Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της ταινίας "Fast and Furious 6" Paul Walker! Θέλω να τα μάθω ΌΛΑ!!

της Ξένιας Κουσινιώρη


Paul Walker
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Fast and Furious 6 - Οι Μαχητές των Δρόμων 6 Paul Walker ανήκει στη λίστα του περιοδικού People με τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου. Ήταν λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων πριν παίξει στην ταινία «THE FAST AND THE FURIOUS». Μάλιστα έχει στην κατοχή του ένα Nissan Skyline R34, το οποίο μάλιστα χρησιμοποίησε στην ταινία «2 FAST 2 FURIOUS». Επίσης, διαγωνίζεται στο Redline Time Attack racing series με ένα Mazda RX-8 και είναι μέλος της AE Performance Team. Ο Paul Walker ήταν υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jim Street στο θρίλερ «S.W.A.T.» του σκηνοθέτη Clark Johnson το 2003 στο πλευρό των Samuel Jackson και Michelle Rodriguez, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Colin Farrell. Ήταν υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Johnny Storm στην ταινία επιστημονικής φαντασίας του Tim Story «FANTASTIC FOUR» το 2005, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Chris Evans. Πήγε στην οντισιόν για το ρόλο του Anakin Skywalker στο sequel της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith» το 2005 αλλά θεωρήθηκε πολύ μεγάλος για το ρόλο κι έτσι στην ταινία είδαμε τον Hayden Christensen . Δήλωσε ωστόσο, ότι ήταν ο μόνος ρόλος στη καριέρα του που ήθελε όσο τίποτε άλλο να υποδυθεί. Ήταν πιθανός υποψήφιος για Χρυσό Βατόμουρο τις χρονιές 2004 και 2006. Προτάθηκε για την κατηγορία χειρότερου ηθοποιού το 2004 για την ερμηνεία του στις ταινίες «2 FAST 2 FURIOUS» και «TIMELINE» το 2003. Επίσης, προτάθηκε ξανά το 2006 για την κατηγορία χειρότερου ηθοποιού για την ερμηνεία του στο θρίλερ του John Stockwell «INTO THE BLUE» το 2005. Ωστόσο, δεν κέρδισε υποψηφιότητα. Μάλιστα στην ταινία πρωταγωνίστησε με τη Jessica Alba ως δύτες και φιλόδοξοι κυνηγοί θησαυρών. Τέλος, το 2004 πρωταγωνίστησε με τους Susan Sarandon, Penelope Cruz, Robin Williams και Alan Arkin στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Chazz Palminteri "Noel", που μιλά για μια ομάδα Νεοϋορκέζων που συναντιούνται την ημέρα των Χριστουγέννων.

Trivia 

Τι δεν ξέρετε για τον Paul Walker; Λέει ότι θύμωσε πάρα πολύ όταν ο Vin Diesel, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε στην ταινία «THE FAST AND THE FURIOUS», αποφάσισε να μην παίξει στο sequel «2 FAST 2 FURIOUS» γιατί όπως είπε σε συνέντευξή του, τον πλήγωσε πολύ γιατί νόμιζε ότι ήταν συνεργάτες. Ο Paul αποφοίτησε από το Village Christian High School του Sun Valley της California το 1991. Έχει 4 αδέρφια, 2 αδερφούς, τους Caleb και Cody και δύο αδερφές, τις Ashlie και Amie. Όταν ήταν μικρός έπαιζε σε τηλεοπτικά διαφημιστικά για Pampers ενώ πριν γίνει ηθοποιός δούλευε ως μοντέλο. Ήθελε να εγγραφεί στον αμερικανικό στρατό όταν ξέσπασε ο Πόλεμος του Κόλπου. Ο παππούς του, Paul Walker, ήταν επαγγελματίας boxer, έτρεχε σε αγώνες με αυτοκίνητα για την εταιρεία Ford και ανήκει στους επιζήσαντες του Pearl Harbor. Ο ηθοποιός μένει στο Huntington Beach της California και του αρέσει να κάνει καθημερινά surfing όταν δε γυρίζει ταινίες. Έχει ένα ακόμα σπίτι στην παραλία που μοιράζεται με 4 φίλους του. Έχει για κατοικίδιο ένα Labrador, τον Zero και ένα άλογο, τον Cowboy. Τα αγαπημένα του αθλήματα είναι το surfing, το ski, το snow board και το soccer και μάλιστα, έσπασε τον αγκώνα του όταν έκανε snowboard σε ηλικία 19 ετών. Του αρέσει πάρα πολύ να ταξιδεύει και μάλιστα το κάνει συχνά. Έχει επισκεφτεί χώρες όπως οι Ινδία, Fiji και Costa Rica. Λέει ότι δεν του αρέσει να βλέπει τον εαυτό του στη μεγάλη οθόνη και πάντα βλέπει μόνο μία φορά τις ταινίες του. Λέει ότι θέλει πάρα πολύ να δουλέψει με τους Paul Newman και Harrison Ford ενώ στους αγαπημένους του ηθοποιούς συγκαταλέγονται οι Tom Hanks και Jeff Daniels. Ο ηθοποιός έχει πάθος με τη βιολογία της θάλασσας και το είδωλό του είναι ο Jacques Cousteau. Του αρέσει να παρακολουθεί το Discovery Channel και το Animal Planet. Το 2010 μάλιστα έκανε ένα όνειρό του πραγματικότητα πρωταγωνιστώντας στη σειρά του National Geographic «Expedition Great White». Το Μάρτιο του 2010, πήγε στη Χιλή και συγκεκριμένα στην Constitución για να προσφέρει τη βοήθειά του και την υποστήριξή του στους ανθρώπους που τραυματίστηκαν στο σεισμό 8,8 ρίχτερ που συνέβη στις 27 Φεβρουάριου. Τέλος, ταξίδεψε με την ομάδα του REACH OUT στην Αϊτή το 2010 για να βοηθήσει τα θύματα του σεισμού.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με την Jessica Alba
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Paul Walker είχε σχέση με τη Bliss Ellis, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «VARSITY BLUES», όπου η Bliss έκανε μια guest εμφάνιση. Ο ηθοποιός είναι περισσότερο γνωστός για την καυτή σχέση του με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Into The Blue» Jessica Alba.



Με την αρραβωνιαστικιά του, Jasmine
Ο Paul σήμερα είναι αρραβωνιασμένος με τη Jasmine Pilchard-Gosnell, την οποία γνώρισε όταν αυτή ήταν 16 χρονών και σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της California και αυτός 32. Τέλος, ο ηθοποιός έχει μια κόρη 15 ετών, τη Meadow Rain με την πρώην κοπέλα του Rebecca, η οποία μένει με τη μητέρα της στη Χαβάη. Μάλιστα λέει ότι του αρέσει να παίζει με τις Barbie μαζί με την κόρη του. Αν και πρωταγωνιστεί στην ταινία «2 FAST 2 FURIOUS», ο Paul λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα ούτε γρήγορο ούτε έξαλλο στην κοινωνική του ζωή. Κάνει ακόμα παρέα με τους ανθρώπους με τους οποίους μεγάλωσε και ξοδεύει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την κόρη του αν και παραδέχεται ότι στην αρχή είχε φρικάρει τελείως με την ιδέα του να γίνει πατέρας.


Δείτε όλα τα gossip για τον Paul Walker, φωτογραφίες, videos και trailers από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS 115  εδώ 

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

THE HANGOVER: PART III - THE HANGOVER: PART 3

Η τελευταία ταινία που κάνει πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα είναι το πολυαναμενόμενο τελευταίο sequel της επικής τριλογίας «HANGOVER» με τίτλο «THE HANGOVER: PART III» σε σκηνοθεσία για ακόμα μία φορά του Todd Phillips. Έχουν περάσει δύο χρόνια… Ο Φιλ, τον οποίο υποδύεται ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ο Στου, τον οποίο υποδύεται ο Εντ Χελμς και ο Νταγκ, στο ρόλο του οποίου θα δούμε τον Τζάστιν Μπάρθα ζουν ευτυχισμένες και ήσυχες οικογενειακές ζωές. Τα τατουάζ έχουν αφαιρεθεί με λέιζερ, τα φωτογραφικά τους αρχεία έχουν εκκαθαριστεί. Το τελευταίο πράγμα που άκουσαν για τον μαγνήτη καταστροφής με τ’ όνομα Λέσλι Τσάο είναι ότι κατέληξε σε μια ταϊλανδέζικη φυλακή. Με τον Τσάο έξω από την καθημερινότητα τους, η παρέα έχει σχεδόν ανακάμψει από τις νύχτες που περιφέρονταν στις κακόφημες περιοχές του Λας Βέγκας, μέσα σε μια θολούρα από απαγωγές και πυροβολισμούς… κυνηγημένοι από τους μαφιόζους εμπόρους ναρκωτικών της Μπανγκόκ. Το μόνο μέλος της αγέλης που δεν είναι ικανοποιημένο είναι ο Άλαν, στο ρόλο του οποίου θα δούμε τον ελληνικής καταγωγής Ζακ Γαλιφιανάκη. Του λείπει ακόμη μια αίσθηση σκοπού. Το μαύρο πρόβατο της παρέας έχει σταματήσει να παίρνει φάρμακα και έχει ενδώσει στις φυσικές του παρορμήσεις -κάτι που για τον Άλαν σημαίνει κανένα φιλτράρισμα και έλλειψη ορίων και κρίσης- μέχρι που ένα προσωπικό θέμα, θα τον αναγκάζει να αναζητήσει τη βοήθεια που χρειάζεται. Και ποιος καλύτερος για κάτι τέτοιο από τους τρεις κολλητούς του που θα τον βοηθήσουν να κάνει το πρώτο βήμα. Ο Τοντ Φίλιπς συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του με το τρίτο μέρος του "The Hangover". Αυτή τη φορά δεν υπάρχει γάμος. Ούτε μπάτσελορ πάρτυ. Άρα, όλα θα πάνε καλά, σωστά; Νομίζετε. Όταν η «αγέλη» θα βγει στο δρόμο, όλα είναι πιθανά και όλα ανατρέπονται. Η ταινία "The Hangover Part III" είναι το επικό φινάλε μιας απαράμιλλης οδύσσειας μακελειού και κακών αποφάσεων, κατά την οποία η παρέα πρέπει να τελειώσει αυτό που άρχισε, επιστρέφοντας στον «τόπο του εγκλήματος»: το Λας Βέγκας. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… όλα τελειώνουν εδώ.

Δείτε το trailer της ταινίας και όλα τα gossip στην εκπομπή CINELOVERS 115  εδώ

Fast and Furious 6 - Οι Μαχητές των Δρόμων 6

Η πρώτη ταινία που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στις οθόνες είναι το πολυαναμενόμενο sequel της περιπέτειας «Fast and Furious» με τίτλο «Fast and Furious 6» ή «Οι Μαχητές των Δρόμων 6», όπως κυκλοφορεί στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία Justin Lin. Μετά τη ληστεία των εκατό εκατομμυρίων στο Ρίο, ο Ντομ, ο Μπράιαν κι η υπόλοιπη ομάδα τους βρίσκονται διασκορπισμένοι σε διάφορα μέρη του κόσμου (Κανάριοι Νήσοι, Χονγκ Κονγκ, Κόστα Ρίκα), αδυνατώντας να επιστρέψουν σπίτι τους και να ζήσουν μια κανονική ζωή. Εν τω μεταξύ ο Χομπς καταζητεί μια οργάνωση «θανάσιμα» εκπαιδευμένων οδηγών υπό την υπαρχηγία της φερόμενης –μέχρι σήμερα- νεκρής αγαπημένης του Ντομ, Λέτι, γι’ αυτό και ζητά τη βοήθεια του Ντομ και της ομάδας του προκειμένου να μεταβούν στο Λονδίνο και να την εξαρθρώσουν, με αντάλλαγμα την πλήρη «άφεση αμαρτιών» τους, προκειμένου να επιστρέψουν με πλήρη ασυλία στην κανονική τους ζωή…



Το 2001 λατρέψαμε την ταινία «The Fast & The Furious: Οι Μαχητές των Δρόμων», που έκανε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο την κουλτούρα των πειραγμένων ή άλλως «βελτιωμένων» αυτοκινήτων. Δύο χρόνια αργότερα, ακολούθησε η δεύτερη ταινία, ενώ το 2006 είδαμε την τρίτη, με τίτλο «The Fast & The Furious: Tokyo Drift». Το 2009 η τέταρτη ταινία έσπασε κάθε ρεκόρ εισπράξεων κι επέβαλε ακόμα περισσότερα σπιναρίσματα στους δρόμους. Η πέμπτη ταινία του franchise, «Fast & Furious 5: Ληστεία στο Ρίο» χτύπησε κόκκινο στα ταμεία παγκοσμίως και επιβεβαίωσε πως πρόκειται για μια blockbuster περιπέτεια που μπορεί να γίνει ακόμα πιο συναρπαστική. Πώς; Η απάντηση βρίσκεται στην έκτη ταινία της σειράς, όπου όλη η ομάδα επανέρχεται, περισσότερο έτοιμη από ποτέ, για την πιο αδρεναλινική περιπέτεια της σειράς.
Μπορεί στην πρώτη ταινία οι δύο πρωταγωνιστές να είχαν πάρει χωριστούς δρόμους, με τον Βιν Ντίζελ να δραπετεύει στο Μεξικό και τον Paul Walker ν’ αναβαθμίζεται σε πράκτορα του FBI στο Μαϊάμι, οι fans του είδους όμως απόλαυσαν άλλες δύο απίστευτες περιπέτειες ενδιάμεσα –με κάποια cameo των δύο πρωταγωνιστών που απλά προετοίμαζαν την επιστροφή τους πίσω από το τιμόνι. Έτσι, το ενδιαφέρον τους έμεινε αμείωτο όλα αυτά τα χρόνια και ενδυναμώθηκε ακόμα περισσότερο με την τέταρτη ταινία της σειράς, ενώ στην πέμπτη ταινία το αχτύπητο δίδυμο με το δικό του ιδιότυπο κανόνα ηθικής που έχει ως κορωνίδα τους οικογενειακούς δεσμούς, επέστρεψε με μια ληστεία που ανάγκασε τους δύο πρωταγωνιστές να πάρουν για άλλη μια φορά χωριστούς δρόμους, εκτοξεύοντας την ταινία στην κορυφή του box office της Universal. Εκρηκτικές σκηνές δράσης, απίστευτες ταχύτητες, ξέφρενες σκηνές καταδίωξης, τοπία που κόβουν την ανάσα, χιούμορ, συναίσθημα και πανέμορφες γυναίκες δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις ώστε η αδρεναλίνη να χτυπάει, κάθε φορά, κόκκινο! Οι κόντρες δεν είναι πια ένα μετεφηβικό παιχνίδι, το ρίσκο είναι οριακό και για έπαθλο έχει οριστεί το πολυτιμότερο αγαθό: η απόλυτη ελευθερία και η επανένωση της οικογένειας…

Αλλά ας θυμηθούμε πώς ξεκίνησαν όλα… Την πρώτη φορά ήρθαμε σε επαφή με τους παράνομους αγώνες ταχύτητας στο νυχτερινό Λος Άντζελες με τους Ντόμινικ Τορέτο και τον αστυνομικό Μπράιαν Ο’Κόνερ να πρωτοστατούν στις κούρσες. Δυο χρόνια αργότερα, μπήκαμε, με οδηγό μας τον Μπράιαν, στον υπόκοσμο του Μαϊάμι και διαπιστώσαμε ότι ακόμα και το πιο σοφά οργανωμένο έγκλημα μπορεί να διαλευκανθεί, αν έχεις το πόδι μονίμως στο γκάζι… Στην τρίτη ταινία μεταφερθήκαμε από την Αμερική σε ακόμα πιο επικίνδυνους δρόμους της πρωτεύουσας των αγώνων drift και της Ιαπωνίας, στο Τόκυο. Στην τέταρτη, περιπλανηθήκαμε στις μεξικανικές ερήμους με ακόμα πιο… ζόρικες διαθέσεις: τέρμα τα γκάζια, τα λάστιχα φλέγονται, οι μηχανές μουγκρίζουν, τα πειραγμένα αμάξια ίπτανται, οι νόμοι της βαρύτητας αγνοούνται και τα πάντα σε αυτό το μεταμοντέρνο γουέστερν έχουν ως στόχο την απονομή δικαιοσύνης. Και στο τελευταίο πλάνο: ο Μπράιαν κάνει την απόλυτη θυσία κι απελευθερώνει τον Ντομ, γράφοντας τον πρόλογο για την πέμπτη ταινία όπου, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, το δίδυμο τα έβαλε με τον υπόκοσμο που ήθελε και τους δύο νεκρούς, αλλά και με έναν σκληρό ομοσπονδιακό πράκτορα που έκανε τα αδύνατα δυνατά να τους συλλάβει…. αναγκάζοντάς τους, τελικά, να διασκορπιστούν ανά την υφήλιο.

Και σ’ αυτό το sequel το πρωταγωνιστικό cast συμπληρώνουν οι γνώριμοί μας από το παρελθόν του franchise αλλά και new entries, ενώ χαρακτηριστική είναι και η “underground” σκηνή με τα πανέμορφα κορίτσια που λικνίζονται αισθησιακά υπό τους ήχους μουσικής ανάμεσα σε πολυτελή αμάξια που ετοιμάζονται για δυνατές κόντρες. Συγκεκριμένα ξαναβρίσκουμε πέραν των Βιν Ντίζελ και Paul Walker τους: Ντουέιν Τζόνσον, Τζορντάνα Μπρούστερ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες, Τάιριζ Γκίμπσον, Σουνγκ Κανγκ, Ματ Σουλτς, Γκαλ Γκαντότ και Έλσα Πατάκι ενώ γνωρίζουμε για πρώτη φορά τους Λιούκ Έβανς, στο ρόλο του «κακού» Όουεν Σο και Τζίνα Καράνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο το cast υποβλήθηκε σε εντατική προπόνηση για να φτάσει στα απαιτούμενα επίπεδα φυσικής κατάστασης και αντοχών που προϋποθέτει μια ταινία με Μαχητές των Δρόμων! Τέλος, τα γυρίσματα της ταινίας έλαβαν χώρα σε Λονδίνο, Γλασκόβη, Λίβερπουλ, Κανάριoυς Νήσους - Τενερίφη και Λος Άντζελες ενώ τη μουσική υπογράφει ο Λούκας Βιντάλ. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν εδώ!

Δείτε το trailer της ταινίας και όλα τα gossip στην εκπομπή CINELOVERS 115  εδώ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της ταινίας "Stand Up Guys" Al Pacino! Θέλω να τα μάθω ΌΛΑ!


Al Pacino
 της Ξένιας Κουσινιώρη

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Stand Up Guys Alfredo James Pacino ή Al Pacino, όπως είναι ευρέως γνωστός ψηφίστηκε στην κορυφή της λίστας του βρετανικού Channel 4 με τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες όλων των εποχών. Έχει ψηφιστεί στο νούμερο 4 της λίστας του αγγλικού περιοδικού Empire με τους 100 πιο σπουδαίους ηθοποιούς του κινηματογράφου. Ψηφίστηκε στο νούμερο 41 της λίστας του Entertainment Weekly με τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες όλων των εποχών. Η ερμηνεία του ως Sonny Wortzik στην ταινία "Dog Day Afternoon" το 1975 ανήκει στο νούμερο 4 της λίστας του περιοδικού Premiere με τις 100 καλύτερες ερμηνείες όλων των εποχών ενώ η ερμηνεία του ως Michael Corleone στην ταινία «Ο Νονός 2» το 1974 ψηφίστηκε στο νούμερο 20 της λίστας του περιοδικού Premiere με τις 100 καλύτερες ερμηνείες όλων των εποχών αλλά και στο νούμερο 11 της λίστας του Αμερικανικού Ινστιτούτου κινηματογράφου με τους 100 κορυφαίους ήρωες και περιθωριακούς χαρακτήρες. Τέλος, και η ερμηνεία του ως Tony Montana στην ταινία "Scarface" το 1983 ψηφίστηκε στο νούμερο 74 της λίστας του περιοδικού Premiere με τις 100 καλύτερες ερμηνείες όλων των εποχών.

Ο Al στην ταινία "Dog Day Afternoon"
Ο Al Pacino αρχικά απέκτησε φήμη σαν θεατρικός ηθοποιός, όμως δεν άργησε να εμφανιστεί η ευκαιρία για το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, που έγινε στην ταινία "Me, Natalie" το 1969. Η επιτυχία ήρθε 3 χρόνια αργότερα, με τον κλασικό πλέον ρόλο του Michael Corleone στην ταινία «Νονός» του Francis Ford Coppola. Για το ρόλο αυτό νίκησε μεγάλα ονόματα της εποχής όπως αυτά των Robert Redford, Warren Beatty, Jack Nicholson, Robert De Niro και Ryan O’Neal, οι οποίοι ήταν επίσης υποψήφιοι για το ρόλο καθώς ο Coppola επέμενε να δώσει το ρόλο στον άγνωστο τότε Pacino αν και κανένας άλλος από το στούντιο, τους παραγωγούς και τους συντελεστές δεν τον ήθελε. Ωστόσο, για την ταινία ο Coppola κέρδισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Σκηνοθεσίας και ο Al Pacino την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου. Μετά το "Νονό", ο Al Pacino εμφανίστηκε σε ταινίες που άφησαν εποχή, όπως οι "Serpico" το 1973 και "Dog Day Afternoon " το 1975. Για τρία συνεχόμενα χρόνια, ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου και η καριέρα του είχε εκτοξευθεί. Ωστόσο, η ιστορική ταινία "Revolution", στην οποία πρωταγωνίστησε το 1985 με τον Donald Sutherland ήταν μια μεγάλη εισπρακτική αποτυχία, η οποία τον ανάγκασε να απομακρυνθεί από τα κινηματογραφικά πλατό για τέσσερα χρόνια. Το 1990, έγινε ξανά γνωστός ως Corleone για το σίκουελ της ταινίας "Νονός IΙI", ενώ την ίδια χρονιά απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του στην κωμωδία "Dick Tracy".

Stand Up Guys - Νομοταγείς Τύποι


Αυτήν την εβδομάδα θα δούμε στις οθόνες μας την περιπέτεια «STAND UP GUYS» ή «Νομοταγείς Τύποι», όπως κυκλοφορεί στην Ελλάδα από το σκηνοθέτη Fisher Stevens. Ο ψύχραιμος Βαλ, παίρνει εξιτήριο από τη φυλακή, αφού έχει εκτίσει την σχεδόν τριακονταετή ποινή του, αρνούμενος να καταδώσει τους συνεργούς του στην αστυνομία. Στην ελεύθερη ζωή του τον περιμένει ο κολλητός του, ο Ντοκ και σύντομα οι δυο τους συναντιούνται με τον τρίτο της παρέας, τον Χιρς. Το δέσιμο των τριών φίλων παραμένει πολύ δυνατό, και παρά την ηλικία τους, η ικανότητά τους να προκαλούν το χάος δείχνει το ίδιο ζωντανή όπως παλιά. Τι σημαίνει αυτό; Ο σοφός λαός μας λέει πως «Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι»! Σφαίρες πάνε και έρχονται, θεότρελα ξενύχτια βουτηγμένα στις εγκληματικές σκανδαλιές αγκαλιάζουν τις μεγαλύτερες παρανομίες που μπορείτε να φανταστείτε και ατελείωτες καταχρήσεις με άφθονο σεξ γεμίζουν τα μερόνυχτα τις παλιοπαρέας, καθώς οι ανάγωγοι αλλά θεωρητικά «νομοταγείς τύποι» προσπαθούν να θυμηθούν τους παλιούς καλούς καιρούς. Μέσα στο απόλυτο χάος και ενώ ο χρόνος κυλά, ένας από τους τρεις «γκάνγκστερ» δείχνει να κρατά ένα επικίνδυνο μυστικό, το οποίο τον βάζει σε τρομερό δίλημμα καθώς ο χρόνος για να βρει τη λύση όλο και λιγοστεύει. Τρεις από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς που γέννησε ο παγκόσμιος κινηματογράφος, καταφέρνουν μέσα σε μια νύχτα να δημιουργήσουν την πιο εκρηκτική, ρετρό, κινηματογραφική ατμόσφαιρα που έχετε φανταστεί. Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ για το «Τhe Cove» το 2010 Φίσερ Στίβενς, οι επίσης βραβευμένοι με Όσκαρ, Al Pacino, Κρίστοφερ Γουόκεν και Άλαν Άρκιν ξανασυναντιούνται σε μια συγκινητική, αλλά και επική νύχτα δράσης, ως συνταξιούχοι γκάνγκστερ που δεν διστάζουν να βάλουν μπουρλότο σε οτιδήποτε δεν τους κάθεται σωστά.

Τέλος, ο βραβευμένος με Γκράμι και Χρυσή Σφαίρα για το τραγούδι «Blaze of Glory» Jon Bon Jovi γι’ αυτήν την ταινία “ταξίδεψε” και “βυθίστηκε” στο σενάριο και έγραψε τα τραγούδια «Not Running Anymore» και «Old Habits Die Hard». «Όταν γράφω ένα τραγούδι για μια ταινία, προσπαθώ πάντα να βάζω τον εαυτό μου στη θέση του χαρακτήρα, στην περίπτωση αυτή ήταν ο Βαλ, τον οποίο υποδύθηκε ο Al PacinoΔεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι διαχρονικό ή κλασικό σε αυτήν την ταινία. Όποιος έχει στη ζωή του κάποιον που είναι εκεί για αυτόν και τον στηρίζει είναι πολύ τυχερός», λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά. Η ταινία κάνει αυτήν την εβδομάδα επίσημη πρεμιέρα στη χώρα μας. Μια τελευταία νύχτα. Ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα.

Δείτε το trailer της ταινίας και όλα τα gossip στην εκπομπή CINELOVERS 114  εδώ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της ταινίας "The Great Gatsby" Leonardo DiCaprio!


της Ξένιας Κουσινιώρη

Είναι όμορφος, είναι ταλαντούχος, είναι sexy, ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός και αν και οι γυναίκες τον αγαπούν, οι άντρες έχουν πολλούς λόγους να τον μισούν θανάσιμα, μερικοί από τους οποίους είναι η Gisele, η Bar, η Emma, η Blake και πολλές άλλες top models πρώην του. Ο λόγος φυσικά για τον περιζήτητο εργένη Leonardo DiCaprio, ο οποίος αυτήν την εβδομάδα υποδύεται τον υπέροχο Mr. Gatsby και είναι πραγματικά πιο υπέροχος από ποτέ! Ποιος είναι όμως ο Leo;


Στην πρεμιέρα της ταινίας "The Great Gatsby"
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας The Great Gatsby Leonardo DiCaprio ανήκει στο νούμερο 15 της λίστας του περιοδικού FORBES με τους 20 πιο δυναμικούς celebrities για το 2011 και στο νούμερο 36 της λίστας του περιοδικού Empire με τους 100 πιο sexy stars του κινηματογράφου. Ανήκει στη λίστα του περιοδικού People με τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου και στο νούμερο 5 της λίστας του Vanity Fair με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Hollywood για το 2010 με τα έσοδά του να υπολογίζονται στα $62 εκατομμύρια. Επίσης, ανήκει στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes με τους ηθοποιούς των οποίων οι ταινίες απέφεραν τα μεγαλύτερα κέρδη για το 2010 καθώς η ταινία επιστημονικής φαντασίας «INCEPTION» στην οποία πρωταγωνίστησε, ήταν η τρίτη πιο εμπορικά επιτυχημένη ταινία στα box office με τζίρο $825 εκατομμύρια ενώ το θρίλερ «SHUTTER ISLAND» στο οποίο πρωταγωνίστησε με τους Mark Ruffalo και Ben Kingsley έκανε τζίρο $295 εκατομμύρια παγκοσμίως. Ο ηθοποιός λέει ότι του ζητήθηκε να χάσει αρκετά κιλά για μια σκηνή στο τέλος των γυρισμάτων της ταινίας «INCEPTION» ενώ λέει ότι αρχικά δεν κατάλαβε καθόλου και μπερδεύτηκε με το σενάριο της ταινίας.

Σκηνή από το "Quick and the Dead"
Ο Leonardo DiCaprio σε ηλικία 5 ετών ήταν σε ένα εκπαιδευτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα με όνομα «Romper Room», από το οποίο σχεδόν τον έδιωξαν για απρεπή συμπεριφορά. Σύμφωνα με τον Russell Crowe, ο Leonardo συχνά παραπονιόταν ότι ήταν παρθένος όταν γύριζαν την ταινία «QUICK AND THE DEAD» το 1995 στην οποία ήταν μόλις 17 χρονών. Η Sharon Stone επίσης ήθελε τόσο πολύ να παίξει ο ηθοποιός στην ταινία που πλήρωσε η ίδια το μισθό του. Έχει πει ότι ο ρόλος του ως Arnie στην ταινία «WHAT'S EATING GILBERT GRAPE» το 1993 ήταν ο πιο αστείος της ζωής του. Εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά «Parenthood» το 1990, σε έναν ρόλο που αρχικά υποδύθηκε ο Joaquin Phoenix. Μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του Kate Winslet και το σκηνοθέτη της ταινίας «Τιτανικός» James Cameron, ο Leonardo DiCaprio προσέφερε $30,000 σε έναν έρανο για την 98χρονη  Millvina Dean, την τελευταία επιζήσασα της τραγωδίας του Τιτανικού, έτσι ώστε να καταφέρει να μείνει σε ένα γηροκομείο της Αγγλίας. Εμπνεύστηκε την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για την υπερθέρμανση του πλανήτη με τίτλο «THE 11TH HOUR» από τις προσπάθειες του Al Gore σχετικά με τα περιβαλλοντικά ζητήματα όταν ήταν αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Εθνών στις αρχές της δεκαετίας του ‘90. Λέει ότι η προετοιμασία του για την ταινία δράσης «BODY OF LIES» του Ridley Scott το 2008 του απορρόφησε όλη την ενέργεια και τον έκανε να αρρωστήσει. Υιοθέτησε ένα μικρό κορίτσι που συνάντησε όταν γύριζε το θρίλερ «Ματωμένο Διαμάντι» στη Νότια Αφρική το 2006. Το κοριτσάκι δε μένει μαζί του αλλά ο ηθοποιός πληρώνει τα έξοδά της και της τηλεφωνεί συχνά για να μαθαίνει αν είναι καλά. Χτύπησε το πόδι του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Ματωμένο Διαμάντι» στη Μοζαμβίκη της Αφρικής, στην οποία πρωταγωνίστησε με την Jennifer Connelly. Μαζί με τον Jude Law έπρεπε να φοράνε ενισχυτικούς κορσέδες για να υποδυθούν τους ρόλους τους στην ταινία «THE AVIATOR» το 2004. Σε μια συνέντευξή του στην Katie Couric το 2004 είπε ότι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «THE AVIATOR» ξεπέρασε το πρόβλημα της ψυχαναγκαστικής διαταραχής από την οποία υπέφερε απ’ όταν ήταν μικρός. Λέει ότι δεν τον ενοχλούν οι γυμνές σκηνές στην οθόνη παρότι πέρασε πολλές μέρες γυμνός γυρίζοντας την ταινία «THE AVIATOR». «Δε μ’ απασχολεί τόσο πολύ το γυμνό. Υπήρχαν και άλλοι συντελεστές που κυκλοφορούσαν γυμνοί στην ταινία αλλά δεν τους είδατε. Εγώ ήμουν γυμνός για 2 ολόκληρες μέρες στα γυρίσματα», λέει χαρακτηριστικά.

The Great Gatsby - Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ

Αυτήν την εβδομάδα θα δούμε στις οθόνες μας το πολυαναμενόμενο κοινωνικό δράμα του σκηνοθέτη των επιτυχιών «Romeo and Juliet» και «Moulin Rouge» Baz Luhrmann με τίτλο «The Great Gatsby» ή «Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ», όπως κυκλοφορεί στην Ελλάδα. «Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ» ακολουθεί τον επίδοξο συγγραφέα Νικ Κάραγουεϊ, στα πρότυπα του ίδιου του Φιτζέραλντ, ο οποίος φεύγει από τις Μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ για να πάει στην Νέα Υόρκη την άνοιξη του 1922, μια εποχή που χαρακτηρίζεται από τα χαλαρά ήθη, την πομπώδη τζαζ, την κυριαρχία του λαθρεμπορίου και την ακμή του χρηματιστηρίου. Κυνηγώντας το δικό του Αμερικανικό Όνειρο, ο Νικ θα βρεθεί δίπλα στον μυστηριώδη και κοσμικό εκατομμυριούχο Τζέι Γκάτσμπυ και κοντά στην ξαδέρφη του Ντέζι και τον ερωτύλο γαλαζοαίματο σύζυγό της, Τομ Μπιουκάναν. Κάπως έτσι ο Νικ θα χαθεί στον ελκυστικό κόσμο των κροίσων, της ψευδαίσθησης, του έρωτα και της απάτης τους. Καθώς ο Νικ βιώνει τα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τον κόσμο στον οποίο πλέον ζει, καταγράφει την ιστορία του ατελέσφορου έρωτα, των αδιάφθορων ονείρων που αποτελούν σημεία αναφοράς για τη σύγχρονη εποχή.

Ο αναγνωρισμένος σεναριογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης Μπαζ Λούρμαν παρουσιάζει τη νέα μεταφορά του κλασσικού μυθιστορήματος τον Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ «Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ». Ο δημιουργός θα δώσει την δική του χαρακτηριστική οπτική ερμηνεία της κλασικής ιστορίας, αναβιώνοντας μια ολόκληρη εποχή με πρωτόγνωρο τρόπο, με τον υποψήφιο για Όσκαρ Leonardo DiCaprio στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαζί του στο cast ο πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών «Spiderman» Τόμπι Μαγκουάιρ, ο οποίος ενσαρκώνει τον Νικ Κάραγουεϊ, η υποψήφια για Oscar Κάρεϊ Μάλιγκαν, που γνωρίσαμε στην δραματική ταινία «An Education» το 2009 και ο Τζόελ Έντζερτον, οι οποίοι θα υποδυθούν τους Ντέζι και Τομ Μπιουκάναν αντίστοιχα, ενώ στον ρόλο της Μιρτλ θα δούμε την πρωταγωνίστρια του «Shoppaholic» Ίσλα Φίσερ και στον ρόλο του Τζορτζ Γουίλσον, τον Τζέισον Κλαρκ. Η πρωτοεμφανιζόμενη Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι υποδύεται την Τζόρνταν Μπέικερ, ενώ ο θρύλος του Ινδικού κινηματογράφου, Αμιτάμπ Μπαχτσάν ενσαρκώνει τον Μέιερ Γούλφσεϊμ.
Τέλος, ο υποψήφιος για Oscar Μπαζ Λούρμαν σκηνοθετεί την ταινία και σε 3D, ενώ συνυπογράφει και το σενάριο – που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Φιτζέραλντ – με τον συνεργάτη του, Κρεγκ Πιρς. Το ομώνυμο βιβλίο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Πατάκη και τις Εκδόσεις Άγρα.

Δείτε το trailer της ταινίας και όλα τα gossip στην εκπομπή CINELOVERS 113  εδώ

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της ταινίας "TRANCE" James McAvoy! Θέλω να τα μάθω ΌΛΑ!


της Ξένιας Κουσινιώρη

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Trance James McAvoy ανήκει στη λίστα του περιοδικού People με τους πιο sexy άντρες εν ζωή. Στην σύντομη καριέρα του μέχρι σήμερα έχει δοκιμαστεί σε μια μεγάλη ποικιλία από παραστάσεις, τηλεοπτικές δουλειές και κινηματογραφικές ταινίες, έχοντας πλέον κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους σημαντικότερους σύγχρονους Βρετανούς ηθοποιούς.

Ο ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα του με μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές παραγωγές, όπως η μίνι σειρά "Band of Brothers", καθώς και σε μικρές κινηματογραφικές παραγωγές, όπως το πολεμικό δράμα "Regeneration". Άρχισε να κερδίζει αναγνωρισιμότητα αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως η βραβευμένη με Emmy μίνι σειρά "Children of Dune" και η βραβευμένη με BAFTA μίνι σειρά "State of Play". Η ταινία που του χάρισε παγκόσμια αναγνωρισιμότητα ήταν το " Χρονικό της Νάρνια: Το Λιοντάρι, η Μάγισσα και η Ντουλάπα" το 2005, ενώ ακολούθησαν πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε ταινίες κάθε είδους, όπως "Ο Τελευταίος Βασιλιάς της Σκωτίας", "Starter for 10", "Ο Πρωτάρης της Χρονιάς", "Εξιλέωση", της οποίας το σενάριο λέει ότι είναι το καλύτερο που έχει ποτέ διαβάσει, "Wanted" και "The Last Station". Λέει ότι του αρέσουν πολύ οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας, συμπεριλαμβανομένης της «Star Trek» το 1966. Ο ηθοποιός και η Jessica Brooks ήταν οι πρώτοι ηθοποιοί που κέρδισαν τους ρόλους του Leto II και της δίδυμης αδερφής του Ghanima Atreides αντίστοιχα στη σειρά «Children of Dune» το 2003, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Frank Herbert αν και ο Leto και η Ghanima ήταν μόλις 9 χρονών στο μυθιστόρημα. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Το Χρονικό της Νάρνια: Το Λιοντάρι, η Μάγισσα και η ντουλάπα» το 2005, η ηθοποιός Georgie Henley, η οποία υποδύθηκε την Lucy Pevensie δεν είχε δει τον James McAvoy μεταμφιεσμένο με το κοστούμι του Mr. Tumnus πριν γυρίσουν τις σκηνές που είναι μαζί. Όταν τον είδε η έκπληξή της ήταν τεράστια και μάλιστα φοβήθηκε πάρα πολύ. Ο σκηνοθέτης Joe Wright τον ήθελε για ένα ρόλο στο ρομαντικό δράμα «Περηφάνια και Προκατάληψη» το 2005 αλλά ο ίδιος αρνήθηκε. Ασκήθηκε εντατικά για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση για τις σκηνές δράσης στο θρίλερ «WANTED» το 2008, όπου υποδύθηκε το ρόλο του Wesley στο πλευρό των Morgan Freeman και Angelina Jolie. Παρόλα αυτά υπέστη αρκετούς τραυματισμούς κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, μεταξύ των οποίων έναν σπασμένο αστράγαλο και ένα τραυματισμένο γόνατο. Τέλος, το 2010 τον είδαμε στη νέα σκηνοθετική δουλειά του Ρόμπερτ Ρέντφορντ, το ιστορικό δράμα "The Conspirator", δίπλα σε ένα all-star cast με τους Ρόμπιν Ράιτ, Ίβαν Ρέιτσελ Γουντ, Κέβιν Κλάιν και Τομ Ουίλκινσον.

Trivia

Στην ταινία "Band of Brothers"
Τι δεν ξέρετε για τον James McAvoy; Γεννήθηκε το 1979 στη Σκοτία και μεγάλωσε στη Γλασκώβη αλλά μετακόμισε στο Λονδίνο σε ηλικία 20 ετών. Οι γονείς του χώρισαν όταν ο James ήταν 7 ετών και μεγάλωσε με τους γονείς της μητέρας του. Η μητέρα του έμενε μαζί τους περιοδικά ενώ με τον πατέρα του δεν έχει επικοινωνία από τα παιδικά του χρόνια. Ωστόσο, όταν ο ηθοποιός κέρδισε ένα βραβείο BAFTA ο πατέρας του δήλωσε στην εφημερίδα Sunday Mirror ότι θα ήθελε πολύ να έχει επαφή με το γιο του αλλά δεν ξέρει πώς να τον βρει, πράγμα για το οποίο ο ηθοποιός αδιαφόρησε εντελώς. Ο James McAvoy φοίτησε στο καθολικό σχολείο St Thomas Aquinas Secondary στη Γλασκώβη και κατά την διάρκεια των σχολικών του χρόνων δούλευε σε ένα αρτοποιείο. Μάλιστα λέει ότι τότε ήταν τόσο φτωχός που ζούσε για πέντε χρόνια με 1200 λίρες. Αποφοίτησε από την περίβλεπτη Royal Scottish Academy of Music and Drama το 2000. Έχει μια αδερφή, την Joy McAvoy, που είναι τραγουδίστρια και μέλος του Ιρλανδικού γυναικείου συγκροτήματος «Streetside». Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει ιεραπόστολος ενώ πριν ασχοληθεί με την υποκριτική ήθελε να πάει στο Ναυτικό. Λέει ότι μισεί να γυμνάζεται παρόλο που έχει ταλέντο στη γυμναστική και τα ακροβατικά. Έχει έμφυτο ταλέντο στο box, την ξιφομαχία και το rugby. Η μεγάλη του αγάπη είναι το ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλος οπαδός της Σέλτικ και μάλιστα ο ρόλος των ονείρων του είναι να υποδυθεί το μύθο της ομάδας, Jimmy Johnstone. Λέει ότι προτιμά να υποδύεται αντιπαθητικούς χαρακτήρες στις ταινίες του παρά αξιαγάπητους. Λέει ότι μισεί όταν οι fans τον ενοχλούν ακόμα και όταν πηγαίνει στην τουαλέτα. Συγκεκριμένα λέει ότι συχνά όταν πηγαίνει σε δημόσιες τουαλέτες κάθονται έξω από την πόρτα και του μιλούν.

Ο ηθοποιός έχει ασχοληθεί σε κάποιο βαθμό και με τις φιλανθρωπίες. Μάλιστα έκανε μια υπερβολικά γενναιόδωρη προσφορά σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για τη φιλανθρωπική οργάνωση Retrak, μια οργάνωση η οποία βοηθά τα ορφανά και εγκαταλελειμμένα παιδιά της Ουγκάντα που ζουν στο δρόμο. Επιπρόσθετα ο James McAvoy είναι VIP υποστηρικτής του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού, με τον οποίο μάλιστα ταξίδεψε στην Ουγκάντα για να αφυπνίσει την κοινή γνώμη για τις προσπάθειες που γίνονται στην περιοχή. Ο ηθοποιός ενεπλάκη με την οργάνωση μετά τα γυρίσματα του ιστορικού δράματος «The Last King of Scotland», στην οποία πρωταγωνίστησε το 2006 και τα οποία πραγματοποιήθηκαν για αρκετούς μήνες στην Ουγκάντα. Τότε δήλωσε ότι σοκαρίστηκε από αυτά που είδε κι έτσι τον Φεβρουάριο του 2007 επισκέφτηκε τη Βόρεια Ουγκάντα και ξόδεψε 4 μέρες παρακολουθώντας τις ενέργειες του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού στην περιοχή.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Emma King
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο James McAvoy είχε σχέση με την Σκοτσέζα ηθοποιό Emma Nielsen, γνωστή ως Emma King για 6 χρόνια μέχρι το 2003. Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1995 όταν ο ηθοποιός ήταν 16 ετών.





Με τη σύζυγό του Anne-Marie Duff
Σε ηλικία 27 ετών, τον Οκτώβριο του 2006, ο ηθοποιός παντρεύτηκε την επίσης ηθοποιό Anne-Marie Duff, η οποία τότε ήταν 36 ετών και την οποία γνώρισε όταν δούλευαν μαζί στα γυρίσματα της σειράς «Shameless» που πραγματοποιήθηκαν στη Σκοτία. Στην ταινία μάλιστα η ηθοποιός υποδύθηκε την κοπέλα του χαρακτήρα που υποδύθηκε ο McAvoy. Αρχικά οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους από τον Τύπο και τα media. Ωστόσο, όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ryan Seacrest ρώτησε τον ηθοποιό κατά την διάρκεια της εκπομπής του αν θα ευχόταν να περίμενε περισσότερο καιρό πριν παντρευτεί ούτως ώστε να καλλιεργήσει ακόμα περισσότερο τη φήμη του, ο James McAvoy απάντησε ότι παντρεύτηκε τη γυναίκα των ονείρων του. Οι δυο τους έχουν ένα γιο, τον Brendan, που γεννήθηκε το 2010. Μάλιστα ο ηθοποιός δεν είχε μιλήσει καθόλου στα media για τη γέννηση του γιου του ενώ αργότερα είπε ότι αρνήθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Adam στο κωμικό δράμα «50/50» που είδαμε στις οθόνες μας το 2011 καθώς φοβόταν ότι θα έχανε τη γέννηση του παιδιού του. Παρόλο που ο James McAvoy είναι οικονομικά ευκατάστατος έχει επιλέξει να διανύει μια συνεσταλμένη ζωή. Μένει με την οικογένειά του σε ένα διαμέρισμα στο Crouch End του Λονδίνου, οδηγεί ένα Nissan Micra ενώ σπάνια βγαίνει από το σπίτι του και λέει ότι του αρέσει να μένει μέσα, να διαβάζει και να παίζει Sudoku με τη γυναίκα του.

Με τη σύζυγό του Anne-Marie Duff
Τέλος, ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να μετακομίσει στην Αμερική για τις ανάγκες μιας ταινίας, μια πρόταση που του έγινε πρόσφατα. «Δεν έχω κάνει ποτέ ταινία εκεί και η ιδέα να μετακομίσω μου φαίνεται τρελή. Οι ταινίες που ήθελα να κάνω στο παρελθόν απλά έτυχε να μην είναι στην Αμερική, πράγμα που με βόλευε. Είμαι από τη Σκοτία και έχω ήδη μετακομίσει μία φορά. Δεν θέλω να το ξανακάνω», λέει χαρακτηριστικά.


Δείτε όλα τα gossip για τον James McAvoy φωτογραφίες, videos και trailers από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS 112  εδώ

Dead Shadows


Η τελευταία ταινία που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στις οθόνες μας είναι η ταινία τρόμου γαλλικής παραγωγής με τίτλο «Dead Shadows» σε σκηνοθεσία David Χολέβα. Η ταινία αφηγείται την τρομακτική ιστορία ενός νεαρού αγοριού ονόματι Chris, του οποίου οι γονείς σκοτώθηκαν βάναυσα πριν από 11 χρόνια, την ίδια ημέρα που ο κομήτης του Haley έγινε ορατός από τη Γη. Απόψε, ένας νέος κομήτης θα εμφανιστεί και όλοι οι ένοικοι στο κτίριο του Chris ετοιμάζονται για ένα πάρτι για να γιορτάσουν το γεγονός. Ακόμα και «πάρτι Αποκάλυψης» θα γίνει από κάποιους. Καθώς πέφτει η νύχτα, ο Chris παρατηρεί ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να ενεργούν παράξενα - και φαίνεται ότι αυτό έχει κατά κάποιον τρόπο σχέση με τον κομήτη. Έχουν γίνει αποπροσανατολισμένοι και βίαιοι, και σε λίγο θα αρχίσουν να μεταλλάσσονται σε κάτι …πέρα από αυτόν τον κόσμο. Σε έναν αγώνα επιβίωσης, ο Chris προσπαθεί να ξεφύγει από το κτίριο, με τη βοήθεια ενός οπλισμένου και σαρκαστικού ενοίκου. Θα καταφέρουν να βγουν έξω ζωντανοί; Πρωταγωνιστούν οι ΖΙΛ ΜΠΑΡΕΤ, ΜΑΡΓΚΟ ΝΤΕΒΙ, ΣΙΛΒΕΝ ΝΤΙΜΠΟΥΑ, ΤΖΟΝ ΦΑΛΟΝ, ΝΟΡΜΠΕΡ ΦΕΡΕΡ, ΦΡΑΝΚ ΠΕΝΟ και ΚΡΙΣΤΟΦ ΠΕΡΕΖ. Με το «DEAD SHADOWS» ο συμπαραγωγός και σκηνοθέτης David Cholewa θέλει να επαναπροσδιορίσει το creature horror είδος με πολλή δράση. Ένας αληθινός φόρος τιμής στο cinema τρόμου, από τον John Carpenter μέχρι τον Steven Spielberg, εμπνευσμένο από τη μυθολογία του HP Lovecraft και τον σχεδιαστή comics Paolo Eleuteri Serpieri.

Δείτε το trailer της ταινίας και όλα τα gossip στην εκπομπή CINELOVERS 112  εδώ

Αυτήν την εβδομάδα δείτε επίσης:


Trance


The Call


«THE CALL» είναι το θρίλερ του σκηνοθέτη Brad Anderson που κάνει πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα. Η βετεράνος χειρίστρια κλήσεων έκτακτης ανάγκης, Τζόρνταν, την οποία υποδύεται η Halle Berry, εργάζεται σ’ ένα αντικείμενο που δεν είναι για τις ασθενέστερες καρδιές: να καθοδηγεί την αγωνία του κόσμου και να σώζει ζωές. Αλλά όταν το τηλεφώνημα μιας νεαρής γυναίκας για έναν ύποπτο τελειώνει με τραγικό τρόπο, η Τζόρνταν είναι συντετριμμένη. Επανεξετάζοντας τη ζωή της, αναρωτιέται αν αυτό είναι το τελευταίο οδυνηρό τηλεφώνημα στη δουλειά της. Έχοντας δίπλα της έναν υποστηρικτικό σύντροφο, στο ρόλο του οποίου θα δούμε τον Μόρις Τσέστνατ, σκέφτεται πως ίσως ήρθε η ώρα να κάνει ένα βήμα πίσω, να χαρεί τη ζωή της και να διδάξει στους άλλους τα υπέρ και κατά του - υψηλής πίεσης- επαγγέλματός της. Η τηλεφωνική υποστήριξη που προσφέρει σε αγνώστους δεν έχει τελειώσει ακόμα. Όταν μια έφηβη αμερικανίδα, η Κέισι, την οποία υποδύεται η Άμπιγκέιλ Μπρέσλιν, απάγετε από έναν κατά συρροήν δολοφόνο, στο ρόλο του οποίου θα δούμε τον Μάικλ Έκλαντ, θα καταφέρει να καλέσει το 100 από το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του δολοφόνου. Δέχεται 188 εκατομμύρια κλήσεις έκτακτης ανάγκης το χρόνο. Μία από αυτές την αφορά.

Trivia

Τι δεν ξέρετε για την ταινία; Ο σεναριογράφος της ταινίας Ρίτσαρντ Ντ’ Οβίντιο πέρασε αρκετό χρόνο στο τηλεφωνικό κέντρο έκτακτων κλήσεων του Λος Άντζελες, συζητώντας με τους χειριστές των τηλεφωνικών γραμμών. Κατά την διάρκεια της έρευνάς του, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας του διηγήθηκαν την ιστορία ενός κοριτσιού που την είχαν απαγάγει και κλείσει στο πορτμπαγκάζ μιας λιμουζίνας, με την αστυνομία να προσπαθεί να την εντοπίσει. Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας διαδραματίζεται στην διάρκεια μιας ημέρας, μέσα σε λίγες ώρες. Ο υπεύθυνος καλλιτεχνικής διεύθυνσης, Φράνκο-Τζιάκομο Καρμπόνε, που γνωρίσαμε στην ταινία «Οι Αναλώσιμοι», κατασκεύασε το τηλεφωνικό κέντρο, στο χώρο ενός υπάρχοντος γραφείου έκτακτων κλήσεων, στο Θάουσεντ Όουκς της Καλιφόρνια. Ο χώρος ήταν αρκετά μεγάλος για να χωρέσει όλα τα σκηνικά της ταινίας, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονταν 12 τηλεφωνεία και ένας μεγάλος αριθμός οθονών.

Η πρωταγωνίστρια του «The Call», Χάλι Μπέρι έχει κερδίσει Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Monster’s Ball». Για την ίδια ταινία κέρδισε επίσης το Βραβείο Ερμηνείας στα Βραβεία SAG, και την Αργυρή Άρκτο στο Φεστιβάλ του Βερολίνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπέρι είναι ένθερμη υποστηρικτής του Τζένεσι Σέντερ, ενός οργανισμού που βοηθάει θύματα οικογενειακής βίας. Έχει επίσης εργαστεί στην παναμερικανική ενημερωτική καμπάνια για τον Διαβήτη, από τον οποίο πάσχει και η ίδια.

Τέλος, ο Τζον Ντέμπνι που υπογράφει την μουσική της ταινίας ήταν υποψήφιος για Όσκαρ, για τη μουσική της πολυσυζητημένης ταινίας του Μελ Γκίμπσον «The Passion of The Christ». Ο σκηνοθέτης της ταινίας Μπραντ Άντερσον έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στις τηλεοπτικές σειρές «Fringe», «The Killing», «Broadwalk Empire», «Treme». Έχει επίσης σκηνοθετήσει τις ταινίες «The Machinist» και «Session 9».

Δείτε το trailer της ταινίας και όλα τα gossip στην εκπομπή CINELOVERS 112  εδώ

Αυτήν την εβδομάδα δείτε επίσης:


Trance


Trance


Η πρώτη ταινία που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στις οθόνες μας είναι η περιπέτεια του διάσημου σκηνοθέτη Danny Boyle με τίτλο «TRANCE». Ο Σάιμον, τον οποίο υποδύεται ο James McAvoy, ένας υπάλληλος οίκου δημοπρασιών, συνεργάζεται με μια συμμορία του υποκόσμου με σκοπό την κλοπή ενός πανάκριβου πίνακα. Μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι κατά την διάρκεια της ληστείας, ο Σάιμον ανακαλύπτει ότι έχει πάθει αμνησία και δε θυμάται που έχει κρύψει το ανεκτίμητο έργο. Όταν οι απειλές και τα βασανιστήρια αδυνατούν να φέρουν απαντήσεις, ο αρχηγός της συμμορίας, στο ρόλο του οποίου θα δούμε τον Vincent Cassel, προσλαμβάνει μια υπνοθεραπεύτρια, την οποία υποδύεται η Ροζάριο Ντόσον, για να φτάσει στις πιο σκοτεινές πτυχές της ψυχής του Σάιμον. Όσο, όμως πιο βαθιά προχωράει στο υποσυνείδητό του, τόσο περισσότερες ανατροπές θα υπάρξουν και τα όρια μεταξύ της πραγματικότητας, της επιθυμίας και των παραισθήσεων θα μπλεχτούν επικίνδυνα. Μέσα στο μυαλό, έξω από το νόμο!


Δείτε το trailer της ταινίας και όλα τα gossip στην εκπομπή CINELOVERS 112  εδώ

Αυτήν την εβδομάδα δείτε επίσης:


The Call