Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της ταινίας "World War Z" Brad Pitt! Θέλω να τα μάθω ΌΛΑ!!!

της Ξένιας Κουσινιώρη

Brad Pitt
 Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "World War Z - Παγκόσμιος Πόλεμος ΖBrad Pitt ανήκε στη λίστα του Vanity Fair με τους πιο καλοντυμένους celebrities διεθνώς για το 2009 ενώ το περιοδικό People τον ανακήρυξε ως τον πιο sexy άντρα εν ζωή όταν γύρισε την ταινία «LEGENDS OF THE FALL» το 1994. Μαζί με τη σύζυγό του Angelina Jolie ανήκουν στην ετήσια New Establishment List του Vanity Fair με τους ανθρώπους που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στην κοινωνία, στο νούμερο 5 της λίστας του περιοδικού Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα ζευγάρια του Hollywood με τα έσοδά τους να υπολογίζονται στα $34 εκατομμύρια ενώ ψηφίστηκαν ως το πιο sexy ζευγάρι σε μια ψηφοφορία που διεξήγαγε το περιοδικό Parade.

Ο Brad Pitt στο "Fight Club"
Ο ρόλος του Tommy Williams στην ταινία «THE SHAWSHANK REDEMPTION» ή «Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ» το 1994 φτιάχτηκε ειδικά γι’ αυτόν αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, το ρόλο υποδύθηκε ο Tim Robbins. Έσπασε το δόντι του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «FIGHT CLUB» το 1999 και αποφάσισε να μην το φτιάξει για να είναι πιο ζωντανός ο χαρακτήρας. Ως μεγάλος θαυμαστής του «LOCK, STOCK AND TWO SMOKING BARRELS» το 1998, ο ηθοποιός πλησίασε το σκηνοθέτη Guy Ritchie και του ζήτησε ένα ρόλο στην ταινία «SNATCH». Όταν ο Ritchie αντιλήφθηκε ότι ο Brad Pitt δεν μπορούσε να υιοθετήσει την προφορά του Λονδίνου, του έδωσε το ρόλο του Mickey the Τζίμπσι. Όταν ο Guy Ritchie του είπε ότι θα παίξει ένα μποξέρ στην ταινία, ο Pitt ανησύχησε γιατί μόλις είχε τελειώσει τα γυρίσματα του «FIGHT CLUB» και δεν ήθελε να παίξει ξανά ίδιου τύπου ρόλο. Αλλά μια και ήθελε να δουλέψει τόσο πολύ με τον Ritchie δέχτηκε το ρόλο. Πήγε στην οντισιόν για το ρόλο του J.D. στην κλασική cult ταινία «HEATHERS» το 1989 αλλά αν και θεωρήθηκε ταλαντούχος, οι υπεύθυνοι τον βρήκαν υπερβολικά γλυκό για το ρόλο. Ωστόσο, την ίδια χρονιά, κέρδισε έναν παρόμοιο ρόλο στην ταινία τρόμου «CUTTING CLASS». Ήταν η τρίτη επιλογή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «THELMA & LOUISE» το 1991. Ο William Baldwin, ο οποίος ήταν η πρώτη επιλογή, αρνήθηκε το ρόλο για να πρωταγωνιστήσει στο «BACKDRAFT». Παραδέχεται ότι οι σκηνές sex με τη Geena Davis στην ταινία, η οποία αποτελεί και το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο, του θυμίζουν μια από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές της ζωής του. Έσπασε το χέρι του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «SE7EN» το 1995. Ο τραυματισμός ωστόσο, προστέθηκε στην πλοκή. Ήταν υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο θρίλερ «CRIMSON TIDE» το 1995, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Denzel Washington και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «THE MATRIX» το 1999, που υποδύθηκε ο Keanu Reeves. Η εταιρεία παραγωγής που διαθέτει, η Plan B, συνεργάστηκε με την Reliance για να αποκτήσουν τα δικαιώματα της μεταφοράς στη μεγάλη οθόνη του μυθιστορήματος του Tom Rachman «The Imperfectionists». Ήταν υποψήφιος για δύο ρόλους, τους οποίους τελικά υποδύθηκε ο Johnny Depp. Αυτόν του Ichabod Crane στην ταινία «SLEEPY HOLLOW» το 1999 και αυτόν του Willy Wonka στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο της Σοκολάτας» το 2005.

Στο "Mr. and Mrs. Smith"
Αρχικά, δεν ήθελε να εμφανιστεί στην ταινία «MR. & MRS. SMITH», αν και ήταν αυτός που έδωσε το σενάριο στο σκηνοθέτη Doug Liman. Ο σκηνοθέτης είπε ότι φοβόταν ότι οι σκηνές sex ανάμεσα στον ηθοποιό και την Angelina Jolie στην ταινία ήταν τόσο ρεαλιστικές που οι θαυμαστές της Jennifer Aniston θα μποϊκοτάρουν την ταινία. Ο Brad Pitt και ο George Clooney έκαναν πλάκα ο ένας στον άλλο στα γυρίσματα της ταινίας «Η Συμμορία των 12». Ο Brad έστειλε σημείωμα στο προσωπικό της παραγωγής, ότι και καλά το έγραψε ο George Clooney, λέγοντας ότι θέλει να τον φωνάζουν Mr Ocean και να μην τον κοιτάζουν στα μάτια. Από την άλλη ο George Clooney αποφάσισε να ανταποδώσει τοποθετώντας ένα αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του Brad Pitt που έλεγε: «Είμαι gay και ορκίζομαι». Σταμάτησε το κάπνισμα για πολλούς μήνες εξαιτίας της εντατικής άσκησης που έκανε για να προετοιμαστεί για το ρόλο του ως Αχιλλέας στην ταινία «ΤΡΟΙΑ». Μάλιστα απέκτησε καλύτερη σωματική κατάσταση και πήρε 20 κιλά σε μυς για αυτόν του το ρόλο. Ωστόσο, έγινε έξω φρενών όταν οι βρετανικές εφημερίδες τον κατηγόρησαν ότι φούσκωσε το σώμα του με τη βοήθεια αναβολικών, γιατί κουράστηκε πολύ και εξασκήθηκε εντατικά για μήνες για να φτιάξει το σώμα του. Απέρριψε το ρόλο ενός αστροναύτη στην ταινία «APOLLO 13» το 1995 για να παίξει στην ταινία «TWELVE MONKEYS» του Terry Gilliam την ίδια χρονιά, μια ταινία που του χάρισε και μια υποψηφιότητα για Oscar. Έπρεπε να μάθει να πετάει για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία «A RIVER RUNS THROUGH IT» το 1992 και λέει ότι γι’ αυτό εξασκήθηκε στην κορυφή των κτηρίων του Hollywood. Μάλιστα κατά την διάρκεια αυτής της άσκησης, συχνά χτυπούσε τον αυχένα του. Έκανε μια μικρή εμφάνιση αφιλοκερδώς μαζί με το Matt Damon στην ταινία «CONFESSIONS OF A DANGEROUS MIND» το 2002 ως χάρη στο συμπρωταγωνιστή τους στην ταινία «Η Συμμορία των 11» και πολύ φίλο τους George Clooney, του οποίου η ταινία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο.

Στο "Inglourious Basterds"
Ενώ πρόσφατα παραδέχτηκε ότι έκοψε τη συνήθειά που είχε στην αρχή της καριέρας του να παίρνει ναρκωτικά καθώς επηρέαζε αρνητικά την υποκριτική του καριέρα, ο σκηνοθέτης της ταινίας «INGLOURIOUS BASTERDS», Quentin Tarantino, αποκάλυψε ότι ο Brad του πρόσφερε κάνναβη σε ένα πρόσφατο ταξίδι τους στη Γαλλία. Σύμφωνα με το σεναριογράφο Bruce Joel Rubin, ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston ήταν υποψήφιοι για να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία «THE TIME TRAVELER'S WIFE» ή «Η γυναίκα του ταξιδευτή», όπως κυκλοφόρησε στην Ελλάδα πριν το χωρισμό τους. Τους ρόλους τελικά υποδύθηκαν οι Eric Bana και Rachel Mac Adams. Ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Colin Sullivan στην ταινία «THE DEPARTED» το 2006, αλλά τελικά ανέλαβε μόνο την παραγωγή της ταινίας με την εταιρεία παραγωγής του Plan B. Έχασε από το Russell Crowe τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «AMERICAN GANGSTER» το 2007. Ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Ιρλανδού μποξέρ Mickey Ward στη βιογραφική ταινία «THE FIGHTER» το 2010, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Mark Wahlberg. Τέλος, ο Brad Pitt και ο Matt Damon χάρισαν τις φωνές τους στους χαρακτήρες της σειράς ταινιών κινουμένων σχεδίων «HAPPY FEET».

Και για πες...

Brad Pitt
Τι δεν ξέρετε για τον Brad Pitt; Η πρώτη του δουλειά ήταν να χορεύει με ένα κουστούμι κοτόπουλου για να τραβήξει κόσμο σε ένα εστιατόριο της αλυσίδας El Pollo Loco στη λεωφόρο Sunset του Hollywood. Τον Ιούλιο του 2009 σε συνέντευξή του είπε ότι δεν πιστεύει στο Θεό και ότι είναι 20% άθεος και 80% αγνωστικιστής. Έλαβε το Webby Award στην κατηγορία ακτιβισμού για τις διαδικτυακές του προσπάθειες να βοηθήσει να ξαναχτιστεί η Νέα Ορλεάνη μετά τον τυφώνα Katrina, μέσω του δικού του οργανισμού «Make It Right Foundation». Έχει μια σειρά από γραμμές σε τατουάζ στην πλάτη του, τις οποίες σχεδίασε η Angelina Jolie. Λέει ότι του αρέσει να ασχολείται με την αρχιτεκτονική και μάλιστα, είναι μέρος μιας ομάδας εμπειρογνωμόνων για το σχεδιασμό ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων στο Dubai. Μαζί με την Angelina προσέλαβαν κορυφαίους Αμερικανούς και Βρετανούς δικηγόρους για να σιγουρέψουν ότι ο πρώην σωματοφύλακάς τους Mickey Brett δεν θα αποκαλύψει λεπτομέρειες της ιδιωτικής τους ζωής σε βιβλίο ή τηλεοπτική εκπομπή. Έχουν σχεδιάσει μια limited-edition συλλογή με χρυσά και ασημένια κοσμήματα και αξεσουάρ με το όνομα “The Protector”, της οποίας τα έσοδα θα πάνε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Angelina. Είναι τόσο εντυπωσιασμένος με την επιτυχία της ταινίας «BROKEBACK MOUNTAIN» με θέμα τους gay cowboy, που θέλει να γράψει ένα σενάριο με θέμα την απόλυτη gay ιστορία αγάπης. Το 2005, κέρδισε $4,500,000 για ένα διαφημιστικό της Heineken που βγήκε στον αέρα το 2005. Λέει ότι δεν ξενυχτάει στα parties μετά τις 6 τα ξημερώματα από όταν έγινε πατέρας. Έχει ορκιστεί να μην ξαναγυρίσει άλλες γυμνές σκηνές, γιατί δεν θέλει να τις δουν τα παιδιά του. Ο κιθαρίστας των U2 δήλωσε ότι ο Brad Pitt είναι το τέλειο άτομο για να τον υποδυθεί αν βγει ταινία για το συγκρότημα. Λέει ότι δεν θα πάρει ποτέ βραβείο Oscar γιατί υπάρχει πάρα πολύς ανταγωνισμός στα βραβεία. Τέλος, έκανε μυστικά μαθήματα ελληνικών για να εκπλήξει την πρώην γυναίκα του Jennifer Aniston, η οποία έχει ελληνική καταγωγή.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με την Jill Schoelen
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Brad Pitt είχε επιτυχημένες σχέσεις με αρκετές συμπρωταγωνίστριές του, συμπεριλαμβανομένων των Robin Givens, που γνώρισε στην ταινία «Head of the Class», Jill Schoelen, που γνώρισε στην ταινία «Cutting Class» και Juliette Lewis, που γνώρισε στις ταινίες «Too Young to Die?» και «Kalifornia». Λέει ότι μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής του ήταν όταν τον παράτησε η πρώην αρραβωνιαστικιά του, όταν πήγε αεροπορικώς μέχρι τη Βουδαπέστη για να τη δει. Συγκεκριμένα, η Jill Schoelen, με την οποία ήταν 3 μήνες αρραβωνιασμένος το 1989, όταν ήταν μικρός ηθοποιός που τα έβγαζε δύσκολα πέρα, του ζήτησε να ξοδέψει τα ελάχιστα χρήματα που είχε σε ένα αεροπορικό εισιτήριο, μόνο και μόνο για να του ανακοινώσει ότι ερωτεύτηκε κάποιον άλλο.


Με την Gwyneth Paltrow
Ο ηθοποιός είχε μια 3 χρόνων πολυδιαφημισμένη σχέση που οδήγησε σε αρραβώνα με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Seven», Gwyneth Paltrow. Ο Brad Pitt γνώρισε την ηθοποιό Jennifer Aniston το 1998 και παντρεύτηκαν σε μια μυστική τελετή στο Malibu στις 29 Ιουλίου του 2000. Μάλιστα, μήνυσε την Dalmani International, την εταιρεία που έφτιαξε το μονόπετρο που πρόσφερε στη Jennifer Aniston καθώς το δαχτυλίδι ήταν δικό του σχέδιο και έπρεπε να είναι μοναδικό. Ωστόσο, η εταιρεία πουλούσε αντίγραφα του δαχτυλιδιού δηλώνοντας ότι είναι υπό τη χορηγία του ζευγαριού.

Με την Jennifer Aniston
Για 7 χρόνια ο γάμος τους θεωρούνταν μια σπάνια επιτυχία για τα δεδομένα του Hollywood, ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2005 χώρισαν. Κατά την διάρκεια του διαζυγίου του από την Aniston, ο Brad παραδέχτηκε ότι ερωτεύτηκε την Angelina Jolie στα γυρίσματα της ταινίας «Mr. & Mrs. Smith». Μάλιστα, η Jennifer Aniston έμαθε για τη σχέση του συζύγου της με την ηθοποιό όταν τους άκουσε να κάνουν τηλεφωνικό sex.


Με την Angelina Jolie
Τον Ιανουάριο του 2006, η ηθοποιός παραδέχτηκε στο People ότι είναι έγκυος από τον Brad Pitt, επιβεβαιώνοντας έτσι για πρώτη φορά τη σχέση τους. Τέλος, ο Brad λέει ότι θέλει να αποκτήσει πολλά παιδιά και να φτιάξουν δική τους ομάδα soccer.





Δείτε όλα τα gossip για τον Brad Pitt, φωτογραφίες, videos και trailers από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS 119  εδώ 

The Internship - Οι Καταφερτζήδες

Η τελευταία ταινία που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στις οθόνες μας είναι η κωμωδία του σκηνοθέτη Shawn Levy με τίτλο «THE INTERNSHIP» ή «Οι Καταφερτζήδες», όπως κυκλοφορεί στην Ελλάδα με πρωταγωνιστές το γνωστό ξεκαρδιστικό δίδυμο Vince Vaughn και Owen Wilson. Δυο φρεσκο-απολυμένοι, “δεινόσαυροι” σαραντάρηδες, ο Βίνς Βον και ο Όουεν Ουίλσον, χάνουν τις δουλειές τους και προσγειώνονται απότομα στον πλανήτη ίντερνετ! Αφού ξεκαθαρίσουν εντός τους ότι είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τους παραδοσιακούς τρόπους εργασίας και να περάσουν στη νέα, “ψηφιακή”, εποχή αποφασίζουν να δηλώσουν συμμετοχή για πρακτική άσκηση στον ιντερνετικό κολοσσό που ακούει στο όνομα Google, με προοπτική, κάποια μέρα, να μονιμοποιηθούν. Εκεί όμως ο ανταγωνισμός είναι πολύ δύσκολος για τον Βινς Βον και τον Όουεν Ουίλσον, καθώς ο δρόμος για μια θέση σε μια από τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, περνάει ανάμεσα από πανούργους, ανταγωνιστικούς εικοσάχρονους με σπινθηροβόλο βλέμμα. Μαζί τους στο all-star cast οι ΤΖΟΝ ΓΚΟΥΝΤΜΑΝ, ΓΟΥΙΛ ΦΕΡΕΛ και ΡΟΟΥΖ ΜΠΕΡΝ. Η νέα γενιά είναι μόλις 1.000.000 κλικ μακριά!

Αυτήν την εβδομάδα δείτε επίσης:

World War Z - Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ

World War Z - Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ

Η πρώτη ταινία που κάνει πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα είναι η πολυαναμενόμενη περιπέτεια φαντασίας του σκηνοθέτη Marc Forster με τίτλο «World War Z» ή «Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ», όπως κυκλοφορεί στην Ελλάδα με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt. Ο απόλυτος super star Brad Pitt κι ο οραματιστής σκηνοθέτης Μαρκ Φόρστερ, γνωστός από την ταινία «James Bond: Quantum of Solace», συνεργάζονται σε ένα τρισδιάστατο, επικά φουτουριστικό, μετα-αποκαλυπτικό blockbuster θρίλερ για γερά νεύρα και θεατές που αντέχουν να ζήσουν τη φιλόδοξη, κινηματογραφική απαρχή ενός νέου είδους απειλητικού «παγκοσμίου πολέμου Ζ», γεμάτη καθηλωτικές σκηνές και μοναδικά ρεαλιστικά εφέ. Ένας υπάλληλος των Ηνωμένων Εθνών, ο Τζέρι Λέιν, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, προκειμένου να σταματήσει μια θανατηφόρα πανδημία που μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε επιθετικά «όντα». Ο ιός, όμως, εξαπλώνεται ραγδαία σε όλα τα πλάτη και μήκη του κόσμου με αποτέλεσμα να απειλούνται άμεσα με ανατροπή στρατοί και κυβερνήσεις, αλλά και με αποδεκατισμό η ίδια η ανθρωπότητα.

Όλα ξεκίνησαν από το μετα-αποκαλυπτικό βιβλίο τρόμου του Max Brooks «Ζ Παγκόσμιος Πόλεμος», το παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο που έγινε δεκτό με διθυραμβικές κριτικές, το οποίο είναι γραμμένο σε πρώτο ενικό πρόσωπο και συνιστά παράθεση μαρτυριών εκείνων που τον βίωσαν! Οι παραγωγοί Brad Pitt, Ντιν Γκάρντνερ και Τζέρεμι Κλάινερ διάβασαν το βιβλίο και ενθουσιάστηκαν. «Πέντε χρόνια πριν δεν ήξερα τίποτα περί ζόμπι. Τώρα, θεωρώ εαυτόν, ειδήμονα. Το βιβλίο του Brooks αντιμετωπίζει τα ζόμπι ως πανδημία που μεταδίδεται όπως κάθε μολυσματικός ιός. Τι γίνεται όταν όλα όσα ξέραμε καθίστανται επισφαλή; Τι θα συμβεί αν όλες οι δομές που έχουμε παραβιαστούν και αποδειχτούν ανεπαρκείς; Πώς θα επιζήσουμε;», σχολιάζει ο Brad Pitt.

Μια ομάδα καλλιτεχνών, χορογράφων, χορευτών και κασκαντέρ και πολύ μακιγιάζ, προσθετικές και ειδικά εφέ έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα στους χαρακτήρες των ζόμπι, με κάθε ζόμπι να είναι μοναδικό εμφανισιακά και κινησιολογικά, με το χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Χαβιέ Μπαρδέμ στην ταινία «No Country For Old Men» να αποτελεί πηγή έμπνευσης. Τέλος, η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας έγινε στο Λονδίνο κι ακολούθησε συναυλία των MUSE που συμμετέχουν στο μουσικό κομμάτι της ταινίας με τραγούδια από το άλμπουμ τους «The 2nd Law».

Αυτήν την εβδομάδα δείτε επίσης:


The Internship - Οι Καταφερτζήδες

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της ταινίας "Man of Steel" και κινηματογραφικό Superman Henry Cavill! Θέλω να τα μάθω ΌΛΑ!!

της Ξένιας Κουσινιώρη

Henry Cavill
 Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Man of Steel - Άνθρωπος από Ατσάλικαι κινηματογραφικός Superman Henry Cavill κέρδισε τον πρώτο του ρόλο σε ταινία το 2002 στη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του «The Count of Monte Cristo» από το σκηνοθέτη Kevin Reynolds. Το 2001 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Laguna» ενώ τον είδαμε και στην τηλεόραση στα «The Inspector Lynley Mysteries», που προβλήθηκε από το BBC και «Goodbye Mr. Chips» το 2002 αλλά και στην τηλεοπτική σειρά «Midsomer Murders» το 2003. Περισσότερο γνωστός είναι ωστόσο, για τη συμμετοχή του σε γνωστές παραγωγές του Hollywood, όπως «Η Κοκκινοσκουφίτσα» το 2004, «Hellraiser: Hellworld» το 2005 και «Τριστάνος και Ιζόλδη» το 2006. Είχε επίσης, ένα μικρό ρόλο στο πλευρό των Sienna Miller και Ben Barnes στη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη από το σκηνοθέτη Matthew Vaughn του «Stardust ή Αστερόσκονη» το 2007. Από το 2007 ως το 2010, ο ηθοποιός υποδύθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του γοητευτικού 1ου Δούκα του Suffolk Charles Brandon στην τηλεοπτική σειρά της Showtime television με τίτλο «The Tudors», η οποία προβλήθηκε και στη χώρα μας. Η σειρά έλαβε πολύ καλές κριτικές κερδίζοντας μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα το 2007 και ένα βραβείο Emmy το 2008.


Ο Henry Cavill στην τηλεοπτική σειρά "The Tudors"
Ο Henry λέει ότι η σειρά «The Tudors» ενίσχυσε υπερβολικά την καριέρα του: «Έχει κάνει τα περισσότερα για μένα μέχρι σήμερα. Τώρα το κοινό της Αμερικής- όπου και να είναι- γνωρίζει για μένα. Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση εξαιτίας της σειράς», λέει χαρακτηριστικά. Ο Τύπος έγραψε τότε για τον Henry ότι στη σειρά εκπέμπει γοητεία και βάθος συνδυασμένα με ένα θανατηφόρο κορμί. Ο ηθοποιός είχε προσπαθήσει ξανά στο παρελθόν να υποδυθεί το ρόλο του Superman και συγκεκριμένα στην ταινία «Superman: Flyby» το 2004, στην οποία ήταν υποψήφιος. Ωστόσο, η ταινία άλλαξε σκηνοθέτη και ο νέος σκηνοθέτης Bryan Singer επέλεξε τον Brandon Routh για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Για το ρόλο του ως Clark Kent/Superman στην ταινία «Man of Steel», ο Henry ακολούθησε ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής που του επέβαλλε να καταναλώνει 5000 θερμίδες την ημέρα για 6 μήνες. Επιπλέον έβαψε τα μαλλιά του μαύρα για τις ανάγκες του ρόλου.  Για το ρόλο του ως Superman λέει: «Στο πάνθεον των σουπερ ηρώων, ο Superman είναι ο πιο αναγνωρισμένος και αξιοσέβαστος χαρακτήρας όλων των εποχών και είναι τιμή μου που είμαι μέρος της επιστροφής του στη μεγάλη οθόνη». Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το περιοδικό «Men’s Health» και μίλησε για το ρόλο του αλλά και την προετοιμασία που έπρεπε να κάνει. «Είμαι πολύ περήφανος άνθρωπος. Από την πρώτη στιγμή είχα πει: Δεν θέλω να σχεδιάσετε κοιλιακούς για μένα. Ούτε να βάλετε πρόσθετα πράγματα. Θέλω να το κάνω από μόνος μου, να έχω το κατάλληλο σώμα». Τέλος, οι αγαπημένες του ιστορίες του Superman, τις οποίες μάλιστα χρησιμοποίησε ως έμπνευση είναι οι "Death Of Superman", "Return Of Superman", "Superman: Red Son" και "Earth-One". Έχει χάσει 2 πολύ σημαντικούς ρόλους από το συνάδελφό του Robert Pattinson. Ο πρώτος ήταν το 2005 όταν οι θαυμαστές του έγραψαν μια επιστολή στους παραγωγούς της ταινίας «Harry Potter», ζητώντας τους να συμπεριλάβουν τον Henry στο cast του sequel «Harry Potter and the Goblet of Fire» στο ρόλο του Cedric Diggory, τον οποίο υποδύθηκε ο Robert Pattinson. Επίσης, η Stephenie Meyer, συγγραφέας και σεναριογράφος της ταινίας «Twilight» παρακάλεσε προσωπικά τον Henry να υποδυθεί το ρόλο του βρικόλακα Edward Cullen στα sequels της ταινίας, λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι είναι «Ο Τέλειος Edward που είχε φανταστεί». Ωστόσο, όταν ξεκίνησε η παραγωγή της ταινίας, ο ηθοποιός ήταν πολύ μεγάλος ηλικιακά για να υποδυθεί το ρόλο, τον οποίο κέρδισε ξανά ο Robert Pattinson. Ο Henry Cavill ήταν βασικός υποψήφιος για το ρόλο του James Bond στην ταινία «Casino Royale» το 2006. Οι παραγωγοί και ο σκηνοθέτης της ταινίας Martin Campbell ωστόσο, ήταν ανάμεσα σ’ αυτόν και τον Daniel Craig για το ρόλο. Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης ήθελε τον Henry Cavill για το ρόλο του πράκτορα 007 αλλά οι παραγωγοί ήθελαν έναν ηθοποιό μεγαλύτερης ηλικίας κι έτσι επέλεξαν τον Daniel Craig. Παρόλα αυτά ο Henry έχει εκφράσει ενδιαφέρον να υποδυθεί τον James Bond όταν ο Daniel Craig σταματήσει, μια πρόταση που συζητείται έντονα. Το Δεκέμβριο του 2005, το περιοδικό Empire χαρακτήρισε τον ηθοποιό ως τον πιο άτυχο άντρα του Hollywood γι’ αυτήν του την ατυχία να χάνει στο παρά πέντε πολύ σημαντικούς ρόλους σε μεγάλες Χολυγουντιανές παραγωγές. Παρά τις φήμες ότι ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Batman στην ταινία επιστημονικής φαντασίας του σκηνοθέτη Christopher Nolan «Batman Begins» το 2005, ο Henry λέει ότι δεν πήγε ποτέ σε οντισιόν για το ρόλο, τον οποίο υποδύθηκε ο Christian Bale. Το 2008 πρωταγωνίστησε στο θρίλερ του Joel Schumacher με τίτλο «Blood Creek» μαζί με τους Dominic Purcell και Michael Fassbender ενώ το 2009 κέρδισε ένα μικρό ρόλο στην κωμωδία του Woody Allen «Whatever Works». Τέλος, το 2012, ο Henry Cavill πρωταγωνίστησε ως Will Shaw στο πλευρό του Bruce Willis στο θρίλερ «The Cold Light of Day» ή «Μην Εμπιστεύεσαι κανέναν». Προσεχώς ο ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση για να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Armie Hammer στη μεταφορά σε ταινία από το σκηνοθέτη Guy Ritchie του «The Man from U.N.C.L.E.» καθώς ο Tom Cruise που ήταν να υποδυθεί το ρόλο αρνήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μιας και την περίοδο αυτή ξεκινάει γυρίσματα για το επόμενο sequel των «Επικίνδυνων Αποστολών».

Και για πες...

Ο Henry Cavill στο "The Cold light of Day" το 2012
Τι δεν ξέρετε για τον Henry Cavill; Γεννήθηκε το 1983 στο νησί Jersey στα Channel Islands της Αγγλίας. Φοίτησε στο St. Michael's Preparatory School του Jersey και έπειτα σπούδασε στο Saint Saviour Stowe School, ένα οικοτροφείο στο Buckinghamshire της Αγγλίας. Ξεκίνησε την υποκριτική παίζοντας σε σχολικές παραστάσεις. Λέει ότι αν δεν είχε γίνει ηθοποιός θα είχε καταταγεί στο στρατό ή θα είχε μπει στο Πανεπιστήμιο για να σπουδάσει Αρχαία Ιστορία και συγκεκριμένα Αιγυπτιολογία, που είναι το αγαπημένο του αντικείμενο έρευνας. Λέει ότι ο ρόλος των ονείρων του είναι να υποδυθεί τον Μέγα Αλέξανδρο. Υποδυόμενος τον Superman στην ταινία "Man of Steel", ο Henry γίνεται ο τρίτος Βρετανός ηθοποιός στην ιστορία που υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεταφορά στη μεγάλη οθόνη ενός Αμερικανικού κόμικ. Πριν απ’ αυτόν είναι ο Christian Bale, ο οποίος υποδύθηκε τον Batman και ο Andrew Garfield που υποδύθηκε τον Spider-Man. Προσέφερε ως ένα δείγμα ευγνωμοσύνης, ένα αναμνηστικό νόμισμα του Superman, το οποίο έδωσε ο ίδιος να κατασκευαστεί, στην ομάδα του Gym Jones, η οποία τον εκπαίδευσε και τον βοήθησε να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση για την ταινία «Man of Steel». Η αγαπημένη του ταινία είναι «Ο Μονομάχος» με τον Russell Crowe, που είδαμε στις οθόνες μας το 2000. Μάλιστα λέει ότι οι αγαπημένοι του ηθοποιοί είναι οι Russell Crowe  και Mel Gibson ενώ στην ταινία «Man of Steel» έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Russell Crowe και να υποδυθεί το γιο του, μιας και ο ηθοποιός υποδύεται τον Jor-El. Ο Henry, ο οποίος γνώρισε για πρώτη φορά τον Crowe όταν ήταν 16 ετών και δούλευε ως κομπάρσος στο «Proof of Life» λέει χαρακτηριστικά: «Ο Russell είναι ο λόγος που έγινα ηθοποιός. Αισθανόμουν λίγο γελοίος που ήμασταν όλοι μαζεμένοι γύρω από αυτόν τον διάσημο ηθοποιό. Τελικά τον πλησίασα, συστήθηκα και τον ρώτησα πως είναι να είσαι ηθοποιός και αυτός μου είπε: Αν το θέλεις πραγματικά, κάν’ το. Απλά θα πρέπει να αφοσιωθείς. Και να ξέρεις ότι πληρώνουν καλά, αλλά σου φέρονται χάλια». Είναι μεγάλος οπαδός των video games. Έχει μεγάλο ταλέντο στο να μαθαίνει και να μιλά ξένες γλώσσες. Παλιά του άρεσε να παίζει rugby αλλά πλέον δεν το κάνει λόγω τραυματισμών. Το αγαπημένο του ρούχο είναι ένα καφέ δερμάτινο σακάκι και μάλιστα λέει ότι χωρίς αυτό δεν μπορεί να ζήσει. Ο ηθοποιός μένει μόνιμα στο Λονδίνο. Τέλος, στις αρχές του 2008, ο Henry Cavill ήταν το μοντέλο και αντιπρόσωπος της εταιρείας Dunhill για το άρωμα London και εμφανίστηκε σε όλα τα διαφημιστικά της εταιρείας για την προώθηση του αρώματος.


Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Ellen Whitaker
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο 30χρονος Henry Cavill αρραβωνιάστηκε τη βραβευμένη αθλήτρια και αστέρι της ιππασίας Ellen Whitaker στις 4 Μαΐου του 2011. Μάλιστα, φήμες λένε ότι της έκανε πρόταση γάμου κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο Hollywood για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. Επίσης, ο ηθοποιός λέει ότι ζήτησε τη συμβουλή του πατέρα του Stephen για το γάμο και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να της κάνει την πρόταση. Ωστόσο, στις 18 Αυγούστου του 2012 οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν.


Με την Gina Carano
Τέλος, από τον Σεπτέμβριο του 2012 ο Henry Cavill έχει σχέση με την Αμερικανίδα ηθοποιό, μοντέλο και πρώην αθλήτρια στις μικτές πολεμικές τέχνες, Gina Carano.






Δείτε όλα τα gossip για τον Henry Cavill, φωτογραφίες, videos και trailers από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS 118  εδώ 

Monsters University - Μπαμπούλες Πανεπιστημίου

Τα κινούμενα σχέδια δε λείπουν ούτε αυτήν την εβδομάδα από τις οθόνες μας, αυτήν τη φορά με την ταινία «Monsters University» ή «Μπαμπούλες Πανεπιστημίου», όπως κυκλοφορεί στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Dan Scanlon. Την τελευταία φορά που είδαμε τους Μάικ Βασόβσκι και Τζέιμς Σάλιβαν ήταν αχώριστοι και πραγματικά αγαπημένοι. Δεν ήταν όμως πάντα έτσι. Από την πρώτη στιγμή που αυτά τα δύο αταίριαστα τέρατα συναντήθηκαν στο πανεπιστήμιο δεν άντεχαν το ένα το άλλο. Με τελείως διαφορετικές μεθόδους, απόψεις και ικανότητες το μοναδικό κοινό στοιχείο τους ήταν το όνειρο για τον τίτλο του Καλύτερου Τρομαχτή. Το "Μπαμπούλες Πανεπιστημίου" μας αποκαλύπτει πώς ο Μάικ και ο Σάλι ξεπέρασαν τις διαφορές τους κι έγιναν κολλητοί. Σχεδόν δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη αξέχαστη γνωριμία μας με τον μονόφθαλμο Μάικ και τον τριχωτό Σάλι, θα ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο για μια εκπαιδευτική εκδρομή στη φοιτητική ζωή των δύο φίλων, που υπήρξαν άσπονδοι, καθώς το μόνο που μοιράζονταν κάποτε ήταν η αντιπάθεια που έτρεφε ο ένας για τον άλλον. Ο σκηνοθέτης του "Cars", Dan Scanlon, αναλαμβάνει το 3D prequel της μεγάλης εμπορικής και καλλιτεχνικής επιτυχίας "Μπαμπούλες Α.Ε.", ενώ οι Billy Crystal και John Goodman επανέρχονται χαρίζοντας τη φωνή τους στα δύο από τα πιο διασκεδαστικά τέρατα όλων των εποχών: τον Μάικ Βασόβσκι και τον Τζέιμς Σάλιβαν. Η ταινία κυκλοφορεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά με τις φωνές των Αντώνη Λουδάρου και Θανάση Τσαλταμπάση στους δύο πρωταγωνιστές αλλά και σε 3D για περισσότερη δράση. Γνωρίστε τη νέα τάξη μπαμπούλων!

Δείτε το trailer της ταινίας και όλα τα gossip στην εκπομπή CINELOVERS 118  εδώ

Αυτήν την εβδομάδα δείτε επίσης:

Man of Steel - Άνθρωπος από Ατσάλι



The Big Wedding - Ο Γάμος της Χρονιάς

«THE BIG WEDDING» ή «Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ», όπως κυκλοφορεί στην Ελλάδα, είναι η πολυαναμενόμενη κωμωδία του σκηνοθέτη Justin Zackham που κάνει πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα. Μετά από δέκα χρόνια, η Ελ επιστρέφει στο σπίτι της στο Κονέκτικατ, για πρώτη φορά από τότε που ο άντρας της, Ντον, την απάτησε με την καλύτερή της φίλη. Αιτία της επιστροφής είναι ο γάμος του υιοθετημένου γιου τους, Αλεχάνδρο. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο Αλεχάντρο τους ενημερώσει ότι η βιολογική του μητέρα πρόκειται να παραστεί στο γάμο, η οποία - λόγω των αυστηρών θρησκευτικών της πεποιθήσεων - δε γνωρίζει ότι η Ελ και ο Ντον είναι χωρισμένοι. Τα κωμικοτραγικά περιστατικά δεν έχουν τελειωμό, καθώς όλα τα μέλη της οικογένειας προσπαθούν να κρατήσουν τα προσχήματα. Από τον σεναριογράφο και παραγωγό της ταινίας "The Bucket List", Τζάστιν Ζάκχαμ, έρχεται μια κωμωδία με θέμα την ιστορία μιας διαλυμένης οικογένειας που προσπαθεί να συνυπάρξει στην διάρκεια ενός γαμήλιου Σαββατοκύριακου. Το εντυπωσιακό cast αποτελείται από τους Αμάντα Σέιφριντ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κάθριν Χέιγκλ, Νταϊάν Κίτον, Ρόμπιν Γουίλιαμς και Σούζαν Σαράντον. Για να κρατήσουν τα προσχήματα… είναι ικανοί για όλα!


Δείτε το trailer της ταινίας και όλα τα gossip στην εκπομπή CINELOVERS 118  εδώ

Αυτήν την εβδομάδα δείτε επίσης:

Monsters University - Μπαμπούλες Πανεπιστημίου



Man of Steel - Άνθρωπος από Ατσάλι

Η πρώτη ταινία που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στις οθόνες μας είναι η πολυαναμενόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας του σκηνοθέτη Zack Snyder με τίτλο «Man of Steel» ή «Άνθρωπος από Ατσάλι», όπως κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Σε σκηνοθεσία του γνωστού από τις ταινίες «300» και «Watchmen» Ζακ Σνάϊντερ και παραγωγή του γνωστού από τα blockbusters «Batman» και «Inception» Κρίστοφερ Νόλαν, ο Σούπερμαν ετοιμάζεται να ξαναπετάξει στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτήν την εβδομάδα. Ένα μικρό αγόρι ανακαλύπτει ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις και ότι δεν προέρχεται από τη Γη. Ως νεαρός, θα ξεκινήσει μια εντυπωσιακή περιπέτεια, αναζητώντας τις ρίζες του και την αποστολή του σ’ αυτόν τον κόσμο. Αν όμως θέλει να σώσει τον κόσμο από τον αφανισμό και να αποτελέσει το σύμβολο της ελπίδας για την ανθρωπότητα, θα πρέπει να αφήσει τον ήρωα που κρύβει μέσα του να λάμψει. Στο cast πρωταγωνιστεί ο ανερχόμενος Henry Cavill, που γνωρίσαμε στην ταινία «Immortals» στο ρόλο του Κλαρκ Κεντ/ Σούπερμαν/ Καλ-Ελ. Δίπλα του θα δούμε την Έιμι Άνταμς, στο ρόλο της Λόις Λέιν, τους Κέβιν Κόστνερ και Νταιάν Λέιν, ως τους θετούς γονείς του Κλαρκ Τζόναθαν και Μάρθα Κεντ, τον Ράσελ Κρόου στο ρόλο του Τζορ-Ελ, πραγματικού πατέρα του Κλαρκ και τον Μάικλ Σάνον στον ρόλο του Στρατηγού Ζοντ, κλασικού κακού στο σύμπαν του Σούπερμαν. Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν σε Vancouver, Καναδά και Chicago. Τέλος, η ταινία κυκλοφορεί και σε 3D για περισσότερη δράση!

Δείτε το trailer της ταινίας και όλα τα gossip στην εκπομπή CINELOVERS 118  εδώ

Αυτήν την εβδομάδα δείτε επίσης:


The Big Wedding - Ο Γάμος της Χρονιάς



Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της ταινίας "The Snitch" Dwayne Johnson! Θέλω να τα μάθω ΌΛΑ!!

της Ξένιας Κουσινιώρη

Dwayne Johnson
 Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "The Snitch - Το ΚαρφίDwayne Johnson ανήκει στο νούμερο 61 της λίστας του VH με τους 100 πιο sexy άντρες ενώ ψηφίστηκε από το περιοδικό E! ως ένας από τους 20 κορυφαίους καλλιτέχνες του 2001. Τα 5,5 εκατομμύρια δολάρια αμοιβή που πήρε για την πρώτη του ταινία «THE SCORPION KING» το 2002 του έδωσαν μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες με τον υψηλότερο μισθό που έχει λάβει ποτέ πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός. Κατά λάθος χτύπησε μια Porsche κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας δράσης "Walking Tall" του Kevin Bray το 2004. Λέει ότι η μεταφορά σε ταινία του "Doom" το 2005, στην οποία εμφανίστηκε ως Sarge, ήταν μια τεράστια αποτυχία, η οποία μάλιστα προκάλεσε μεγάλη ζημιά στους οπαδούς του video game. Υποδύθηκε τον πατέρα του σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς "That '70s Show", που προβλήθηκε την περίοδο 1998-2006. Ο ηθοποιός έχασε 30 κιλά για το ρόλο του στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «SOUTHLAND TALES» το 2006. Ήταν από τους επικρατέστερους υποψηφίους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του WILLY WONKA στην ταινία «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο της Σοκολάτας» το 2005, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Johnny Depp. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην κωμωδία του Adam McKay με τίτλο «The Others Guys» υποδυόμενος έναν επιτυχημένο αστυνομικό της Νέας Υόρκης στο πλευρό των Samuel Jackson, Mark Wahlberg και Will Ferrell αλλά και στα sequels των ταινιών «Fast and Furious» «Fast Five» και «Fast and Furious 6», υποδυόμενος τον αστυνόμο Luke Hobbs στο πλευρό των Vin Diesel, Paul Walker και Michelle Rodriguez. Το 2012 τον είδαμε επίσης στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Journey 2: The Mysterious Island» μαζί με τους Michael Caine και Josh Hutcherson. Προσεχώς, ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει ως Roadblock στην ταινία επιστημονικής φαντασίας του Jon Chu με τίτλο «G.I. Joe: Retaliation» που θα δούμε στις οθόνες μας μέσα στο 2013 αλλά και στην πολυαναμενόμενη περιπέτεια του Brett Ratner με τίτλο «Hercules: The Thracian Wars», όπου θα υποδυθεί τον Ηρακλή δίπλα στους Joseph Fiennes και Ian McShane. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2014. Τέλος, ο Dwayne Johnson  θα υποδυθεί ξανά τον καθιερωμένο του ρόλο ως ο αστυνόμος Luke Hobbs στο επόμενο sequel της ταινίας «Fast and Furious» «Fast and Furious 7» αυτήν τη φορά σε σκηνοθεσία James Wan που θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στις 11 Ιουλίου του 2014.

Και για πες...

Ο Dwayne Johnson στην ταινία "The Other Guys"
Τι δεν ξέρετε για τον Dwayne Johnson; Είναι μέλος της elite των παλαιστών, όπως οι Hulk Hogan και Ric Flair που κρατούν τους παγκόσμιους τίτλους WWF και WCW. Μάλιστα όταν πρωτοήρθε στο WWF, ο Dwayne είχε εκπαιδευτή τον Bret Hart, γνωστό και ως «The Hitman». Όλη του η οικογένεια ασχολήθηκε επαγγελματικά με την πάλη, όπως ο πατέρας του, Rocky Johnson, ο παππούς του, 3 θείοι του και 6 ξαδέρφια του. Το 1991 ήταν μέλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου NCAA του Miami. Ζύγιζε 290 κιλά κατά την διάρκεια της καριέρας του στο ποδόσφαιρο στο κολλέγιο αλλά μείωσε τα κιλά του στα 265 όταν ήταν παλαιστής. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Entertainment” είπε ότι επειδή αποσύρθηκε από την καριέρα του ως παλαιστής δεν θέλει πλέον να τον φωνάζουν «The Rock» και βλέπει τον εαυτό του πιο πολύ ως ηθοποιό. «Δεν είμαι πλέον παλαιστής, ακολουθώ μια καριέρα στην υποκριτική και κάποια μέρα θα γίνω σκηνοθέτης. Δεν είμαι ο The Rock. Είμαι ο Dwayne Johnson», λέει χαρακτηριστικά. Σε ένα επεισόδιο της εκπομπής "Saturday Night Live" του NBC το 2000 ο Dwayne επέδειξε τις υποκριτικές και φωνητικές του ικανότητες παίρνοντας μέρος σε διάφορα σατιρικά σκετς κατά την διάρκεια της εκπομπής. Ο ξάδερφός του, Tanoai Reed, είναι αυτός που τον ντουμπλάρει σε πολλές από τις ταινίες του. Ο Dwayne είχε εκφράσει ενδιαφέρον να υποδυθεί τον κακό σε μια ταινία του James Bond, μια επιθυμία του που δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα. Ο παππούς του ωστόσο, Peter Fanene Maivia, υποδύθηκε έναν κακό στην ταινία του James Bond "You Only Live Twice" το 1967 με πρωταγωνιστή τον Sean Connery στο ρόλο του πράκτορα 007.

Πριν ασχοληθεί σοβαρά με την υποκριτική, ο Dwayne είχε δημιουργήσει μια λίστα με πράγματα που ήθελε να κάνει κατά προτεραιότητα όταν αποκτούσε πολλά χρήματα. Έτσι όταν άρχισε να κάνει επιτυχία στη βιομηχανία του κινηματογράφου, ο ηθοποιός πρώτα απ’ όλα αγόρασε ένα υπερπολυτελές σπίτι στους γονείς του ενώ για τον εαυτό του αγόρασε ένα ρολόι Rolex. Η εταιρεία "Dunkin' Donuts" του πρότεινε να δώσει σε ένα donut της εταιρείας το όνομά του για διαφημιστικούς λόγους. Ωστόσο ο Dwayne επειδή θεώρησε ότι κάτι τέτοιο θα τον έκανε να φαίνεται γελοίος, απέρριψε την πρόταση. Το hobby του είναι το ψάρεμα και μάλιστα είναι άριστος ψαράς. Λέει ότι φοβάται πολύ τις αράχνες. Έχει το δικό του κέρινο ομοίωμα στο μουσείο Madame Tussaud's. Ο Dwayne Johnson συμμετείχε στη συγγραφή μιας αυτοβιογραφίας μαζί με τον Joe Layden με τίτλο «The Rock Says…». Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 2000 και από την αρχή έφτασε στο νούμερο 1 της best seller λίστας των New York Times, όπου και έμεινε για αρκετές εβδομάδες. Ο ηθοποιός είναι πολύ καλός φίλος με τον ηθοποιό και πρώην κυβερνήτη της California, Arnold Schwarzenegger.

Ως ο αστυνόμος Luke Hobbs στο "Fast and Furious 6"
Το 2006, ο ηθοποιός ίδρυσε την "The Dwayne Johnson Rock Foundation", μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά τα παιδιά που είναι πολύ άρρωστα ή που κινδυνεύουν να πεθάνουν. Ο ηθοποιός σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Miami όπου μάλιστα αρίστευσε στην εγκληματολογία. Μαζί με την πρώην σύζυγό του έχουν δωρίσει $2 εκατομμύρια στο Πανεπιστήμιο του Miami για την δημιουργία ενός καινούριου χώρου αναψυχής των σπουδαστών με όνομα "The Dany and Dwayne 'The Rock' Johnson Living Room". Η δωρεά ανακοινώθηκε στην πρεμιέρα της δραματικής ταινίας "Gridiron Gang", στην οποία ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε και η οποία πραγματοποιήθηκε στο Miami το 2006. Στις 2 Οκτωβρίου του 2007, ο Dwayne και η πρώην σύζυγός του δώρισαν επίσης $1 εκατομμύριο δολάριο στο Πανεπιστήμιο για να βοηθήσουν στην ανακαίνιση των εγκαταστάσεων της ομάδας ποδοσφαίρου. Η δωρεά αυτή θεωρήθηκε από τις μεγαλύτερες δωρεές που έχουν ποτέ δοθεί στο αθλητικό τμήμα του πανεπιστημίου από παλιούς μαθητές. Μάλιστα το τμήμα μετονομάστηκε σε Hurricanes' locker room προς τιμήν του ηθοποιού.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με την πρώην σύζυγο, Dany Garcia
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Dwayne Johnson ήταν παντρεμένος για 10 χρόνια με την παραγωγό ταινιών και πρόεδρο της εταιρείας “The Garcia Companies” Dany Garcia, την οποία γνώρισε στο Πανεπιστήμιο του Miami όταν ήταν 22 ετών και την παντρεύτηκε μια μέρα μετά τα 25α γενέθλιά του, στις 3 Μαΐου του 1997.



Με την κόρη του, Simone Alexandra
Η κόρη τους, Simone - Alexandra Johnson, γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου του 2001. Τέλος, την 1η Ιουνίου του 2007 οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν φιλικά και ότι αποφάσισαν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί ως καλοί φίλοι.






Δείτε όλα τα gossip για τον Dwayne Johnson, φωτογραφίες, videos και trailers από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS 117  εδώ 

Before Midnight - Πριν τα Μεσάνυχτα

«Before Midnight» ή «Πριν τα Μεσάνυχτα», όπως κυκλοφορεί στην Ελλάδα, είναι το αισθηματικό δράμα από το σκηνοθέτη Richard Linklater που κάνει πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα. Οι χαρισματικοί Ethan Hawke και Julie Delpy επιστρέφουν στους ρόλους των Jesse και Celine και μοιράζονται μαζί μας το τρίτο μέρος μιας ξεχωριστής ιστορίας αγάπης. Γυρισμένο στο αγέρωχο και ανεπιτήδευτο τοπίο της Μάνης, το «Πριν τα μεσάνυχτα» είναι η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του καλοκαιριού σε παραγωγή της ελληνικής εταιρείας Faliro House Μετά τη Βιέννη «Πριν το Ξημέρωμα» και το Παρίσι «Πριν το Ηλιοβασίλεμα», η κάμερα του Richard Linklater περιπλανιέται παρέα με τους πρωταγωνιστές από το σπίτι του αείμνηστου περιηγητή συγγραφέα Patrick Leigh Fermor στην Καρδαμύλη μέχρι την Πύλο και την Κορώνη. Με φόντο την καλοκαιρινή Ελλάδα, μας αποκαλύπτει με αφοπλιστική αμεσότητα τι επιφυλάσσει η ζωή για το ιδιαίτερο αυτό ζευγάρι. Πόσο διαφορετικά είναι τα συναισθήματά τους; Είναι ακόμα οι συζητήσεις τους τόσο συναρπαστικές και γνήσιες; Στο "Πριν το Ξημέρωμα" το 1995, ο Jesse, ένας νεαρός Αμερικανός τουρίστας συναντά αναπάντεχα τη Γαλλίδα Celine, σε ένα τραίνο προς τη Βιέννη. Της προτείνει να αλλάξει τα σχέδια της κι έτσι περνούν όλο το βράδυ μαζί, γοητευμένοι ο ένας από τον άλλο, περπατώντας στους δρόμους της πόλης και συζητώντας για τον έρωτα, τη ζωή και όχι μόνο. Το ξημέρωμα χωρίζουν με την υπόσχεση να βρεθούν ξανά. Θα χρειαστούν άλλα εννέα χρόνια για να διασταυρωθούν ξανά οι δρόμοι τους, αυτήν τη φορά στο Παρίσι. 


Στο "Πριν το Ηλιοβασίλεμα" το 2004, ο Jesse και η Celine έχουν λίγη ώρα στη διάθεση τους, αλλά είναι αρκετή για να ανακαλύψουν και πάλι ο ένας τον άλλον, συζητώντας για τα χρόνια που πέρασαν, για τις σχέσεις τους και τη ζωή τους. Εννέα χρόνια αργότερα τους συναντάμε ξανά στο "Πριν τα Μεσάνυχτα», ενώ κάνουν διακοπές μαζί με τις δίδυμες κόρες τους στην Ελλάδα. Το ζευγάρι ζει μόνιμα στη Γαλλία, ο Jesse είναι πια ένας επιτυχημένος συγγραφέας, αλλά αισθάνεται ότι χάνει επαφή με τον έφηβο γιο του που ζει στην Αμερική. Αντίστοιχα, η Celine προβληματίζεται για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα που μπορεί να αναστατώσει την οικογενειακή ρουτίνα. Στο cast συναντούμε τους ΖΙΛΙ ΝΤΕΛΠΙ, ΣΙΜΟΥΣ ΝΤΕΙΒΙ ΦΙΤΖΠΑΤΡΙΚ, ΙΘΑΝ ΧΟΚ, ΞΕΝΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και ΠΑΝΟ ΚΟΡΩΝΗ. Τέλος, ο Peter Travers από το περιοδικό Rolling Stone χαρακτήρισε την ταινία ως μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

Δείτε το trailer της ταινίας και όλα τα gossip στην εκπομπή CINELOVERS 117  εδώ

Αυτήν την εβδομάδα δείτε επίσης:

The Snitch - Το Καρφί

The Snitch - Το Καρφί

Η πρώτη ταινία που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στις οθόνες μας είναι η εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα δραματική περιπέτεια «The Snitch» ή «Το Καρφί», όπως κυκλοφορεί στην Ελλάδα από το συν-σεναριογράφο και σκηνοθέτη Ric Roman Waugh. Ο επιχειρηματίας Τζον Μάθιους, τον οποίο υποδύεται ο Dwayne Johnson, συντρίβεται όταν ο 18χρονος γιος του Τζέισον δέχεται ελάχιστη ποινή δεκαετούς κάθειρξης όταν συλλαμβάνεται με ένα πακέτο που του έδωσε ένας φίλος του, το οποίο χωρίς να γνωρίζει περιείχε παράνομες ναρκωτικές ουσίες. Όταν ο Τζέισον απορρίπτει μια προσφορά από την πολιτικά φιλόδοξη Γενική Εισαγγελέα Τζοάν Κίγκαν, στο ρόλο της οποίας θα δούμε την Susan Sarandon, για μείωση της ποινής του κατασκευάζοντας αποδεικτικά στοιχεία εναντίον κάποιου άλλου, ο Τζον ζητά από την Κίγκαν να εισχωρήσει ως μυστικός πράκτορας στον κόσμο των ναρκωτικών για να βρει τα στοιχεία που ζητά. Ο Τζον διεισδύει σε μια βίαιη συμμορία της οποίας αρχηγός είναι ένας ανελέητος έμπορος ναρκωτικών ο Μαλίκ, τον οποίο υποδύεται ο Michael Kenneth Williams, αλλά στην προσπάθειά του να σώσει το γιο του, θέτει σε κίνδυνο έναν άλλο αθώο. Όταν απροσδόκητα αποκαλύπτει έναν σημαντικό «παίχτη» στο μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών, τον οποίο υποδύεται ο Benjamin Bratt, η ήδη επικίνδυνη περιπέτεια μετατρέπεται σε δυνητικά θανάσιμη. Το «Snitch» έχει όλα τα στοιχεία μιας καθηλωτικής ταινίας δράσης/θρίλερ, με πρωταγωνιστή τον εικονικό ήρωα Dwayne Johnson, ένα συγκλονιστικό σενάριο από τον συν-σεναριογράφο Τζάστιν Χέιθ και συν-σεναριογράφο/σκηνοθέτη Ρικ Ρόμαν Γουο και εξαιρετικά σταντς. Όμως η ταινία αφηγείται επίσης μια επιβλητική ιστορία η οποία απευθύνεται στην άγνωστη, μα θανάσιμη συνέπεια του πολέμου των ναρκωτικών.

«Το σενάριο ξεπήδησε από μια ιστορία «πρώτης γραμμής» αληθινών υποθέσεων στο δικανικό σύστημά μας όπου οι πολίτες είχαν δικαίωμα επιλογής ή να γίνουν πληροφοριοδότες ή να πάνε φυλακή. Ο Τζάστιν Χέιθ, ένας σπουδαίος σεναριογράφος έφτιαξε το προσχέδιο και εμείς το αναπτύξαμε με την πάροδο των χρόνων», λέει ο Ματ Τζάκσον, Αντιπρόεδρος Διεύθυνσης και Εκτέλεσης Παραγωγής στην Exclusive Media και παραγωγός του «Snitch». Μέχρι που θα έφτανες για να σώσεις αυτούς που αγαπάς;

Δείτε το trailer της ταινίας και όλα τα gossip στην εκπομπή CINELOVERS 117  εδώ

Αυτήν την εβδομάδα δείτε επίσης:


Before Midnight - Πριν τα Μεσάνυχτα

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της ταινίας "After Earth" Will Smith! Θέλω να τα μάθω ΌΛΑ!!

της Ξένιας Κουσινιώρη

Will Smith
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "After EarthWill Smith ανήκει στο νούμερο 4 της λίστας του περιοδικού Forbes και στο νούμερο 11 της λίστας του περιοδικού Vanity Fair με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Hollywood ενώ το 2011 υπολογίστηκε ότι οι ταινίες του έχουν κάνει τζίρο $5.7 δισεκατομμύρια δολάρια στα παγκόσμια box office.

Ο ηθοποιός νοίκιασε ένα διώροφο λεωφορείο για να ξεκουράζεται στα διαλείμματα των γυρισμάτων της ταινίας «Οι Άντρες με τα Μαύρα 3». Λέει ότι δεν μπορούσε να μπει στη νοοτροπία του χαρακτήρα του στην ταινία «MEN IN BLACK 2» μέχρι που ο Tommy Lee Jones ήρθε στα γυρίσματα. Μάλιστα o χαρακτήρας του πράκτορα Jay που υποδύεται στην ταινία, αρχικά δεν προοριζόταν να είναι μαύρος. Έτσι υποψήφιοι για το ρόλο ήταν οι Chris O'Donnell και David Schwimmer. Αργότερα ωστόσο άλλαξε κι έτσι ο Will Smith πήρε το ρόλο. Μάλιστα όταν διάβασε το σενάριο δεν ήθελε να δεχτεί το ρόλο στην πρώτη ταινία «MEN IN BLACK» αλλά λέει ότι η γυναίκα του ήταν αυτή που τελικά τον έπεισε να τον υποδυθεί. Η Janet Hubert, η οποία υποδύθηκε την θεία Vivian στη σειρά «The Fresh Prince of Bel-Air» έχει πει ότι ο ηθοποιός είναι εγωιστής και ότι δεν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του σε ένα πιθανό reunion της σειράς. Η ηθοποιός μάλιστα έφυγε ξαφνικά από τη σειρά το 1993 μετά από 6 μήνες προβολής, κατηγορώντας τον Will Smith για την αποχώρησή της λέγοντας ότι αρνείται να υποκύψει άλλο στον εγωισμό του. Ο Will αργότερα διέψευσε τους ισχυρισμούς της ενώ δήλωσε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ατλάντα ότι η Hubert είχε πολύ άσχημη συμπεριφορά στα γυρίσματα. Η μάχη του για να σώσει τον κόσμο από τους εξωγήινους στην ταινία «INDEPENDENCE DAY» το 1996 ψηφίστηκε η πιο αγαπημένη στιγμή Αμερικάνικης ταινίας σε μια online ψηφοφορία. Μάλιστα λέει ότι βάσισε το χαρακτήρα του Captain Steven Hiller που υποδύθηκε στον αγαπημένο του ηθοποιό, Harrison Ford και συγκεκριμένα στην ερμηνεία του ως Han Solo στην τριλογία «STAR WARS». Ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Detective James Carter στην ταινία δράσης «Αλεξίσφαιροι Ντετέκτιβ» το 1998, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Chris Tucker. Λέει ότι η ταινία για την οποία μετανιώνει περισσότερο που τη γύρισε είναι το «WILD WILD WEST» το 1999. Έριξε κατά λάθος μπουνιά στο πρόσωπο της συμπρωταγωνίστριάς του Charlize Theron στην ταινία φαντασίας «The Legend of Bagger Vance» του Robert Redford το 2000, στην οποία οι δυο τους συνεργάστηκαν για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, εκείνη την περίοδο ο ηθοποιός προετοιμαζόταν για να υποδυθεί τον θρυλικό boxer Muhammad Ali στην ταινία «Ali» και πάνω στον ενθουσιασμό του παρασύρθηκε δείχνοντας στην Charlize τα προσόντα του στην πάλη. Μάλιστα λέει ότι το να υποδύεται τον Mohammad Ali τον ενέπνευσε να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Τέλος, πήρε 35 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου του στο «ALI». Λέει ότι ζήτησε συμβουλές από τη γυναίκα του για να γυρίσει τις σκηνές sex με τη συμπρωταγωνίστριά του Rosario Dawson στην ταινία «SEVEN POUNDS» το 2008.


Will Smith και Martin Lawrence στο "BAD BOYS"
Ήθελε απεγνωσμένα να γυρίσει ένα ακόμα sequel της ταινίας «BAD BOYS» και κυριολεκτικά ικέτεψε δημόσια το σκηνοθέτη Michael Bay στα MTV Movie Awards να τον ενώσει ξανά με το συμπρωταγωνιστή του Martin Lawrence για μια ακόμα ταινία και τελικά τα κατάφερε καθώς ο σκηνοθέτης δέχτηκε. Λέει επίσης ότι η σκηνή έναρξης της ταινίας «BAD BOYS» με αυτόν να τρέχει στο δρόμο με ανοιχτό πουκάμισο, ήταν ο λόγος που τον έκανε sex symbol. «Πριν από αυτό κανένας δε με κοιτούσε. Με θεωρούσαν χαζό», λέει χαρακτηριστικά. Με την ταινία «HANCOCK» το 2008 ο Will κρατά το ρεκόρ του ηθοποιού που έχει πρωταγωνιστήσει διαδοχικά σε ταινίες με τζίρο πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια. Ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Mr. Smith στην ταινία δράσης «MR. & MRS. SMITH» το 2005 τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Brad Pitt. Ήταν από τους επικρατέστερους υποψήφιους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Django στο «DJANGO UNCHAINED» το 2012, το πολυβραβευμένο γουέστερν του σκηνοθέτη Quentin Tarantino, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Jamie Foxx. Τέλος, από τον Jamie Foxx ο Will Smith έχασε και το ρόλο του Curtis Taylor Jr στο μιούζικαλ "Dreamgirls" το 2006.

Trivia

Ο Will Smith στο "MEN IN BLACK"
Τι δεν ξέρετε για τον Will Smith; Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Barack Obama έχει δηλώσει ότι αν ποτέ η ζωή του γίνει ταινία, θα ήθελε ο Will Smith να τον υποδυθεί, γιατί έχει τα αυτιά του, όπως λέει χαρακτηριστικά. Ο Obama μάλιστα δήλωσε ότι οι δυο τους έχουν συζητήσει την πιθανότητα μιας ταινίας βασισμένης στις εκλογές του 2008, αλλά αυτό δεν θα συμβεί πριν το τέλος της θητείας του. Ο ηθοποιός προσέφερε $4,600 στον Barack Obama για την προεκλογική του καμπάνια. Στις προεδρικές εκλογές του 2012 επίσης ήταν ένας από τους κορυφαίους χορηγούς της προεκλογικής εκστρατείας του Obama καθώς σε μια συγκέντρωση που διοργάνωσε στο σπίτι του για να μαζευτούν χρήματα για το σκοπό αυτό κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 500.000 δολάρια. Η γυναίκα του έχει πει ότι ο Will σκέφτεται σοβαρά να μεταπηδήσει από τη μεγάλη οθόνη στην πολιτική και ονειρεύεται τη μέρα που θα εμφανιστεί στον Λευκό Οίκο. Συχνά τα media τον αποκαλούν Mr. July γιατί τα περισσότερα καλοκαιρινά blockbusters του κάνουν πρεμιέρα τον Ιούλιο. Ο ηθοποιός έχει δική του εταιρεία παραγωγής, την Overbrook Entertainment, την οποία ονόμασε έτσι από το λύκειο Philly's legendary Overbrook High School, προς τιμήν των σχολικών του χρόνων εκεί. Είναι συνιδιοκτήτης της εταιρείας real- estate Treyball Development Inc. μαζί με τον αδερφό του, Harry Smith, η οποία βρίσκεται στο Beverly Hills και πήρε το όνομά της από τον πρωτότοκο γιο του ηθοποιού Trey. Ο Will Smith έχει μελετήσει πολλές θρησκείες. Αν και είναι υποστηρικτής της Σαϊεντολογίας έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του ότι ακόμα θεωρεί ότι πολλές από τις ιδέες της Σαϊεντολογίας είναι λαμπρές και επαναστατικές αλλά σε καμία περίπτωση θρησκευτικές. Ωστόσο έχει ιδρύσει μαζί με τη σύζυγό του το ιδιωτικό σχολείο New Village Academy στο Calabasas της California ξοδεύοντας $1 εκατομμύριο. Το σχολείο βασίζει μέρος της εκπαίδευσής του στις θεωρίες της Σαϊεντολογίας. Ο Will Smith παρ’ όλα αυτά προσέφερε $1.3 εκατομμύρια σε φιλανθρωπίες το 2007, τα οποία μοιράστηκαν σε Χριστιανικές κοινότητες, σε Σαϊεντολογικές οργανώσεις, στην κατασκευή ενός τζαμιού στο Λος Άντζελες και στην ίδρυση του μουσείου Γιτζάκ Ράμπιν Memorial Center στο Ισραήλ. Τέλος, ο Will Smith έχει αρνηθεί τις φήμες ότι έχει γίνει μέλος της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας λέγοντας: «Είμαι Χριστιανός. Έχω μελετήσει όλες τις θρησκείες και σέβομαι όλους τους ανθρώπους και όλα τα έθιμα». Ο Will Smith και η σύζυγός του έχουν ιδρύσει την Will and Jada Smith Family Foundation στη Βαλτιμόρη, μια φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία επικεντρώνεται στη βοήθεια και στήριξη των νέων αλλά και των οικογενειών της περιοχής που έχουν ανάγκη.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με την Sheree Zampino
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Will Smith αποδίδει το ενδιαφέρον και την διαρκή ενασχόλησή του με τα 3 παιδιά του στην αφοσίωση του δικού του πατέρα. «Σκέφτομαι τον πατέρα μου και το πώς κατάφερνε να ταΐζει και να ντύνει 4 παιδιά ενώ παράλληλα έβρισκε πάντα το χρόνο να ασχολείται μαζί μας», λέει χαρακτηριστικά. Ο Will γνώρισε την πρώτη του γυναίκα, Sheree Zampino, σε ένα γύρισμα της ταινίας «A Different World» το 1987 και παντρεύτηκαν το 1992 ενώ έχουν ένα γιο, τον Willard Christopher Smith III, γνωστό και ως Trey. Ο Trey μάλιστα εμφανίστηκε στο videoclip του πατέρα του για το τραγούδι "Just the Two of Us" το 1998.


Με τη σύζυγό του, Jada Pinkett- Smith
 Ο ηθοποιός γνώρισε τη σημερινή γυναίκα του Jada Pinkett - Smith σε μια οντισιόν όπου η Pinkett είχε έρθει ως υποψήφια για το ρόλο της Lisa Wilkes, της κοπέλας του Will Smith στη σειρά «THE FRESH PRINCE OF BEL-AIR» το 1990. Ωστόσο επειδή θεωρήθηκε πολύ κοντή, το ρόλο πήρε η Nia Long. Παρόλα αυτά οι δυο τους έγιναν πολύ καλοί φίλοι και ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1995. Στις 31 Δεκεμβρίου του 1997 παντρεύτηκαν με μια τελετή με 100 καλεσμένους στην περιοχή The Cloisters, κοντά στο πατρικό τους στη Βαλτιμόρη. Η Jada δήλωσε σε συνέντευξή της εκείνη την περίοδο: «Θα αφήσω την καριέρα μου στην άκρη πριν την αφήσω να καταστρέψει το γάμο μας. Το ξεκαθάρισα αυτό στον Will. Θα την εγκαταλείψω ολοκληρωτικά».



Η οικογένεια Smith
Το ζευγάρι σήμερα έχει 2 παιδιά τα οποία έχουν κληρονομήσει το ταλέντο και την αγάπη των γονιών τους για την υποκριτική και τη μουσική: τον 15χρονο Jaden Christopher Syre, με τον οποίο μάλιστα ο Will συμπρωταγωνίστησε στις ταινίες «Το Κυνήγι της Ευτυχίας» και «After Earth», όπου ο μικρός υποδύθηκε το γιο του και την 13χρονη Willow Camille Reign, η οποία υποδύθηκε επίσης την κόρη του στην ταινία «I Am Legend». Ο Jaden ασχολείται επαγγελματικά με τη rap μουσική και πρόσφατα τον είδαμε να ερμηνεύει μαζί με τον Justin Bieber το τραγούδι «Never Say Never» ενώ έχει και την δική του σειρά ρούχων. Η Willow σε ηλικία μόλις 9 ετών το 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο της CD single με τίτλο «Whip my hair». Τέλος, το 2011, η οικογένεια του Will Smith πούλησε τη βίλα της στη Χαβάη για 20 εκατομμύρια δολάρια, 6,5 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα απ’ ότι την αγόρασε το 2009 στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος πρόσφατα αγόρασε από την Αθηνά Ωνάση το νησί του Σκορπιού.


Δείτε όλα τα gossip για τον Will Smith, φωτογραφίες, videos, videoclips και trailers από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS 116  εδώ