέδιο μιας αλυσίδας που σχεδίασε η κόρη του. Ήταν αλκοολικός και λέει ότι η εξάρτησή του αυτή είναι αποτέλεσμα της γρήγορης ανέλιξής του στο χώρο της showbiz. Ωστόσο, λέει ότι έκοψε το αλκοόλ και τα ναρκωτικά όταν γνώρισε τη Vanessa Paradis. Δώρισε $2 δολάρια στο νοσοκομείο Great Ormond Street του Λονδίνου επειδή οι γιατροί έσωσαν τη ζωή της κόρης του. Τέλος, λέει ότι θα αποσυρθεί από την υποκριτική όταν γίνει 50 χρονών καθώς η εικόνα του θα έχει ξεθωριάσει.


Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Sherilyn Fenn
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Johnny Depp είχε σχέση με πολλές star του Hollywood. Ήταν αρραβωνιασμένος 3,5 χρόνια με την Sherilyn Fenn, την οποία γνώρισε το 1985 στα γυρίσματα της ταινίας «Dummies» του Laurie Frank. Ήταν επίσης, αρραβωνιασμένος με την ηθοποιό Winona Ryder. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας του Tim Burton «EDWARD ο Ψαλιδοχέρης» και στο «SLEEPY HOLLOW» και έγιναν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του Hollywood.

Winona Ryder
Μάλιστα ο ηθοποιός είχε ένα τατουάζ στο μπράτσο του που έγραφε 'Winona forever', το οποίο μετά το χωρισμό τους το αφαίρεσε χειρουργικά και άφησε μόνο το 'Wino forever.'






Με την Kate Moss
Ο Johnny είναι επίσης γνωστός για τη σχέση του με το supermodel Kate Moss. Μάλιστα, την υπερασπίστηκε λέγοντας ότι οι φωτογραφίες που την έδειχναν να παίρνει κοκαΐνη τον τρόμαξαν και τον σόκαραν γιατί δεν ισχύουν. 





Με την Vanessa Paradis
Τέλος, ο ηθοποιός έχει εδώ και πολλά χρόνια σχέση με τη Γαλλίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Vanessa Paradis και έχουν 2 παιδιά. Πρόσφατα οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει εξαιτίας της 27χρονης συμπρωταγωνίστριας του Johnny Depp στην ταινία «The Rum Diary» Amber Heard, την οποία λέγεται ότι ερωτεύτηκε και έκαναν σχέση.



Με την Amber Heard
Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα η Amber παραδέχτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλη και ότι αποφάσισε να γυρίσει στην πρώην της, φωτογράφο Tasya Van Ree ενώ ο Johnny Depp παρακάλεσε την Vanessa Paradis να τα ξαναβρούν προσφέροντάς της ένα πανάκριβο δώρο.




Δείτε όλα τα gossip για τον Johnny Depp, φωτογραφίες, videos και trailers από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS 120  εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου