Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Cinelovers: The New York Project - Επίσκεψη στο διάσημο πολυκατάστημα Macy's της Νέας Υόρκης!

της Ξένιας Κουσινιώρη

Από ένα απλό κατάστημα πώλησης συγκεκριμένων εμπορευμάτων που άνοιξε στη Νέα Υόρκη το 1858, το Macy’s έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πολυτελέστατα πολυκαταστήματα λιανικού εμπορίου σε ολόκληρη την Αμερική για προϊόντα που σχετίζονται με τη μόδα και τα καλλυντικά και για πελάτες που αναζητούν την προσιτή πολυτέλεια. Σήμερα η εταιρεία Macy’s Inc. διαχειρίζεται περισσότερα από 800 πολυκαταστήματα Macy’s και γκαλερί επίπλων σε 45 πολιτείες, το διαμέρισμα της Κολούμπια, το Γκουάμ και το Πουέρτο Ρίκο. Με εταιρικά γραφεία στο Σινσινάτι και τη Νέα Υόρκη, η εταιρεία διαχειρίζεται επίσης 40 καταστήματα Bloomingdale σε 12 πολιτείες της Αμερικής, καθώς και τα online καταστήματα των ιστοσελίδων macys.com και bloomingdales.com για αγορές σε όλο τον κόσμο. Σήμερα η εταιρεία έχει καταφέρει να ανήκει στις 100 μεγαλύτερες εταιρείες του περιοδικού Fortune!

Το τεράστιο και εντυπωσιακό κατάστημα που επισκεφτήκαμε στη Νέα Υόρκη, το οποίο βρίσκεται στον West 34th Street δίπλα στο Empire State Building, είναι ένας επίγειος παράδεισος για τους λάτρεις του shopping και όχι μόνο. Εκεί ο επισκέπτης μπορεί να βρει όλες τις αγαπημένες του επώνυμες μάρκες σε πολύ καλές τιμές ενώ η γκάμα των προϊόντων που θα βρείτε ξεκινά από ρούχα και καλλυντικά και καταλήγει σε έπιπλα και συσκευές για το σπίτι. Επίσης, περιλαμβάνει εστιατόριο και καφετέρια για ένα διάλλειμα από τα ψώνια.

Τέλος, το Macy’s μεταξύ άλλων διοργανώνει κάθε χρόνο το Macy’s Thanksgiving Parade, ένα εντυπωσιακό show με χορό, τραγούδι και παρελάσεις για την ημέρα των Ευχαριστιών με πλήθος κόσμου να το παρακολουθεί στην καρδιά της Νέας Υόρκης.



Δείτε τα πάντα για το διάσημο πολυκατάστημα Macy's της Νέας Υόρκης, φωτογραφίες και videos από τις ταινίες που έχουν γυριστεί εκεί στην εκπομπή CINELOVERS: The New York Project - Επεισόδιο 21  εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου